*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Azi m-am intalnit cu monicus si printesa Ana.O ochioasa frumoasa foc.David a dormit in prima parte, apoi, dupa bunul obicei, s-a cerut in brate.I-am facut Monicai capul calendar, dar, ce sa fac, am vorbit mult, ca-s nevorbita .

Spalat, masat, hranit, culcat copchil.Calcat camasa sot.Ma duc sa ma deratizez si io si sa bag somn.Ma doare capul de nu stiu de mine, dar cred ca de la nesomn mi se trage.Dar plecam vineri la tara siiiiiiiii sper sa mai respir si eu.Macar nu mai am de facut mancare.

Sa va zic ca uitam.Azi i-am dat lui david piure la borcanas, sa-l testez sa vad daca ii place, sa stiu cum sa abordez problema.A luat de 2-3 ori si a apoi a facut bleah, cahhhh si a inchis gurita si nici ca a mai vrut.Asta a fost borcanas de la hipp. am mai luat de la humana, o sa-l incerc vineri pe drum, daca nu-i place nici ala nu-mi ramane decat sa fac eu piureul si sa-l iau la pachet.E vorba doar de cateva ore, nu cred ca poate sa faca bacterii atat de repede.Sunt doar legume fierte si pasate.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

daca ii 'lungesti' piureul cu laptic, o sa-i placa, sunt convinsa.
de unde ma laudam ca eu n-o s-o dau pe borcane, am constatat ca e f simplu cu ele, cel putin la inceput, acum, cand puiul papa doar cateva lingurite....
de ex. si anto a papat piure de cartofi cu spanac de la hipp (in ideea ca n-am de unde gasi spanac 'bio' sa i-l pregatesc eu), dar numai dupa ce l-am amestecat cu laptic.... asa cum era in borcan, era cahhhhhh si pt mine, rau la gust si inecacios... dupa ce i-am adaugat laptic, a devenit comestibil...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Sa va zic? alte 3 cutremure resimtite si la noi putin azi-noapte....

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza la toata lumea! Va invit la !

Noi suntem bine! Iulia la 4 luni jumate are 5600 gr. Ii plac foarte mult cerealele de orez de la nestle (au vanilina). Doarme de la 23 pana la 6-7 de cand cu cerealele, adica a sarit peste masa de la 4, ceea ce e ok pt mine.... dorm si eu ma mult 7-8 ore........ ceea ce va doresc si voua.

La multe lunite sarbatoritilor de azi!

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

julia16, noi plecam pe langa Dragasani, deci cam in directie opusa.

bertha, nu m-am suparat, cum sa ma supar.Si david a stat cuminte in carut pana in urma cu 2 saptamani cand nu stiu ce buton s-a declansat de la apucat obraznicia.Nu mai sta singur, nu-i mai place in carut, etc.

Otiliav, in port-bebe intentionez sa-l iau.Ca altfel nu as putea.Sling/wrap nu am.Te anunt cand plec de acasa, adica cam cu o ora inainte de a ajunge in pantelimon.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

multam de voturi...

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
mai tot pun linkul...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Nu prea mai am timp de scris de cand cu zilele astea calduroase...stam mai mult pe afara...in casa e dezastru, ca dupa razboi.Sambata facem curatenie generala, cu geamuri...etc.
Noi, seara intram in casa pe la 20-20:30 ne mai jucam pana pe la 21, apoi masaj si baita si papa.Aseara a papat 180 ml laptic cu cereale.S-a trezit dimineata la 6:45.Acum doarme din nou in patul mare, pt. ca avea chef de joaca si ne-am jucat pana a adormit.
Lorellay am votat si astazi...sa pui link-ul in fiecare zi ca sa ne aducem aminte...sa moara prietena ta de ciuda!
Am facut programare la Medlife, pt miercuri la 18:30, pt. eco sold, Doamne ajuta sa nu fie nimic!
Oceanborn,imi pare rau, sper sa nu mai fie replici ale cutremurelor!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

dandusa- "cu vasta mea experienta" in cresterea copiilor, cred ca otilia a vrut sa zica ca bautul apei cu lingurita era mai dificil pentru ana decat bautul cu cana cu cioc. si atunci, in loc sa depuna mai mult efort , ana a preferat sa renunte la obiceiul de a bea noaptea apa. otilia, am dreptate?

sant in ceata totalaOtilia treci la dezlegat misterul...
ps:esti o scumpaaaaa,m-ai distrat teribil

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mamici dragi, va rog cititi subiectul de mai jos, e vorba de o actiune caritabila, se strang banuti pt a se oferi niste dulciuri si ce s-o mai putea unor copilasi dintr-un orfelinat. Nu conteaza suma, cine are internet banking sau trece pe langa orice banca, poate depune cativa leuti, sa se bucure si niste copilasi de ceea ce ai nostri au poate zilnic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135458&whichpage=1

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicutelor!
Am avut o noapte foarte linistita, cu o singura trezire..la 5 si somn de voie pana la 8:40! Cum asa minune nu s-a mai intamplat, pot sa pun bulina in calendar deasupra zilei si sa ma bucur ca a existat.
Lorellay votat!
Fluturasha super program si-a facut Iulia! S-o tina tot asa!
Oceanborn sa va fereasca Dumnezeu de necazuri!

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata mamici !

Testul sureCheck pare alb ca lacrima. O singura liniutza . Mai am 2 teste , le repet in urmatoarele 2 saptamani. Am retrait intens momentele cind incercam sa o concepem pe Eva .

Lorellay votat si azi. Tu pune acolo link-ul sa o "bati" pe tanti cu 300 .

Bertha salvat link si incerc sa ma lamuresc cum e cu PayPal. Daca nu reusesc dau mesaj sotului. Mie imi este mult ami usor cu mobilul. Ca in campania de la TV. cu mesaj pe numarul indicat .Cred ca e 888 sau 885.

Fetele urmeaza niste saptamani de foc pt. mine : sambata mergem la gratar ca sa sarbatorim ziua mea de nastere care este de fapt luni 13.04.

Pe 24.04 implinim 10 ani de casnicie iar pe 26.04 suntem nasi de botez.

Mai pun la socoteala ca pe 17.04. Eva [/red]implineste 6 luni si intra in luna a 7 a ?? E o cifra rotunda ...merita sa o sarbatorim.Mama zice sa ii fac un tort de morcovi asa simbolic .....Cum o fi ala ?

Revin , trebuie sa ma urc pe aparate si apoi sa pregatesc legumele si cred ca mai trebuie sa ma si mulg. Iar tzssu sting e umflat ca un cimpoi si incepe sa devina dureros.

Pt. tabel : am 60,7 kg. [red]Alra sper sa nu ma blochez si eu aici n-shpe saptamani ca macar pt. botez sa arat acceptabil.

Va pup mamici Cind mai am o fereastra revin.

Edit- iar colorai anapoda mesajul si nu stiu cum sa il repar.

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput