Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa si mami spune:
neata
ce matinala sunt astazi:) Monica, offf ce episod urit! Sper ca ati trecut noaptea cu bine si printesa Eva este ok 
alexa, cipri si mami
felicic76 spune:
neatza!alina, multu de 
nerantula: al meu mananca si avocado, dar mango este preferatul lui dintre toate fructele. nush de ce, dar se bat turcii la gura lui cand i-l dau, cu branza mai ales.
monica: cum sunteti? 
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
luminita2008 spune:
Neatza!
calda, muulta si
, cu si fara lamaie, pentru toti!!
Atat deocamdata, ca n-am citit din urma, revin!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
preety spune:
nerantula nu radem... nici io nu ma bag ca nici nu stiu ce si cum se face cu avocado ![]()
monica gogosharul meu a facut exact cum descrii tu cand avea 2 luni, dar fusese reactie la aptamil si ne-au schimbat aptamilul... la tine nu stiu ce sa cred fiind vorba de alimentatie la san... mai mult decat atat eu am dus-o la budimex si i-a facut analize pe loc si sange si urina ... deci daca mai continua tre sa insisti ptr analize... sau poate ai mancat tu ceva deosebit?
babytza pup soricelul... cunoastem starile astea ... 
ramo si io am facut bani din asta in studentie si am facut numai lucrari de note mari... de-aia m-a stresat profa asta...
anca81 spune:
Buna dimineata!
anyone?
Monica, imi pare rau pentru episodul nefericit, cred ca v-ati speriat cumplit. Bine ca a trecut,
micuta Eva.
Nerantula, lasa ca si eu m-am luptat cu un mango necopt si acru, yack. L-am tinut in casa vreo saptamana si nu s-a facut deloc moale. Am sa iau si eu avocado pentru Carla, poate poate...
Babytza
soricelul, poate are si el cateva zile mai proaste, isi va reveni cu siguranta.
Boo, 4 dinti dintr-o data
. Asta da 
Musette, voi ce mai faceti?
Azi imi vine soatza acasa 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Mimihoo spune:
neatza, fetele!
Monica, imi pare rau de ce i s-a intamplat Evei si ma rog sa nu mai treceti prin asta si sa-si revina repede.
Nerantula, am luat din Billa avocado si este f. bun cand e un pic moale la apasare. Sofia mananca aproape in fiecare zi cu fructe si branza. Mie nu-mi place deloc, desi-mi plac nucile verzi ;-). in cartea despre alimentatia sugarului scrie ca trebuie copt la cuptor ... ma rog ... eu am ales sa nu.
Imi pare rau ca Griua nu prea mananca. Ai incercat sa pui faina de orez - 1 lingurita in mancare? eu am pus cand mi-a facut mofturi si a mancat aproape tot
mamidestefan, eu o dau cu Avene - haute protection 40 spf si este f. bun.
Ati iesit ieri, ca nu v-am vazut?
La multe lunite pentru Iris Medeea si Mihnea Andrei 

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
anca81 spune:
Mi, avocado si banana nu se proceseaza termic, se mananca doar crude.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andy_galro spune:
neatza si de la noi! oficial si noi suntem in clubul mofturosilor 
cam de o saptamana...cam de cand a inceput cu febra...doctorita tot zice ca de la dinti nu vrea sa manance dar eu nu stiu unde sunt dintii aia
ca eu nu-i vad...si Andrei nu vrea nimic sa manance...uneori nici sa suga nu vrea....eu nu stiu ce sa mai fac...suntem deja la 3 luni de diversificare si nu manca el mult, adica 100 ml la o masa de pranz de exemplu si acum nici pe aia nu-i mai vrea...deci am dat inapoi clar
...
ma duc sa citesc din urma...
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
alexa si mami spune:
ce trafic
am facut mai putin de o ora pe autostrada si nshpe ore pina la dr.
alexa, cipri si mami
andy_galro spune:
Monica imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat...doamne sper sa nu mai treceti prin asa ceva...
pe Eva
Nerantula nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar nici Andrei nu mananca bine desi am inceput demult diversificarea...acum nu mananca mai nimic....
Alina multa sanatate puiutilor
Laura asteptam poze de la petrecere
Boo 4 dinti????wow....ce iepuras ai tu acolo!!!
Babytza
am soricelul
anca thanx for coffee
cosmy, mimihoo, preety, feli, lumi
all
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones