Pepenasi de iul-aug08 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

buna dimi!
Serenity si eu in aparatori, numa' ca la casa, poate reusim sa ne vedem.

Am si eu un pitic cand am fost la dr cu Andreea m-a intrebat daca se ridica in picioare, ea a inceput de pe la 7 luni, asa ca dr a concluzionat ca i s-au strambat picioarele, ma rog de la genunchi in jos sunt un pic curbate, eu ce fac Imi aduc aminte ca nici Alex nu a mers frumos din prima se calca pe picioare, a mers pe varfuri si el s-a ridicat devreme da n-are picioarele strambe. La voi cum e?Help! ca numa la asta ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KATALYNA - eu am depus dosarul pe 7 ianuarie si nu am primit banii pentru ca mi-au ratacit dosarul, lucru pe care l-am aflat cum 3-4 saptamani... Daca seamana cu data la care ai depus tu, nu mai astepta, du-te si intreaba ce e cu dosarul

Sa nu va suparati pe mine, dar NU ARE NICI O LOGICA fiertul separat!!!
POATE ar avea o logica asa: sa incepi sa fierbi puiul, ca fierbe mai greu decat leguma. Si in sensul asta, sa fierbi corect ca durata.
Dar prezenta sau abseunta morcuvului nu explica treaba cu bacteria.
Nu e ca si cum in prezenta morcovului, bacteria devine mai fortzoasa!

Cu intalneala - noi ne intoarcem marti, pe 22; ca idee, eu nu pot sa ajung in timpul saptamanii decat daca alegeti parcul nostru (adica Tei) In Herastrau nu pot sa ajung cu amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Helou fetele!Missed me?
Am fost la plimbari in weekend,pe la neamuri,toata lumea e indragostita de Timea,care e o iubareata si o prietenoasa.Chiuie cand vede copii sau animale
Se pare ca a spart gingia unul dintre cei 4 dintisori,dar se poate sa mai fie ceva membrana,nu-mi dau seama prea bine.E iesit cam 2-3 mm,dar e rozuliu inca .I-a curs si putin sange duminica,am vazut pe coaja de paine pe care o molfaia cu mare drag si pasiune.Si cand ma gandesc ca primii doi au iesit fara nici un semn...doar ne-am trezit cu ei in gurita

In rest suntem bine,sanatosi,eu sunt prinsa cu tot felul de trebi.asa ca nu nominalizez,in plus mai am de citit vreo 10 pagini din urma.

Va pup cu drag,mi-a fost dor sa va citesc si sa povestesc cu voi

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

22 e miercuri nu marti. in tei ne vedem sigur in timpul saptamanii ca am sa stau mai mult pe afara cu baby pana vine tati acasa seara.

ramane pe 21 in herastrau la ora 14 sau 15?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

IRISS - uite cu www.naturalchild.com/guest/linda_folden_palmer.html" target="_blank">laptele de vaca
si cu www.wholesomebabyfood.com/saltinbabyfood.htm" target="_blank">sarea la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Valeu, e abia amiaza si eu deja am nervii pe bigudiuri! Atat de miorlaita e Ioana ca m-a terorizat de dimineata in continuu! Imi iau campii...afara e urat si frig deci nu pot iesi la plimbare, nici la electro nu pot sa merg azi ca tata e racit si nu am cu cine altcineva s-o las pe Ioana, deci imi trebuie nervi de otel pana diseara...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si eu am primit azi indemnizatia cu 85%. O surpriza tare placuta inainte de pasti!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTE LUNITE PEPENASILOR NASCUTI IN ZIUA DE 14!!!

Nu am m-ai scris de ceva timp. Asa ca spun cu intarziere La multi ani floricelelor noastre.

Noi joi plecam catre bunici. Ne intoarcem miercuri sau vineri dupa Pasti, asa ca ne pare foarte rau ca nu putem sa ajungem la intalneala. Tare mi-as fi dorit. Sa faceti multe poze sa va vedem.

Xenia ieri ne-a facut o mare surpriza: a facut primii ei pasi singurica. In rest suntem bine, am emotii la drum, e destul de lung si nu stiu cum o sa reziste, in plus ai nostri stau la tara si mi-e frica sa nu raceasca.

Mergi la inceput

Asa e dom'le, ma uit si eu in calendarul asta... cine a inventat nene sa inceapa saptamana cu duminica la unii? Deci marti ne intoarcem in Bucuresti, cat o fi a lu' april

Sa stiti bucurestencelor, ca parcul nostru Tei e cel mai missto din Bucuresti!

Fug la rufe ca se simt stinghere fara mine

Mergi la inceput

Mama ei de indemnizatie si mama lor de incompetenti cu dosarul meu pierdut!
Ma apuca iar dracii acush!

Nici indemnizatia veche nu a intrat baremi...

Mergi la inceput