Pepenasi de iul-aug08 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursu, si Ilinca mananca bucati de carne si de paine cu mana ei daca i le pun pe masuta de la scaunul ei de masa .

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Maitreyi, 23 e Sf. Gheorghe si cred ca multa lume are in familie sarbatoritzi. De 21 aprilie ce zici?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

irolf1, cu cine ai nascut? eu pe 20 eram acasa

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

i-am mai dat si eu una alta in manutza poate poate duce la gura, dar nimic....le da drumu de zici ca fruge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Maitreyi, 23 e Sf. Gheorghe si cred ca multa lume are in familie sarbatoritzi. De 21 aprilie ce zici?

poze

imi suna foarte "cunoscuta" data in cap da' nu mi-am adus aminte de ce..iaca de ce saru'mana de atentionare, asa e. e ok si pe 21 din punctul meu de vedere.

fetili fetili nu ma ametiti cu parcurili plis io vin alone cu baby sub brat ca tati e la serviciu, vin cu metrou', daca ma ratacesc plang asta doar in caz ca nu vine si anka cu fetili la intalnire si ne ia si pe noi ca suntem vecine

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Chestia cu heratrau e ca nu pot sa ajung acolo decat cu metrou, si stiti cat de multeeeeeeeee scari sun acolo..si eu singura..cu carutu...nu pot! Cismigiu da, dar mai super ar fii tineretului...si daca stii sa ajungi la cismigiu ajungi usor si in tineretului!

Mergi la inceput

sper sa nu supar fetele carora le e mai comod sa ajunga in herastrau, dar e mult mai frumosin tineretului, in herastrau bate vantul foarte tare pe langa lac si nici nu prea aveti locurie unde sa va plimbati sau sa stati cu bebicii in iarba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!In sfarsit am reusit sa culc si eu copilul mai devreme in seara asta, dupa ce i-am dat tot programul peste cap cu dentistul meu.Eu am reusit sa racesc putin, acum sunt cu cana d eceai, sper sa-mi revin pana dimineata, daca-i dau si fetei ma impusc.
Multumim celor care ne-au urat de Florii
Felicitari tuturor bebeilor care au inregistrat noi progrese, si celor cu dintisori noi.
Si Alexandra progreseaza pe zi ce trece,stain fundulet bine de tot, deja se ridica in picioare daca se tine de ceva, face cativa pasi sustinuta de manute,in schimb nu se ridica sub nici o forma de pe burta pe spate.Ciudat, nu? Iar cand face pasi, alta chestie care mi se pare ciudata, daca e in piciorusele goale merge pe varfuri, daca e incaltata merge normal.
In rest cam maraita de vreo doua zile, banuiesc ca mai urmeaza vreun dintisor ceva, sau poate cei care ii are deja, ca unii inca nu sunt iesiti de tot?
ANKALAURA, ai fost totala cu puiul, am ras de m-am prapadit.Dar sunt de acord cu tine.Daca am tine cont de toate minunile astea, chiar nu vad ce-am mai putea manca.
KATALYNA, bine ai venit
SURSULA, eu i-am dat ciorbita cu putina sare , stiu ca n-ar trebui, dar m-am saturat sa tot manance numai cereale iaurt si pere, asa ca am riscat.Si acolo camuflez si galbenus, si legume si carnita si branzica, ca altfel, nici o sansa.
NATI, bine ai revenit, poate treci mai des pe la noi
IRISS, sa-ti fie de bine noul look, iti sta foarte bine
Am amirat si minunatiile de poze cu Raducu de Serenityde vanzare la reducere,Bogdan Victor de Struluta, pregatindu-se de Paste,Alexandra de Maitrey, o pianista in devenireDavid de Iriss, impreuna cu catelulSi Ioana de Anababy, spalandu-se pe dintisori

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalyna

i-am mai dat si eu una alta in manutza poate poate duce la gura, dar nimic....le da drumu de zici ca fruge

Alexandra de regula duce absolut orice la gura, dar daca ii dau bucatele de mancare(in principiu legume ca la capitolul asta suntem deficitare), le scuipa cu viteza luminii.Dar o bucata de carton o ia imediat la mozolit

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

E bine si 21
Serenity mergem impreuna la Aparatori avem doar de coborat, ne dam jos la Romana ca sunt scari rulante, luam autobuzul pana la herastrau, inapoi la fel-ne raman doar scarile de la noi de urcat ce zici e simplu?
Katalyna cu dr Uzum

Mergi la inceput