Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Ha ha ha...chiar e vorba de circ..organizat.
Vine in Dr. taberei si e f. misto, ca are multe animale. Noi am vrea sa mergem maine dupa-amiaza, dar sa vad cum ma incadrez cu pregatirile de Paste.
Ioana,
pai daca si fii-ta cea cuminte face de-astea, mi-a mai venit inima la loc. Ca eu am avut cateva zile de-mi venea sa-mi iau campii, asa de rau m-am inteles cu bufnita. Ieri si azi insa a fost ok. Eu mi-am dat seama: saraca de ea sufera f. rau pentru ca nu am decat foarte putin timp sa-i aloc, iar atunci cand e cu mine se razbuna pentru lipsa de timp acordata. 
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mandyksch spune:
Fetelor a murit Emma Aidei. De cand am citit nu ma mai pot opri din plans. E atat de nedrept.
camelia_daniela spune:
Offff... Dumnezeule! 

Dumnezeu sa o odihneasca! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
felicia74 spune:
fetelor, trebuie sa cititi articolul, e bestial:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1736
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Bic spune:
Sa va traiasca sotii, Meems si Lavi-. Sint nascuti in aceeasi zi? Ati comparat note de budoar?![]()
Ioana, eu am observat ca perioadele de neascultare vin in valuri. Fii-mea ba e cumintemina pamintului, ba are dracusori. Din fericire, acum e fix pe dos decit Maria, adica e intr-o perioada excelenta. Am mai observat citeva lucruri. Ca daca nu ma opintesc in parerile ei si o tratez ca atare, ca un copil de trei ani, dar cu respect obtin de la ea mi mult. Sigur ca si mie mi-e ff greu cind e pusa sa faca fix pe dos decit vreau sau eu nevoie la un moment dat. Dar daca reusesc sa trec peste si sa constientizez ca nu o face din rea vointa, ci doar ca sa testeze limitele, atunci ma enervez mai putin si obtin mai multe. Si trebuie sa recunosc ca recurg citeodata la amenintari si urasc sa fac treaba asta. Ar trebui sa-i explic consecintele in loc sa o amenint, dar la graba si la nervi o amenint. Vaaaaai, de capul nostru!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
meems spune:
Bic, da, sunt nascuti in aceeasi zi (si acelasi an, din cate imi amintesc).
Joy, cum mai e Alex?
Xandra, sanatate Vladutului.
Noki, ai terminat cu boala?
Mandy, felicitari pt job.
Anda, tinem pumnii pt trandafiri si muscate.
Roxi, nu mai zici chiar nimic, nimic? 
Noi plecam deseara in Arizona sa sarbatorim Pastele cu ai mei. Ne intoarcem luni seara. Asa ca probabil nu mai apuc sa intru sa urez Paste linistit si fericit celor ce-l sarbatoresc weekend-ul asta. 
Daca nu as fi asa pe fuga, as povesti un episod din saptamana asta cu neascultarea Riannei (asta asa, ca tot se plangea Ioana de Maria ei). Dar nu am vreme acum... Intru sa vad si pozele Inei si apoi plecam. Pupam colectia!
Noki_Lara spune:
Hello. Vroiam sa mai trag o postare la pranz, dar am instrat si am dat de cumplita veste cu Emma. M-a dat total peste cap.
O stiam pe mama ei de anul trecut de la Superdieta. Doar in momente de acest gen realizam cat de nedreapta e viata si care sunt cu adevarat lucrurile importante.![]()
Meems si Lavi, sa va traisca sotiorii iubitori!
Meems, cam gata cu bolitul, sper eu. Mai am de terminat antibioticul, dar sunt ok. In schimb joi seara Adila imi "spargea" termometrul cu febra 39!!! Iar mama mea are o laringita de toata frumusetea si ... tacerea.
Bic, mare adevar graiesti, cu crizele si raiul in valuri.
Ina- ai 2 copilasi superbi! Rachel e asa o domnisoara matura si finuta.
Iar Robert e o dulceata de baietel cumintel.
Ioana- eu am ajuns cu mama la concluzia ca 2 ani stati acasa cu Sarah a fost prea mult. Mi-au subrezit mie sistemul nervos, iar ei i-au dat o dependenta accentuata de mine. La voi sunt insa alte tipuri de relatii: cea de sora-frate. Nu poti sa stii excat ce se intampla in capsorul ei de fetita de 3 ani si putin. In mod sigur ca e doar o etapa si va trece si asta, cum trec toate...
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Bic spune:
Ptiu, ca uitai sa urez Paste fericit tuturor celor care il serbeaza, care basically inseamna tot restul lumii in afara de ortodocsi. ![]()
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mi-a placut urarea