Colectia de toamna - iarna 2005 (234)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Vayut pozele Inei!!! Probabil din cauza ca nu am mai vazut de multa vreme poze cu voi, am ramas surprinsa de Rachel, este fff schimbata, frumoasa foc si o adevarata domnisoara, nici nu mai zic de Pufosel cat de frumos e el!
Mai mult decat atat, sunt pur si simplu uimita de capacitatile copiilor unora dintre voi, in materie de role, patine, biciclete!!! Bogdan e complet antitalent la orice are pedale, iar din nefericire la patine sau role nu l-am incurajat eu, din cauza ca Stefania vrea sa faca absolut tot ce face el, iar ea e prea verde...
Anda, m-as baga eu, ca tare imi place, insa in w/e asta avem mult de lucru, sambata smotru la greu, iar duminica mergem la tara. Nici saptamana viitoare nu va fi mai libera. Cred ca abia peste 2 saptamani vom mai iesi si noi pe aici, prin parcurile bucurestene.
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Chiar ca Rachelia e o adevarata domnisoara! Si Bobita e de-li-cios! Inuta, sa-ti traiasca minunile de copii!

Am trimis si eu pozici noi in contul comun.

Daria a facut si ea putina febra ieri seara... nu a ajuns la 38, dar o tinem sub observatie. A zis la un moment dat ca o doare si capul dar nu a mai repetat, i-am zis Tatal Nostru si dupa asta a fost ok. Acum e vesela si vioaie. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
La noi am observat o chestie - cand e sa-mi faca vreo "bucurie" aproape intotdeauna se intampla vinerea! in ajun de w-e sa nu ma pot duce cu ea decat la urgente!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vai ce-am ras la filmuletul in care rachel ii explica lui bobby "povestea", de fapt ii descrie desenul din carte, dar nu ii si arata! si bobita era saracu' cu gatul lungit sa vada si el ceva, aplecat peste mergatorul ala

LAVI, nu am cum sa incerc fara sa fac investitia! pt ca trandafirii respectivi nu au nicio sansa decat cu mult pamant. deci trebuia mult pamant si ghivece mari, in consecinta. nu risti, nu castigi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, ghivecele mari si movila de pamant le-am inteles, dar ziceai ca ai luat si tone de accesorii. Suspectez un simptom de shopping - addiction.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata! Eu sunt la serviciu, cu bufnita cu tot, pe capul meu.

Multumim de urarile de Paste fericit! Vi le returnam si noi + curatenie ... imaculata va dorim!

Sambata dupa-amiaza vrem sa mergem la CIRCUL Medrino, din Dr. Taberei. Cine vrea si poate e liber sa se inscrie pe lista.

Iar duminica avem slujba de Pasti si serbarea aferenta la Biserica Luterana. Apoi ceva parc cu familionul.

Anda- spor la gradinarit. Sunt curioasa daca iese manevra.

Lavi, drum bun!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

gata, am trecut pe furazolidon... pana la 9 dimineata a facut de 3 ori caca! ma lasa nervii....

Mergi la inceput

noki, ce-i aia circul medrino? reprezentatie de circ adica? sau e cunoscutul "circ romanesc" zilnic:))?

lavi, care tone de accesorii, tu? 2 lopatele, 2 fluturasi, 3 floricele care se rotesc cand bate vantul, inca 3 jardiniere pt noile mele muscate (nu vorbesc cu mama si mi-a luat vechile muscate, ca mi le daduse ea...), 2-3 tavite (farfurii pt ghivece), 2 stropitori de frunze...un mizilic adica...vroiam sa iau si ceva ingrasamant, dar erau 100 si nu m-am priceput care ar fi universal pt toate genurile mele de flori

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda

xandra sanatate multa lui Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Xandra, LMA CU INTARZIERE! sanatate la burtica, sa se dreaga rapid!

Exista copil care sa faca ceea ce i se spune, mai ales cand este rugat? Io-s cam depasita de situatie cu Maria, nu merge decat urlatul, nicidecum vorba buna, prezenta in 90 % din cazuri. De ce s-or fi jucand copiii astia cu nervii nostri nu stiu.

Anda, iti urez succes cu gradinaritul!(acum mi-am adus aminte ca povesteai cat de ascultator este Nic) Eu sunt foarte fericita ca ne-au iesit muscatele din semintele cumparate si inca niste plantute. Ne-am jucat intr-o seara toti patru si se vede ca am avut mana buna

Paste fericit celor care sarbatoresc saptamana asta!

Sanatate multa la toti bolnaviorii!

Stefanel muceste in continuare, suntem abonati saptamanal la oRL

Mergi la inceput

xandra, poate fi si o manifestare a unei alergii? zic si io, daca nu are febra de atat timp si totusi are diaree...

ma duc la marele magazin Real sa fac scandal. am cumparat 6 cutii cereale nestle pt nic (de-alea de copii mici). 84 lei au facut, adica nu-mi vine sa le arunc si gata. rancede. daca nu-mi dau banii inapoi, ii nenorocesc, mama lor...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput