Pepenasi de iul-aug08 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 care e temperatura normala masurata rectal ? ca m-asi incumeta sa i-o masor, nu am mai facut-o niciodata ca nu a fost cazul Didi de Aida Maria (03.07.2008) Jos kg |
salu
pai pana in 37 e normala, pana in 38,5 nu se intervine cu nimic si nici nu se scade nimic. Cel putin asa mi'a spus mie Dr Tomescu de la Medlife.
mami de Sofi
Serenity90 spune:
Neatzaaaa!!
Sa inteleg k sunteti mai multe care stati in berceni si nu ne intalnim delocccc?? urattttttttt!!! Eu stau chiar in spate la Fac. Spiru haret in aparatori!
Irolf apoi daca tot ma chinui la aparatori..mergem pan la herastrau, ce rost are sa ne chinuim si prin masini? daca e chinuiala apoi sa ma chinuiesc! Poate imi vine carutul sport, miccc si usorrr si o sa fie mai bine!
ella81it spune:
Buna dimineata de la Targoviste
Revenim si noi dupa o indelungata absenta!Am avut probleme cu calculatorul apoi cu netul apoi curatenie de primavara si asa a trecut timpul
cand este cald stam toata ziua in parc .
Spun si eu LA MULTI ANI cu intarziere celor cu nume de flori
Noi suntem bine sa zicem!Inca in perioada de obisnuire cu Romania,in special eu
Alex e bine ,are tot 4 dintisori.merge in 4 labutze ,merge si tinut de manutze sau pe langa canapea.Se ridica in picioare de tot ce are pe langa el.E foarte curios
De multe ori il pun in box sa mai fac si eu cate ceva prin casa si cand se plictiseste incepe sa urle.Ca sa taca eu ii deschid dulapurile si el se distreaza de minune ca vede lucruri noi
hainutze,prosoape etc![]()
Mai nou ma striga
spune asa frumos MA MA
si mai zice PA PA si HAM cand vede catzelusi pe afara.â
Acum sunt la,,servici,, sotul are treaba la Brasov si trebuie sa stau eu la magazin
si Alex e la buni!
Sper sa ajung si eu la intalnire imi doresc mult sa va cunosc personal!
KATALYNA bun venit !
Ce mai dati da pape la pepenasi ca eu sunt in pana de idei?
Alex e smecheras daca mancarea nu e pasata bine nu vrea sa pape,avem probleme si cu carnitza ,daca o simtim in guritz o dam afara 
Azi implinim 10 luni!La multi ani tuturor pepenasilor nascuti in zi de 14
.
Imi este somn ,ma duc sa mai iau o cafea poate imi trece!
Va pupam!
Revin !Azi pot sa scriu ca la cati clienti am
Criza domne criza!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
katalyna spune:
buna dimi!
cum adica? trebuie sa merg la ei ca s aimi vad banii? si ce le zic de ce am venit?![]()
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
iriss27 spune:
struluta, ma uitam aseara la pozele cu Bogdan, evindet ca nu am citit la ce pepenas ma uit si zic mirata, ooo un pepenas nou, cand dau peste poza cu secuta si
Deci nu l-am recunoscut pe Bogdanel, mare s-a mai facut si s-a schimbat mult si la fata, pare mai copilas.
Davidul meu nu mai mananca fructe goale sau iaurt gol, trebuie sa ii pun si cereale ... cred ca a prins gustul de dulce.
Pup toata bostana si ma duc la calcat perdele, plus vreo 3 masini de haine 

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
anaxena spune:
ramane pe 21 in Herastrau,da!!!?dc se schimba scrietzi mare cu roshu sa vaza neuronu
la multzi ani pepenasilor nascutzi in zi de 14!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE PEPENASILOR NASCUTI IN ZI DE 14 
buburuzei mele Daria 
Katalyna bun venit
venim si noi la intalnire ... ramane ora 12 propusa de iriss?
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008