Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidestefan spune:
si mai am un anunt de facut
Mi-a luat sotzul ..din greseala ..o cutie de lapte NAN HA ...in loc de lapte fara lactoza ...si as da-o la schimb cu un NAN 1 ...sau cu 20 RON ...ca e nou-nouta si nedesfacuta...a costat in jur de 30 RON.
se ofera cineva sa o ia !!!!
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
amik spune:
legat de avocado: eu ii dau fiica-mii combinat cu ficatel, ousor, etc.
plus un soi de salata cu rosii cherry, ceapa, usturoi si ulei de masline - astea pentru copiii mai mari, clar.
pt vladimir am de gand sa fac combinatii si cu fructe, si cu legume. avand in vedere ca este un fruct foarte, foarte sanatos si cu gust neutru, merge cam cu orice - zic eu.
legat de fluor: sotul meu e stomatolog. cand am nascut-o pe alexandra si-a intrebat profesoara de pedodontie de fluor ca erau si pe atunci discutii pe forum visavis de subiect. mi-a recomandat clar sa nu ii dau copilului. la vladimir voi face la fel.
azi am inceput sa ii dau carnita de pui. a lins doua borcanele de 125g in vreo 20 min cel mult.
i-am dat o ceapa verde in mana sa vad ce face. a inceput sa suga cu atata poftaaaa...tremura din toate alea cand i-o luam din mana! este extraordinar de pofticios, nu imi vine sa cred. daca e langa mine, mananc cu noduri.
stau si ma tot gandesc cand sa ii bag branzica. de doua saptamani am introdus carnita. fiecare fel de carne se considera a;iment nou sau carnea e carne indiferent din ce animal provine? adica pot considera ca avem 2 sapt de aliment nou introdus sau faptul ca azi am inceput cu puiul ma obliga sa mai astept cateva zile pana introduc altceva?
monica,
sunt alaturi de tine! sa speram ca nu-i nimic...
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula need help ... sa nu radeti de mine! Avocado .. am luat unul saptamana trecuta, l-am aruncat in frigider si in seara asta m-am gandit sa-l mananc ca tot nu am mancat niciodata si macar sa stiu ce-i dau copilului, daca o sa-i dau.Deci, am in mana una bucata avocado tare, tare, ca un morcov de tare, tai din el cu cutitu, mananc - nu are nici un gust si a inceput sa ma usture pe gat! ![]() Cum spuneam, need help ... nici nu stiu ce sa intreb, extrageti voi din context daca aveti mila de mine (dar mai ales de kupilu meu) si rabdare .. sir de floricele www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
Cum ti-a raspuns si Lidia, trebuie sa fie usor moale (de regula cand il cumperi nu e copt, asa ca se tine la temperatura camerei). Daca vrei sa accelerezi procesul de coacere, tine-l alaturi de banane. Il tai in 2 cand e copt, ocolind samburele, pe care il arunci. Il poti manca cu lingurita direct din coaja iar daca vrei poti adauga cativa stropi de ulei si otet in scobitura unde a fost samburele. Are gust bun si e satios.

Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
anamona spune:
Nerantula sa il pui la copt invelit in hartie sa se coaca uniform...dureaza cam 3-5 zile ....
e asa cum zice Mamidestefan, trebuie sa cedeze usor la atingere, daca e prea moale e trecut
mie personal nu prea imi place la gust..mi se pare ca aduce a morcov fiert....dar o sa ii dau cu siguranta Theiei are o gramada de vitamine si nu e deloc alergen. l-as combina cu cereale....
Monyca.C spune:
Mamidestefan
adevarul..e ingrozitor !!!
nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noi azi ! imi venea sa plang, tremuram nici nu mai stiam sa vorbesc, mai ales cand o tineam in brate si nu stiam ce sa-i fac, privind-o cum se ineaca, se inrosea si nu putea sa respire in venea sa ma dau cu capul de toti peretii..

in momentele astea realizezi ca nimic, da absolut nimic nu mai conteaza pe lumea asta si as da TOT, absolut TOT ptr fetita mea, numai sa fie sanatoasa..numai cand esti parinte realizezi ce inseamna un copil in viata ta !!!
incep sa-mi inteleg mai mult parintii acum, dorul lor catre mine, grija etc..
va pup inca o data pe toate !
deocamdata s-a trezit, a mai papat putin laptic si incearca sa adoarma iar..
va tin la curent !
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
anamona spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan si mai am un anunt de facut Mi-a luat sotzul ..din greseala ..o cutie de lapte NAN HA ...in loc de lapte fara lactoza ...si as da-o la schimb cu un NAN 1 ...sau cu 20 RON ...ca e nou-nouta si nedesfacuta...a costat in jur de 30 RON. se ofera cineva sa o ia !!!! LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici |
ai incercat sa o returnezi la farmacie? trebuie sa ai bonul doar
sotzul de cand cu sarcina si copilul a returnat de nenumarate ori fara probleme
nikolici spune:
| citat din mesajul lui Monyca.C Nicko a papat numai laptic de la mine si o lingurita mica mica de banana.. dar culmea ca a mai mancat si saptamana trecuta si mai mult chiar ..nu a avut nimic...asteptam dintzocul !!! ![]() ![]() |
Moni, eu am citit ca nu se da banana cu nu stiu ce puncte negre, cred ca sunt semintele, cica nu stiu ce alergii creeaza.Nu stiu ce sa zic, imi dau si eu cu parerea...neprofi

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Ankussa spune:
Monyca pe la noi bantuie un stomach bug, o fii si la voi. cunosc
cazul unui bb care avea aceleasi simptome pe care le descrii tu.
I-a trecut in 2-3 zile dar a baut un praf de la farmacie (nu stiu
numele medicamentului si maine vin in tara nu mai am timp sa
sun si sa ma interesez) dar eu zic sa continui cu tzitzi ca-i the best.
Bb de care zic eu e alimentat cu LP. Sanatate multa.
CosmyB. spune:
Uite si eu cucuvea!
Monyca imi pare tare rau pentru micuta
La spital nu te-au intrebat ce ai mancat tu? Poate ai mancat ceva nou sau o combinatie si a deranjat-o rau la stomacel
Eu am baut odata lapte mai mult, de fapt era Cacao cu lapte si Maya a vomitat de mai multe ori in ziua aceea. Doctorita a zis ca a fost de la laptele ce l-am baut
Cred ca ti-au spus ca trebuie sa-i dai multe lichide pt hidratare, ceai, apa si bineinteles laptic de la tine.
Ne
sa fie totul bine. Saracuta de ea prin ce a trecut.. off
am mamica ingrijorata
Cuscra probabil ies dintisorii si asa se explica agitatia si mancarica mai putina 

si asteptam vesti 

300 intrebai odata de gelurile pentru gingii. Azi am intrebat pediatra si mi-a recomandat Dentinox, nu Calgel, cica ar fi mai bun, e cu musetel. De celalalt, ceva cu P ai zis tu, nu mi-am mai amintit sa o intreb. Eu am luat Dentinox.
Pozici
Mamica
de
Maya
CosmyB. spune:
Nerantula avocado ce l-ai luat cred ca nu era copt, ar trebui sa fie putin moale. Se coace foarte bine pus intre ziare. Pe vremuri
se gaseau greu banane si alea erau verzi, iar mama le invelea in ziare si in cateva zile erau coapte-coapte numai bune de mancat.
Cuscra multumim pentru compliment
too David!!
Noapte buna mamici si pitici! Ma bag la 
Pozici
Mamica
de
Maya

ca tot nu am mancat niciodata si macar sa stiu ce-i dau copilului, daca o sa-i dau.