Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta29 spune:
Stie cineva vreo reteta de rulada de pui?Daca se poate si ceva care sa se faca usor, ca n-am timp de retete elaborate.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
katalyna spune:
astept si eu raspuns in legatura cu indemnizatia. eu sunt la litera b, am depus dosarul pana in 15 ianuarie si am sunat saptamana trecuta si mi-au spus ca si luna asta tot 600 lei vine indemnizatia si ca restul de banii sa-i astept prin mai-iunie
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
katalyna spune:
irolf1, eu stau pe oltenitei, suntem vecinele![]()
n-am auzit de uzum, eu am nascut cu rotaru
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
Caprioara spune:
Mai,in Herastrau nu trebe sa mergem langa lac sa ne bata vantu (desi io nu am observat asta
), iar iarba e destula sa stam. Asta in cazul in care ramane Herastrau
.
Eu fiind legata si de programul lui Matei nu prea pot sa ajung in Tineretului, mai ales in timpul saptamanii cand are scoala. Daca e Herastrau, mai probabil sa ajung, ca sar in tramvaiul 41, care e la indemana mai multor fete dealtfel (Gallyb, Tecky, Flo, poate o convocam si pe Diana, o anuntz eu si pe Locca, si mai sunt si alte fete).
Pana una-alta decideti unde, ziua si ora si vedem dupa aia cine se inscrie.
Va doresc o noapte linistita...
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
maitreyi spune:
so...ramane pe 21 in herastrau, unde ii e mai usor si xenei sa nimereasca (de moi nu mai zic
). acu stabilim ora, right?
da' maini ca acu mergem la nani 
noapte buna 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iriss27 spune:
Vin si eu cu Dav, oriunde stabiliti voi. Eu as propun ora 12.
Am fost sapt asta in Cismigiu si este superb si acolo.
Maitrey, unde stai langa anka, ca io stau langa ea? Ea stiam ca se duce la Moldova, la socrii, cred ca o sa va nimeriti pe drum, dar poate se intoarce pana pe 21, ca memoria mea de blonda joaca feste.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna astept si eu raspuns in legatura cu indemnizatia. eu sunt la litera b, am depus dosarul pana in 15 ianuarie si am sunat saptamana trecuta si mi-au spus ca si luna asta tot 600 lei vine indemnizatia si ca restul de banii sa-i astept prin mai-iunie ![]() David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008 |
Nu are legatura cu litera. Am fost eu in Hambarului si era o brambureala totala in dosarele lor, de ex, am gasit cereri din 8-14 ian puse printre cele din 26 feb (a trebuit sa caut in tot mormanul de dosare) . Eu te sfatuiesc sa mergi acolo sa rezolvi, ca altfel cine stie cand o sa ajunga si la cererea ta.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna bebelusa mea este foarte puturoasa, nu se ridica singura in fund David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008 |
Nici al meu nu se ridica, dar sta sprijinit, in picioare tinut de subtiori, sta cateva secunde, doar de vreo 2 saptamani. Eu am fost cu el la recuperare la Budimex si am facut 2 saptamani kinetoterapie. Eu zic ca l-a ajutat f mult.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Didi81 spune:
Intalnire pe 21? S-ar putea sa ajungem si noi
. Plecam la parintii lui Cristi de Pasti, dar ne intoarcem luni.
Pentru prima Aidelei ii curge nasul
. Partea buna e ca i s-au desfundat canalele lacrimale de la sine (nu functionase nici bowtech-ul pe care l-am incercat pe la 7 luni). Partea proasta e ca mi-e teama sa nu fie o raceala. Deocamdata are pofta de mancare si e vesela. Mai amintiti-mi si mie care e temperatura normala masurata rectal ? ca m-asi incumeta sa i-o masor, nu am mai facut-o niciodata ca nu a fost cazul ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
struluta spune:
Salutare pepenime!
Dupa ce am scris un mesaj luuung, ii dau sa trimita, si imi da eroare...am uitat sa ma logez

...asta din motiv ca intru prea des in ultima vreme![]()
De la inceput, sa vad daca reusesc pana doarme Bogdanel.
Deci, noi nu mai stam in casa deloc de cand cu vremea asta frumoasa, toata ziulica suntem in curte, mancam afara, dormim afara, au inflorit pomii si e superb, am pus cateva poze.
Din cand in cand mai merg si in Satu Mare in parc cu puiutu', bineinteles ca nu pt aerul ala "curat" ci mai mult pentru copii, ii adora, se bucura de nu mai poate cand ii vede, chiuie, da din maini si picioare, ii pupa, etc...ca la noi cam bate vantul la capitolul asta. El e bine, mananca de rupe, de fapt ar manca non stop, nu sta locului o secunda, circula cu rotobilul de numai, trage si rupe tot, rade si povesteste toata ziulica...e adorabil, nu pot sa multumesc la DD pentru minunea asta mica
. In schimb nu se tareste, nu se ridica singurel nici in fund nici in picioare, dar nu ma stresez...probafil ii e mai greu cu echilibrul din cauza gabaritului
Cred ca are peste 9 kg bine, nu l-am mai cantarit de o luna jumate, dupa sarbatori merg la medic, numai sa ne iasa odata actele astea
In rest eu incerc sa termin curatenia de Paste, bineinteles ca nu cu mare succes
De Pasti vine sorela cu piticul, abia astept, cred ca astia micii o sa distruga casa![]()
Am admirat si eu pozici cu minunatii nostrii copilasi...superbi toti...si ce au crescut, incredibil
Prea repede trece timpul![]()
Multumim de aprecieri la adresa pozelor noastre cu "outul"
Irisssssssss...ce schimbare
...iti sta fff bine
si un
mare, mare si la Daviduku
la toata lumea...sa aveti o zi superba