Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 10
mara95 spune:
Buna dimineata!
tocmai ma uitam la zone reality si am urmarit un curs pentru copiii care voiau sa faca surf.nu va zic ca cel mai mic nu avea nici 3 ani impliniti si il bagau cu capul in valurile oceanului.asa ca mersul pe role al flaviei e nimic pe langa ce am vazut acolo.![]()
mara95 spune:
acum vizionez poele din contul comun, caci am ramas doar cu andrei acasa, si e timp liber berechet![]()
ina, nu ti-am mai vazut copiii de mult timp, ce mari si frumosi sunt acum
! m-au impresionat activitatile diverse desfasurate. si flavi cand merge cu rolele are mereu tendinta de a se uita in toate partile, mai putin la directia de mers. am vazut ca si patinati
.... ce inaltime are Rachel, ca pare ca e mai mare decat varsta pe care o are? iar d-l Bobita e un scump, este atat de calm!
Cami, am vazut-o si pe Daria: o frumusete diafana!!
. masinutele cred ca sunt din parc, nu sunt proprietate personala , nu? Flavi inca nu le-a incercat pentru ca ne-am gandit sa nu faca vreo pasiune pentru ele.
ioana, frumoasa excursia voastra la salina;apreciez spatiul de joaca
;cand te-am vazut cu 2 bebei, parca m-am vazut pe mine
;sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi sunt!
Am ajuns la Rianna
Cu cat ma uit mai mult la poze, constat ca fetitele sunt frumoase,delicate, preocupate de tinuta si accesorii( oja, coronita, etc) si mai " grasunele" decat Flavi.Am cantarit-o azi dimineata dupa ce a mancat(ca mai inainte nu aveam curaj
) si are doar 13,6kg. In rest e ok, chiar si cu alergia.
Am admirat grupul din herastrau: cele 3 gratii rosii(Lavi,Nati si Silviuta), zambaretele Sarah si mami, Ilinca cea cu ochii verzi, poetul cu bicicleta lui cea noua(ca pana la el nu am stiut ca exista astfel de bicicleta)
.Plus parintii, ca vazui si tatici![]()
Admirat si spidermanul Daniel
si mi-am amintit ca aproape suntem acceptati la gradinita pe care ne-o dorim;ne mai ducem la sf lui mai sa stabilim exact;de abia astept sa merg la serbarile Flaviei, sa-i confectionam costumase
mandy, ce frumos e Kriszti!Un adevarat barbat!
Costumele erau la alegere sau au interpretat vreun rol?ca am vazut printi si printese majoritar
Cristina, nu-mi vine sa cred ca multi ghiocei sunt!!Foarte frumoasa iesirea voastra! Am vazut ca aveti pe calculator un joc cu oua de Paste.E vreun link la asa ceva? iar talentul la desen m-a facut praf.Iepurasul e desenat in intregime de ea?
continuarea nr viitor
, ca au venit plimbaretii
PS: cred ca doar eu sunt pe acasa, ca-i asa o liniste pe forum....
Bic spune:
impinsa de la spate de comentriile marei, m-am uitat si eu pe pozele de la intilnire.
Wow, ce dor mi-e de voi si ce frumosi sinteti cu totii, copii si parinti!
Feli, vad ca tu vad ca apari la intilniri numai cind Nu sint eu in tara. Las' ca te prind o data cind vin pe-acolo si o smotocesc tare de tot pe Ilinca.
anda vad ca bicicleta are mare succes acum! Yahoo! 
Smaranda normal ca vrea bicicleta cu roti ajutatoare ca vede la alti copii, dar parol, sa nu cedez presiunilor nici moarta. De la asta va trece direct pe bicicleta cu pedale fara roti ajutatoare. Cind o fi vremea.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
proadelina spune:
Intru pentru a va ura "UN PASTE FERICIT!" celor care serbeaza maine Pastele, un sincer "La multi ani!" pentru toate floricelele, "Insanatosire grabnica!" pentru bolnaviori si pentru restul lumii, zile de sarbatoare minunate si insorite!
Adelina si
Albert
miri__b spune:
hello
am calculator. a venit doctorul la el.
David e tot la PL., nu vrea sa vina acasa, probabil luni il aduce socrella, azi a fost la tara si a stat o ora cu gainile, era incantat ca "rad gainile" atunci cand cotcodaceau.
Ma bate gandul sa luam un animal de casa, care sa nu ma implice prea mult ( ad. nu caine sa-l scot afara...)
am vazut o gramada de filme,am incercat sa cumpar si carti dar am lasat-o blta ca nu mai tineam minte decat cateva titluri de la voi si nu erau il librarie.
s-a interesat si maica-mea la gradinitele din zona, nici nu te lasa gardianul in incinta lor.
Celor ce sarbatoresc miine la urez "PASTE FERICIT!"
xandra28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda77 xandra, poate fi si o manifestare a unei alergii? zic si io, daca nu are febra de atat timp si totusi are diaree... mami de poet(09.12.2005) |
multumesc de idee, dar nu cred. cred ca pur si simplu nu am luat prea in serios acest lucru, nu i-am dat consecvent sarurile si celelalte medicamente, iar la regim a mai calcat stramb. de azi ne-am cumintit ca altfel vad ca nu scapam. sa vad ce-o iesi si la coprocultura. apropo de alergii, i-am facut analizele acum vreo luna si nu e alergic la nimic.
felicia74 spune:
Multa fericire si bucurie celor cu nume de floricele!
Ptr catolici, luterani: Paste fericit si plin de lumina
Bic eu am ratat mai multe intalniri din varii motive, dar mai e timp![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
roxisialexia spune:
La multi ani, tuturor celor ce poarta nume de floare! 
Paste Fericit!
meems
, sarbatori fericite!