Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

monica dar exact exact ce i ai dat evei de mancare, in afara carnii?
Pupam printesa sa i treaca

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Avocado ..

nu radem, nu radem, si eu am patit la fel si am renuntat sa mai cumpar ceva la care nu ma pricep deloc
pupici, si floricele

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Monica of..prin ce ati trecut ... sper din tot sufletul sa nu se mai repete si sa doarma bine, iar maine sa fie bine bine toata ziulica multi pupici micutei Eva

Eu am fost azi sa ii fac analiza la urina , de fapt tati a fost la laborator cu pampersul...a papat tare prost in ultimile zile si asera l-am cantarit si am vazut ca a slabit....Asa ca m-am gandit sa nu fie cumva o infectie urinara. Din fericire nu este, totul pare ok la analiza . Astept sa ajunga sotul si o sa ma uit si eu pe rezultat. Oricum , e bine , i-a citit dr rezultatul. A mai ramas varianta cu dintisorii mai ales ca e si foaaaarte marait sau o reactie la Rotarix. Hmmm...asteptam sa ne revenim si sa papam iar.
Acum a adormit dup ce am ras cu el in patut. E un scump si un dulce cum se ridica in manute sa ma caute cu privirea si cand ma vede se arunca pe burtica si rade in hohote

Nerantula imi pare tare rau ca sunteti iar in greva Sper sa nu va tina mult si sa papati bine. Poate maine va fi mai papacios

Maya esti foarte frumoasa !!!!

Acum eu va pup si fug la nani ca am avut o zi tare grea , simt cum ma scurg de oboseala. Va pup si va urez o noapte linistita mai ales mamicilor de pui raciti si bolnaviori . Monica sa ne spui cum e micuta Cristinescu voi sunteti bine ???
Noapte buna mamici si bobocei

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
Avocado ..

nu radem, nu radem, si eu am patit la fel si am renuntat sa mai cumpar ceva la care nu ma pricep deloc
pupici, si floricele

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Daaaa, daca era vorba de ceva furaje, imediat ma descurcam!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Boo cum sa nu vorbim si multe floricele pe campii eram la supermarket cand ai sunat si nu am auzit tel , iar apelul l-am vazut seara tarziu Stai ca acum am vazut...Oana...4 dintzoci ???? felicitari

Nu prea am citit din seara asta, o sa fac un conspect maine dimineata la cafea

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

apropo de furaje nici K nu a vrut deloc azi, a urlattttttt de m am oprit.Am vazut ca are punctul mult asteptat pe gingi, cred ca primul nostru dintzoc e pe cale sa apara

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:

need help ... sa nu radeti de mine!
Avocado .. am luat unul saptamana trecuta, l-am aruncat in frigider si in seara asta m-am gandit sa-l mananc ca tot nu am mancat niciodata si macar sa stiu ce-i dau copilului, daca o sa-i dau.
Deci, am in mana una bucata avocado tare, tare, ca un morcov de tare, tai din el cu cutitu, mananc - nu are nici un gust si a inceput sa ma usture pe gat!
Cum spuneam, need help ... nici nu stiu ce sa intreb, extrageti voi din context daca aveti mila de mine (dar mai ales de kupilu meu) si rabdare ..
sir de floricele

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

avocado e delicios ...numai daca e copt ..se maninca cu lingurita si are gust de nuci verzi

eu il cumpar si il las acolo citeva zile pina se coace ...

e copt atunci cind apesi cu degetul si ramine o mica "gropita"..daca e tare ..nu e copt....lasa-l sa se coaca citeva zile

daca l-ai decojit partial se va innegri acolo unde e decojit..
chiar si asa poti sa il lasi sa se coaca ..si tai partea care se va innegri

era o oferta in billa (2.6 ron) ..si erau si coapte ..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Monica of..of...prin ce ati trecut ...sper sa fi fost doar un episod izolat ..si sa vii cu vesti bune curind ... si sanatate multa Evei.

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Ne-a "prajit" si pe noi (pe Izabella) soarele pe nasuc ...si au trecut deja 3 zile si nu da semne sa se amelioreze ...
eu tot sper sa treaca de la sine...

am incercat sa pun un pic de crema cu galbenele in prima seara ...ieri am lasat-o asa
azi am pus putin bepanten ...dar parca se agraveaza ..si nu vreau sa ajung sa faca rana ...

poate sa ma ajute cineva cu vreo idee???????

am vazut azi intr-o revista ca panthoderm E ar fi bun ...a testat cineva ...ca merg acum la farmacie si il iau ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor va multumesc mult pentru sustinere, toooate imi sunteti asa dragi... Anamona, BOO, 300, Babytza, Nocom (medicii suspectau o infectie la stomacel..dar de la ce ? nici ei nu au stiut sa-mi dea un raspuns clar..m-au pus sa iau siropelul respectiv impotriva gretei si a vomei, aici se numeste MOTILIUM si sa-i dau doar dc mai vomita in noaptea asta), Nikolici, Luminita ooofff sper sa nu fi uitat pe cineva...

Nicko a papat numai laptic de la mine si o lingurita mica mica de banana..dar culmea ca a mai mancat si saptamana trecuta si mai mult chiar ..nu a avut nimic...
asteptam dintzocul !!!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput