*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 15
malinas spune:
bertha, mai zici o data saptamana viitoare de actiunea de strangerea banilor.Te rog frumos.Ca eu azi sunt tot cu sufletul la gura sa impachetez, sa cumpar, etc si nu am timp, si imi e frica ca am sa uit saptamana viitoare.
Uufff, tre sa ma pun sa strang de prin casa>patut, carut, leganut, televizor (il ducem a tara ca aici nu se uita nimeni la el), sterilizator, laptop, oale si ulcele pt 3 zile de deplasare.Este drept ca le las acolo pt saptamana viitoare, cand ne ducem din nou, dar juma de casa tot tre' sa mut.Stiti ca exagerez
. Am ceva emotii, dar o sa fie bine, sunt convinsa. Acu' va las, ma duc sa-i pregatesc lui David masa de pranz, apoi plec sa ma vad cu Otilia, apoi ma apuc de impachetat, deci nu stiu daca ne mai vedem/auzim pana saptamana viitoare, ca la tara internet nexam.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
alra spune:
malinas drum bun! stiu cum e 
si noi cand avea laura 4 luni am fost plecati 4 zile si aveam impresia ca trebuie sa iau toata casa. la urmatoarele plecari te mai relaxezi ![]()
relativ la imbracatu copiilor afara astia aici tipa sa te uiti la termometru nu la calendar!!!
infofolind copiii nu le faceti nici un serviciu, ii invatati sa se adapteze la temperaturi mari si apoi cand e frig racesc imediat din cauza ca simt disconfort. adica le scade rezistenta la frig.
e inadmisibil sa dai caciula si plovaras la copil cand tu esti in tricou! ca ii pui o palariuta de vant si soare ok, dar nu cu urechile acoperite. laura mea nu plangea de multe chestii, dar de cald urla de bebe mic de tot.
carmen, programul nostru e zapacitor pentru ca trebuie sa ducem copii la cresa si la gradi si pentru ca nu avem nici un ajutor in casa. nu e cazul la tine. nu e dracu asa negru.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
aleinad.g spune:
Buna ziua, mamici!
La multi ani, cozonaceilor zilei! Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi! 
Lorellay, votat in fiecare zi.
Ce prietana rautacioasa ai.
Ramo2007, bafta la control. Sa fie bine puiuta. 
Oceanborn si fetele din Italia sper ca sunteti bine, arata tare urat pe acolo. brrr
Mirtha, petreceri cat mai frumoase luna aceasta.
Si tata e nascut tot pe 13.
Incerc sa mai citesc din urma pana nu se trezeste pitica. Azi am scos-o afara in portbebe si m-a rupt. Cred ca tot caratul caruciorului pe scari e mai bun.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
alra spune:
mi-am citit ultimul mesaj. sun tot timpul ca o baba care tine predici, nu-i asa ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
lorellay spune:
Amfost la dr..Di a luat 400g...adica are la 5 luni 5500g...Incep sa intru in panica....
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra mi-am citit ultimul mesaj. sun tot timpul ca o baba care tine predici, nu-i asa ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Lasa, fi tu baba in continuare ca zici bine.

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Dandusa multi multi 
. Mi-e dor sa mai vorbesc cu tine. Din pacate am ratacit ambele nr de tel
. Pup dulce un bulanas de blondut tuns ![]()
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
fluturasha23 spune:
si noi care de abia asteptam predicile tale
...ce-ai patzit...?
| citat din mesajul lui alra mi-am citit ultimul mesaj. sun tot timpul ca o baba care tine predici, nu-i asa ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
mami de Iulia 26.11.2008
aleinad.g spune:
bebe dulce care papa picioruse!
| citat din mesajul lui Darling_ dar am intrat sa pun niste poze cu Edu cum isi suge piciorusele. Uite aici isi ia avant http://family.webshots.com/photo/2928619360103785880cgvyaa si aici reuseste !!!!http://family.webshots.com/photo/2931305210103785880LwLHjS |
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:
Si Teodora e fan al degetelor noastre. Si, mai nou, se repede si la barbie.
| citat din mesajul lui lauramiron Asa fac si eu, Dandusa, spal bine mana si-i dau sa roada degetele mele, ii place tare mult si ma musca, frate, nu gluma, chiar ma doare! Asa realizez cat de tare o dor pe ea gingiile[q |
Teodora in luna a IV-a