Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Buna dimineata si multumim de cafea si de pepsi Lumi
Ieri am avut petrecrea la gradi a fost tare frumos.
Va pun pozele
http://good-times.webshots.com/photo/2004354840103994286RgWvTW
Sunt cateva si cu Alexia![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Mimihoo spune:
Am uitat sa va intreb o chestie. Ink nu am gaze
.... dar trebe' sa-i fierb noile suzete Sofiei (n-am sterilizator). Pot sa le pun in microunde? Cat timp si la ce putere?
Multzam!
Anca, nu le procesez decat cu blenderul :-)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
tzitziri spune:
Monyca, cum mai sunteti?Sper sa va gaseasca ziua asta bine
.
Te inteleg foarte bine cu sentimentele prin care treci cand iti vezi puiul bolnav...dar trebuie sa fim tari pentru ei ca sa ii ajutam sa depaseasca momentul
Laura,a fost petrecere in toata regula acolo!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
Andy_g
si sper sa va treaca cat mai repede.Si Alexia e tare maraita si a avut si un scaun moale de dimineata..sper sa fie de la dinti.
Nerantula offf chiar ca nu stiu ce sa mai zic..tin pumnii sa aiba pareri mai bune despre papa Gruia
Alina
ici si sa veniti cu vesti bune..banuiesc ca esti pe telefon![]()
Boo felicitari

Babytza cum e soricelul?Tot asa marait?
Anca cam asa fac si eu cand tre sa vina barbatu-meu acasa..si el ajunge abia azi.![]()
Monyca imi pare rau ptr ce s-a intamplat
..sper ca nu ati mai avut alte episoade de genul asta si sunteti k.
Ramo ce faceti?
Musette voi?
Feli
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
neatza si
proaspata si aromata si de la noi...
Monyca, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa spaima!
Cum e Eva acum?
Va pup cu drag.
Ieri am lasat cupil pe pat. Langa pat e un taburet, pus special ca sa nu cada cupil din pat... (dupa cum se stie deja, el a cazut, pe langa taburet, in somn...
)
Cand am revenit in camera cu lapticul, am gasit cupil pe taburet. Cum a ajuns acolo, beats my understanding, dar era pe burtica, pe mijlocul taburetului, isi alesese o soseta si o carpitza si sugea la ele de zor...
Am luat patutul de bebe, i-am coborat salteaua la nivelul cel mai de jos, l-am pus langa patul meu si am pus pe Radu acolo.
Dooooamneeee ce mi-au auzit urechile. A urlat non-stop. Si alta data nu plangea. Io ce sa mai inteleg?! Am dus patul la loc in camera lui Teo si am dormit tot asa, proptiti in taburet, numai liniste sa fie...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
laura ce tigrisor frumos ai tu acolo!!!
iar Alexia este superba in rochita rosie...ai doi copii foarte frumosi!!!!
tzitziri voi cum mai sunteti?
ada asa mult imi place cum povestesti...ai un stil aparte ca nu mai zic de talent...felicitari!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nocom spune:
Neata
Andy.p ce frumos a fost la petrecerea lui Andy!!! Da ce baiat serios si frumos ai!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos, sa va faca viata frumoasa alaturi de surioara lui.
Pup grasunica si barbatelul!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
luminita2008 spune:
Monyca, cum sunteti??? Te rog mergi cu fata la analize, chiar daca acum se simte bine.... si nu mai pleca de acolo fara raspuns!! Mama lor, de ce trebuie sa astepti sa i se faca iar rau ptr analize amanuntite?????!!!!!! of, ma
sa fie totul bine!!!
Oana, nu cred ca m-ar ajuta o rampa, caci nu-mi dau seama cum ar putea fi pusa pe scarile astea... o sa fac azi o poza sa vezi cum sunt. Si asta oricum nu ar rezolva problema carutului, care nu incape decat pliat pe usa de la scara blocului... sau pe usa mea de la intrare.... sau in lift. Carevasazica, daca scap de usile astea, tot trebuie sa-l las in strada, caci n-am ce face mai apoi cu copiii (in ideea ca-l las in scara blocului pliat... n-am cum sa-l mai desfac cand vin cu copiii, nu-mi ajung mainile). Si daca-l las in strada, dispare in 2 timpi si 3 miscari... nu merge, crede-ma, am analizat toate posibilitatile... nu reusesc decat cu ajutor. 
Andreutac, stiu si eu, trimite schita totusi(ai PM cu adresa mea de mail), poate daca o vad ma luminez si chiar merge... multumesc anticipat!
Dya, noi de cand cu ora de vara adormim la ora 21.15-21.30
. nu gasesc explicatia, cert e ca inainte nu adormeau inainte de 23.00
. Cu trezirile... alternam... mai des acum, de la dinti... inainte de dinti se trezeau pe la 04.00-05.00 ptr papa si apoi la ora 07.00 definitiv, sau direct la 06.30, definitiv... unde or fi vremurile alea...??
Nu ii trezesc ptr papa, ii las pe ei sa-si faca programul si de regula dupa ce adorm seara nu se mai trezesc decat in jur de 04.00... de sete, foame sau vis urat.
Baby_boy, o sa incerc si eu reteta aia, mi-ai facut o
...
Lidia, imi aduc aminte de un post al lui Babymom despre Panthoderm, spunea ca il foloseste la Dragos in loc de Bepanthen, ptr iritatii la fundeac.... dar nu era Panthoderm E....o fi vreo diferenta
... vezi si tu, cauta un prospect pe net ceva... sau o lotiune dupa plaja, au de la Nivea, Chicco, mai multe...
si sper sa va treaca repede!
Babytza, uf, sper sa depasiti repede momentul cu dintii, te inteleg perfect, suntem la fel de maraiti, si in totiul noptii si ziua....
... azi il arunc pe Mr. Calgel ca nu e bun de nimic si il primesc cu bratele deschise pe Mr. Dentinox... of.
Alina, asteptam sa ne spui ce zice doctorul. 
Cosmy, Feli, andy_galro, Nerantula
ici multi.
Laura
, se vede din poze ca v-ati distrat, super!
multi!!!
Si floricele pe campii pentru toate 

+ 

pup]
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
tzitziri spune:
andy_galro, noi suntem bine.De mancare dam inainte, dar cum zici tu nu cred ca ajunge la 3 luni de la diversificare sa manance 100 de ml (cat mancati voi).
Cred ca are si Andrei perioadele lui....nu prea pot sa te incurajez cu mancarea ca ne aflam prezente frecvente in clubul mofturosilor, dar cred ca daca a mancat la un moment dat o sa revina la ganduri mai bune
.Mai face febra?
Eu am mai pus starile de agitatie ale lui David in asociere cu noptile cu luna plina...poate o sa radeti, dar el a mai fost agitat in perioade cu luna plina si tocmai am cautat ca azi ar fi....deci eu deocamdata ii pun starea de agitatie pe alti factori.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
Oana
...vorbim ![]()
Lumi,Nocom,Andreea

Ada vazut poze cu pau cel nou...ff frumos![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei