Colectia de toamna - iarna 2005 (234)
Raspunsuri - Pagina 7
Ina869 spune:
Dragelor,
Am scris de cateva ori mesaje pe care nu am reusit sa le termin si acum nimic nu mai este de actualitate.
Noi sintem foarte bine, dupa o perioada cu boli si nopti nedormite.
Am intrat sa urez Paste Fericit celor care il serbeaza saptamina aceasta.
noi vom pleca la cabana unor prieteni si ne intoarcem duminica asa ca maine trebuie esa ne trezim cu noaptea in cap, mai am bagaj de facut pe ultima suta de metrii dar trebuia sa va dau un semn ca sa stiti de noi.
Am pus poze in ct comun ca sa vedeti cum ne petrecem timpul.
va pup,
Ina
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
mandyksch spune:
Buna dimineata inainte de ora de soferit.![]()
Celor care serbeaza Pastele la acest sfarsit de saptamana le dorim un Paste Fericit si Linistit, pace in suflete si o primavara care sa va bucure sufletele. Va 
anda77 spune:
pt week-end:
Paste fericit romano-catolicilor, protestantilor, luteranilor, calvinilor, unitarienilor!
curatenie fericita ortodocsilor!![]()
![]()
ceva iesiri in parcuri pt toate religiile si cultele? noki, tu pleci din bucuresti, nu?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
Buna de dimineata!
Astazi o sa am de lucru intensiv, pentru ca voi pleca mai devreme, catre serbarea lui Bogdan! Asa ca va urez de pe acum celor care sarbatoriti Pastele in acest w/e sa aveti parte de multa sanatate, liniste sufleteasca, dragoste si numai bucurii.
Ina, drum bun si distractie placuta!
lavi02 spune:
Paste fericit catolicilor si protestantilor!!! 
Ina la multi ani de Florii!
Tot Ina, vazut poze, vad ca shopping-ati intens de vara, doar-doar si-o face aparitia!
Bobita pare un cuminte si jumatate iar Rachel e tare domnisoara! Seamana intre ei, doar ca Bobby are moaca mai de barbatel!
Anda vrei sa aranjezi de-o iesire ecumenica?
Noi plecam in seara asta la Alba, fetele intra in vacanta asa ca le debarcam pt o saptamana in care noi vom folosi din plin libertatea de a smotrui
. Virgil are planuri mari despre lateralele si spatele aragazului
sa vedem.
anda77 spune:
mi-am cumparat "butasi" de trandafiri agatatori. plus am investit in ghivece enorme (cica nu prea rezista decat in pamant in gradina, adioca super hranit, nu in ghiveci, dar ma ambitionez. am mai luat zeci de kg pamant, era portbagajul meu ca locul de veci, Doamne fereste...plus tAvite, stropitori, fluturasi si alte accesorii.
daca imi prind trandafirasii o sa am balconul impanzit de trandafirasi mici rosii agatatori superbisimi, daca nu prind, ma tai cu lama!
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
lavi, deci sunteti fara copii...puteti baga si-un film/teatru (club nu cred ca serviti voi) seara, dupa curatenii...
dintre cele cu copii acasa, doreste cineva parc in we asta? carol sau gradina botanica ca restul sunt supra aglomerate in week-end-uri
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
sau la padure?
mami de poet(09.12.2005)
camelia_daniela spune:
Paste fericit celor care serbeaza Pastele catolic!!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
lavi02 spune:
Aoleu anda ce hal de comparatie a portbagajului ai gasit!
Bafta cu trandafirii!
Dar tu intai faci toate investitiile si dupa aia vezi daca se prind ? 
Mai prost cu teatrul sa gasesti bilete pe ultim moment, dar data trecuta am prins bilete la teatru japonez - No.
Ai dreptate ca nu suntem noi fani cluburi, ne-a trecut varsta...
Meems sa ne traiasca sotii!!! La multi ani! 
Fetele i-au pregatit aseara cate o felicitare lui Virgil, ce a Silviei era si scrisa, a Nataliei doar desenata