*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 13
dandusa spune:
Malinas,
i-ai dat pireul caldut sau rece?la noi a contat de fiecare data.ii placea caldut asa ca ma conformam.
Otilia,
canile de la avent sant bestiale.costa mai mult ca restul,dar merita toti banii.Crinuta are doua de vreun an jumate si arata la fel.au fost aruncate de nush cate ori da' nu s-a spart nici una.au supapa si nu curge nici o picatura din cana daca bb nu trage.nota 10 din partea mea.Raducu tot din aven o sa bea.
Lorena,
i-ai schimbat temperatura laptelui?alt motiv de refuz nu stiu
Bertha,
am uitat ce vroiam sa-ti zic
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Mamiseli,
imi place cum imbraci fata si mai ales cum gandesti despre infofolit
pe noi ne stie cartierul,tantiile din piata si vecinele de bloc de parinti denaturati
raceste domle' copilu' fara caciula
ele zic,ele aud...nici nu ma mai obosesc sa le raspund...
recordul la dezbracat l-am batut pe 1 apr.ne-am dezbracat la puta goala vreo 10 min si restul pana la o ora l-am tinut doar in body.norocul meu ca n-a trecut soacra mea pe acolo...facea atac,nu alta![]()
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav daca ii 'lungesti' piureul cu laptic, o sa-i placa, sunt convinsa. de unde ma laudam ca eu n-o s-o dau pe borcane de ex. si anto a papat piure de cartofi cu spanac de la hipp (in ideea ca n-am de unde gasi spanac 'bio' sa i-l pregatesc eu), dar numai dupa ce l-am amestecat cu laptic.... asa cum era in borcan, era cahhhhhh si pt mine, rau la gust si inecacios... dupa ce i-am adaugat laptic, a devenit comestibil |
da da da, la fel am facut si eu cu laura!! ea nu manca decat 3 linguri din ce faceam eu si scuipa apoi si ma enervam ca murdaream juma de bucatarie pentru asta. si am luat borcane mici, puneam jumate cantitate in castron si restul la frigider, ii dadeam cu lingurita cat lua: 2-3 lingurite si apoi puneam restul in biberon amestecat cu lapte si manca de nu avea aer.
la fel cu spanacul, am si filmat, taica-su insista ca e scarbos si ca nici el nu ar manca si sa o las in pace, l-am amestecat cu lapte si l-a mancat pe tot. etapa asta a tinut cateva luni insa, apoi a inceput sa manance ORICE fel de leguma, daci mami

e o problema cu copiii invatati cu mancare facuta in casa si cei invatati cu borcan ca nu prea accepta pe ailalta. e din cauza consistentei diferite - borcanul e mult mai fin. ca sa manance piure facut de ei la cresa a trebuit sa duc borcane si sa le amestece progresiv cu ce faceau ei acolo.
am muncit mult cu laura cu legumele, de aia insist asa rau sa incep cu legume cu nicole...
PS - in concediu ii schimbasem mesele intre ele - ii dadeam fructele in deplasare ca le manca bine si legumele acasa ca ma munceam mult cu ea.
PS2 - eu sunt pentru legume ca prima masa diversificata a zilei si fructele a doua.
PS3 - 5700g ieri!!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Am mai dat un vot
| citat din mesajul lui lorellay Darling...e beton cum face..simpatic foc! Voturi si noua va rugam... http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/ Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Amalia spune:
Dandusa sunt dulci rau minunile tale blonde!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Avem niste copiasi la odiseea asta nemaipomenit de frumosi!
| citat din mesajul lui dandusa recordul la dezbracat l-am batut pe 1 apr.ne-am dezbracat la puta goala vreo 10 min si restul pana la o ora l-am tinut doar in body.norocul meu ca n-a trecut soacra mea pe acolo...facea atac,nu alta .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mav spune:
| citat din mesajul lui loren@ Neata fetele..amu despre noi cite ceva..Bona Isei este de nota 10, a trecut 1 sapt. de cind e la noi si parca o am de o mie de ani! Pitica papa bine de tot fructele si masa de piureu de legume cu carne, chiar si 170, dar la capitolul lapte suntem dezastru..nu atingem nici 500 ml/zi. A inceput cu dintii de ieri cred si il refuza si mai si, de ex, aseara a papat la culcare 150 ml cu cereale, peste noapte a papat 1 data 150, iar acum de dimineata nu a vrut nici 50, urmeaza masa de fructe, la prinz aia de legume si lapte abia pe la 18 pe care o sa mi-l scuipe si pe ala in freza! De azi ii bag brinzica de vaci facuta in casa si cred ca o sa incerc sa ii dau cu lingurita laptele cu cereale ca daca vad ca nu vrea si nu vrea nu stiu cum sa mai procedez! Mai refuza vreun bb laptele si vrea mincare gatita sau fructe? Mav voi cum mai sunteti?In rest e vesela, vioaie, se intoarce pe toate partile, apuca jucariile, pe Bia de par si haine! Noi de Paste placam la mare ca in fiecare an, impreuna cu nasii Biei, voi lua borcane, fructele de la borcan le papa sigur si prefera pe cele de multefructe de la Nestle de 6 luni si borcan de la Humana de 4 luni de legume..O sa o incerc si cu cele de 6 luni de la Nestle de piureu de legume cu carne de pui sa vedem. Apropo de papatul mesei de prinz cu lingurita..in 10 minute papa 170! Bianca Andreea si Larisa Elena |
ma bucur pt voi ca ati gasit bona potrivita, e maaaaaaare lucru!
evident ca si la noi e dezastru la capitolul laptic.... da' ma rog, la ce capitol am fi si noi la normal?!
de cand cu laringita, apoi continuand cu rosu in gat, anto nu numai ca nu mi-a papat bine (era clar ca-l doare in gat si se ferea sa inghita, inclusiv lapticul de la tss), mi-a... si slabit... am ajuns iar sub 7kg.... nici nu l-am mai cantarit de sapt. trecuta, ca n-am curaj, il vad ca-i pielea si osu'

asadar, fiind racit, eu am cautat sa nu-l stresez cu mancatul.... dar, pot sa zic cu certitudine, ca dupa ziua in care a fost alimentat numai la san, la cerere, noaptea s-a trezit de 7 ori sa suga, in intervalul 0-6AM.
eu nu-i dau asa multa papica la o masa.... de fapt, ii dau cat doreste, cand intoarce capul si strange gurita ma opresc. uneori mananca juma de borcanel de piure de fructe, alteori tot (130g). din piureul de legume cel mai mult a mancat o treime de borcan, dar cum ziceam mai sus, amestecat cu laptic. zeama de la supa de zarzavat o bea cu placere, dar tot asa, cel mult... 75ml sa zic si nu i-am mai dat de cateva zile.
cerealele ii plac, dar ii pun cel mult 3 masuri intr-un biberon cu 180-200ml lapte.... si nu i-am mai dat de cand e bolnav, ca prefer sa suga la san (in plus, am fost si singura cu picii acasa si biberonul acela era placerea lui tati
in rest, imi pare rau ca nu suge tzatzica mai bine...... are cel mult 4 mese de tsss/ zi si una sau doua noaptea.....
adunat... cred ca nu depasim 500-600ml de laptic pe zi; nu suge ambii sani decat rar.....
oricum, eu ma bucur ca inca il mai alaptez, mult-putin, sunt convinsa ca are mare importanta, si uite, maine-poimaine implineste 6 lunite... sper sa fi avut Otilia gura aurita.... si sa ajungem cu tzatzica pana la un an macar.... chit ca ia greu in greutate, dar sa fie sanatos!
.....si apropos de cele 170g sau ml... ca n-ai zis, imi amintesc ca nici sebi nu papa hrana solida mai mult decat antonio la 5 luni jumate; dar de pe la 7-8 luni incolo.... halea cate o canuta de 200ml plina.... daca puneam continutul intr-o farfurie adanca, era cat o portie de adult
.... toata lumea se mira....mai vroiam sa mai spun.... da nu ma mai inteleg cu omuletul, vrea atentia mea deplina.....
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
fluturasha23 spune:
Nu mai tin minte...bona Isei e angajata prin agentie sau prin recomandari?
Mamicile care cautati menajera, de ce nu apelati la o agentie, banuiesc ca au mai multa responsabilitate fiind angajate asa...zic si eu...
| citat din mesajul lui loren@ Neata fetele..amu despre noi cite ceva..Bona Isei este de nota 10, a trecut 1 sapt. de cind e la noi si parca o am de o mie de ani! Pitica papa bine de tot fructele si masa de piureu de legume cu carne, chiar si 170, dar la capitolul lapte suntem dezastru..nu atingem nici 500 ml/zi. A inceput cu dintii de ieri cred si il refuza si mai si, de ex, aseara a papat la culcare 150 ml cu cereale, peste noapte a papat 1 data 150, iar acum de dimineata nu a vrut nici 50, urmeaza masa de fructe, la prinz aia de legume si lapte abia pe la 18 pe care o sa mi-l scuipe si pe ala in freza! De azi ii bag brinzica de vaci facuta in casa si cred ca o sa incerc sa ii dau cu lingurita laptele cu cereale ca daca vad ca nu vrea si nu vrea nu stiu cum sa mai procedez! Mai refuza vreun bb laptele si vrea mincare gatita sau fructe? Mav voi cum mai sunteti?In rest e vesela, vioaie, se intoarce pe toate partile, apuca jucariile, pe Bia de par si haine! Noi de Paste placam la mare ca in fiecare an, impreuna cu nasii Biei, voi lua borcane, fructele de la borcan le papa sigur si prefera pe cele de multefructe de la Nestle de 6 luni si borcan de la Humana de 4 luni de legume..O sa o incerc si cu cele de 6 luni de la Nestle de piureu de legume cu carne de pui sa vedem. Apropo de papatul mesei de prinz cu lingurita..in 10 minute papa 170! Bianca Andreea si Larisa Elena |
mami de Iulia 26.11.2008
fluturasha23 spune:
Ne-ati luat la greutate .... Bravo!
| citat din mesajul lui alra PS3 - 5700g ieri!!!! ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
mami de Iulia 26.11.2008
lauramiron spune:
Suuuper bebele in bulanasele goale

| citat din mesajul lui dandusa Mamiseli, imi place cum imbraci fata si mai ales cum gandesti despre infofolit pe noi ne stie cartierul,tantiile din piata si vecinele de bloc de parinti denaturati ele zic,ele aud...nici nu ma mai obosesc sa le raspund...recordul la dezbracat l-am batut pe 1 apr.ne-am dezbracat la puta goala vreo 10 min si restul pana la o ora l-am tinut doar in body.norocul meu ca n-a trecut soacra mea pe acolo...facea atac,nu alta .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |

de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)