Colectia de toamna - iarna 2005 (234)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

am vazut in contul comun ca apare un e-mail de pe adresa mea cu titlul" incearca asta.." in cazul in care si altcineva a primit acest mesaj va rog sa nu deschideti, acest mesaj nu l-am trimis eu. multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani tuturor floricelelor si floriceilor , sa fiti sanatosi si luminosi !

Paste fericit si luminat celor care il sarbatoresc azi!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUME DE FLOARE!!! Sa fiti sanatoase/sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!!!

Paste fericit !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sesizez ca nu mai sunt copii bolnaviori, bravo (sau ma insel?)

Eu ma inscriu pe lista adultilor virusati, imi curge nasul robinet si mi-e frig continuu desi sunt imbracata cu pulovar de lana. Beau ceaiuri la greu dar nu stiu ce picaturi sa mai folosesc ptr nasul curgator. Am folosit Olynth, Vibrocil, daca mai veniti cu vreo idee, ar fi tare binevenita. Si ma oftic, deoarece de maine voiam si eu sa ma apuc de curatenie. Macar Ilinca asa nu ia

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Sanatate multa, Feli !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95

xandra, ce analize ai facut pentru alergii?la sange sau testele pe corp?

ambele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

la multi ani celor care sarbatoresc astazi pastele si tuturor floricelelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

xandra, mersi mult!

felicia, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Feli sanatate multa si merci de raspuns!
Lavi si tie multam, pana la urma vaccinul s-a derulat nesperat de bine, dupa ce a urlat cand i-a bagat acul - nu neaparat de durere dar de surprindere- i-am bagat un iepure de ciocolata sub nas si sa vezi ce fericita era si cat ii explica doctorului ce i se intampla in viata ( gen: stii, tu ( doctore) ca io am pus un cos in pivnita si iepurele a luat tot dar nu mi-a adus inca nimic....de nu intelegea nenea nimic din tumultuoasa-i viata)!

La multi ani tuturor florilor!
Paste catolic fericit. Noi am fost intr-un parc de distractii azi.....si cam atat ca traditie nu prea e pe aici....Si decat sa mananc cartofii soacra-mii am preferat sa ma dau in tiribombe

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, floricelelor, si Paste fericit celor care-l sarbatoresc zilele astea!

Si eu tot vroiam sa intru la povesti inca de cu vineri... dar am vazut vestea si n-am mai avut putere. Si-acum, cand vad poza din stanga ...
Camelia, gratie semnaturii tale ajunsesem si eu tare sensibila la subiect in ultima vreme. Bravo ca te-ai implicat.

Noi tusim pe capete, Cristi de 3 sapt, eu de 2, tati de 1. Azi am cumparat sirop de tuse de la favisan si deja e mai liniste pe la noi pe-acasa.
Feli, sanatate multa! Lasa ca n-o sa mai curga asa de tare dupa 1-2 zile. Si dupa 3-4 incepe tusea . Picaturi mai tari decat Olynthul nu cunosc.

Altfel, am avut niste faze cu Ana... de m-au apucat toate gandurile cele . Azi s-a tot impiedicat si a cazut, faza ce a culminat cu o buza sparta. Cand am pus-o pe picioare, am iesit scurt la niste cumparaturi. A stat cuminte in cos si la sfarsit am lasat-o prin magazin sa alerge putin. A luat-o razna rau de tot, avea niste miscari... . In timp ce se clatina pe picioare stanga-dreapta, dadea si din cap fata-spate . A trebuit s-o iau de 2 manute, imi era frica sa nu pice in cap. Apoi au luat-o nervisorii, am zis ca de foame si oboseala. Am ajuns repede acasa, i-am dat sa pape... si numai o vedem cum clipeste des, i se inchid ochii, ii pica capul... Am dus-o la culcare, era deja adormita. Daca nu vedeam la camera ascunsa copii adormind in timp ce mananca, sunam la 112, deja eram fiarta rau de tot. A dormit supravegheata si s-a trezit ok - noi tot cu ochii pe ea. E ok. Dar parca pica mai des decat de obicei.

Varianta optimista e ca s-a prostit prin magazin cu miscarile alea, a simtit nevoia sa faca circ dupa ce-a stat cuminte in cos. Si patina pe gresia magazinului, extrem de lucioasa. Si apoi, acasa, cand s-a vazut cu burtica cat de cat aranjata, s-a pus sa doarma in scaunul de masa (n-am mai patit asa ceva pana acum, dar... ma rog ). Si probabil se impiedica mai des caci a capatat multa incredere in ea (si noi la fel, nu mai suntem tot pe urmele ei), dar inca nu pe masura puterilor. Oricum, e mult mai predispusa la accidente decat frate-su, care e un prudent si un fricos.
La varianta pesimista refuz sa ma mai gandesc deocamdata.

Mergi la inceput