*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

mav, saru'mana de idee.daca face cah si la borcanasele de la humana bag un pic de laptic.

dandusa, i-am dat piureul caldut, asa cum scrie pe borcanas.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

dandusa, ce frumos l-ai tuns pe raducu!!!!!!!!!!!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Alexandra de cameliam
Elisa de Otilia

Eduard de Darling (ce tare e cum papa la picioruse)

Dandu, ce frumoooos e blondinul tau. Si eu tot asa il tin cu bulanul gol(sosetele erau la misto ca sa aiba ce da jos cand da din picoare in carut) si il tineam tot asa si cand nu erau nici 20 de grade...dar asa se mai minuneaza toata lumea, dupa care imi spun: "ce bine ca l-ai calit" dar cu jumate de gura, eu le simt ca de fapt ma cred nebuna... Astia pe aici is asa infofoliti, cu caciuli, manusi, fas si sac de dormit deh la ei cam asta a fost iarna...cum e sub 20 grade, e brrr. De multe ori mai conving mamicile (vit D blah blah, pe gras l-am tinut la 16-18 grade in casa si nu a racit niciodata etc) si uite asa dupa lungi discutii...mai descopera timid cate o manuta nu mai mult ca cica al meu e "very strong" de aia imi permit sa-l tin dezbracat

Mav

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bona Isei e prin agentie!
Mav 170 am socotit piureul pus in cana gradata de lapte, ca si gr. habar nu am cit e...poate sa fie mai mult??
Dandusa nu am schimbat temp. laptelui..ea dupa 2 sapt. mereu a papat putin lapte, dar acum e deja dezastru!
Acum a papat 150 gr. cred piureu de pere, mere si brinzica de vaci facuta de mine in casa..Daca vreti reteta mea, o zic!
O sa o cintaresc si eu diseara sa vad daca a luat ceva intr-o sapt. Acum 1 sapt. avea 7200, dar vad ca ii dispare al 2 lea rind de sunci de la copane!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am uitat sa va spun ca grasul meu a dormit de la 22 la 8 fara absolut nicio trezire nu-mi venea sa cred dimineata.....poate de la luna plina ori poate pt ca ieri am avut asa o zi ca efectiv l-am pupat si alintat toata ziua fara incetare, nu-mi venea sa-l mai dau din brate, ma tot uit la el si nu-mi vine sa cred ca e bebelusul meu...poate de asta, isi luase portia de afectiune pe ziua de ieri...

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

La multi ani bebeilor care au implinit o lunita azi!

Fetelor, vreau si eu datele pt contul comun de pe yahoo.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Si cu cat o platesti?

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Bona Isei e prin agentie!

Bianca Andreea si Larisa Elena

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Oltiliav faci cu crezi.... nu tin mortis... aveam placerea...

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Monicus daca am zis ca vin vin sigur intr-o zi. Nu stiam ca Malinas doar maine mai este disponibila si eu musai sa ma intalnesc cu ea inainte sa plece din Bucuresti. sanu cumva sa se supere cineva.
Iar sambata este ziua sotului,, ups ca aproape uitasem adica stiam data darpecalnedar nu m-am uitat cand pica.

Brie hai ca am gasist si eu unde a scris Catalina. Ii tin pumniisa fie cu noroc ET-ul. Sa ridice statuia mai repede.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani sotului Miky-ea... si sanatate multa.. sa aveti grija de voi... abia astept sa ne mai intalnim.. Pupici la toata lumea...

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Monicus daca am zis ca vin vin sigur intr-o zi. Nu stiam ca Malinas doar maine mai este disponibila si eu musai sa ma intalnesc cu ea inainte sa plece din Bucuresti. sanu cumva sa se supere cineva.
Iar sambata este ziua sotului,, ups ca aproape uitasem adica stiam data darpecalnedar nu m-am uitat cand pica.

Dragi mamici,si eu vreau sa ne cunoastem...insa vineri e ziua sotului si in week-end s-au anuntat deja niste musafiri...Sper sa reusim sa ne vedem..

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

la toti puii sarbatoriti astazi: Elisa Andreea de Otiliav, Alexandra de Cameliam si Eduard de Darling

Am pus si noi poze noi cu voinicul!

Se pare ca ne-am revenit cu programul de treziri noaptea doar de 2 ori si tare este bine. In rest, ne rostogolim pe toate partile si de 2 nopti doarme pe BURTA. La inceput mi-a fost putin teama si nu prea l-am lasat dar am vazut ca stie sa-si dea caputul intr-o parte sa nu se sufoce si l-am lasat.

Olivia26, sa o tina tot asa cu somnicul!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput