Colectia de toamna - iarna 2005 (234)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, du-te la doctor, eu m-as duce.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

pai unde a cazut, mai Joy? pe gresie? pe covor? Cum a reactionat dupa cazatura? a plans mult...era constient?
E mai bine sa mergi cu el pana la dr...pt linistea ta.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

si eu m-as duce.
vlad a cazut la un moment dat si s-a lovit cu capul de calorifer, a facut un cucui de toata frumusetea. m-am dus si i-am facut radiografie. acum imi dau seama ca am exagerat, dar macar am stat linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy nu mi-o lua in nume de rau dar DU-TE URGENT CU COPILUL LA DR, nu e de gluma cu loviturile la cap!

Xandra cu intarziere dar din tot sufletul iti spunem si noi "la multi ani"!

Anda vad ca ti-ai semnat deja "falimentul"...sa va fie de bine si sa va distrati la maximum in vacanta

Gandacel felicitari pt reintoarcerea in campul muncii

Io-s happy ca i-am gasit Mirunei role, o sa-i comand de pe net

Azi la gradi a venit si iepurasul cu o mare punga de ciocolatele si iepurasi de cioco de la Heidi....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Mada... ce fel de role ii iei Mirunei?
Vrem si noi altele...ca aveam de alea cu 2 si 2 rotite pe rola...si afara mi se par tare incomode..desi Mateea merge bine cu ele...dar nu prea poate sa ia viteza.

Gabriela si Mateea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Fetelor acu pe innoptat ma macina o intrebare. Nu stiu cum sa o iau ( si la propriu si la figurat) pe miss la vaccin. Ca vineri e ziua cea mult amanata, asa ca'i musai. La celelalte vaccinuri n-am avut prea multe batai de cap, ca era mica si nu se exprima. Acuma insa nu stiu daca sa o mint sau nu. De fapt daca ii spun adevarul e in stare sa se agate de calorifer si sa urle pana vin pompierii, nu pot sa o urc in masina, nu pot nimic sa ii fac. Voi cum ati procedat?

Xandra sanatate strumfului!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

I-am zis ca mergem la doctor, dar n-am zis nimic de vaccin. I-am cumparat o morisca de nisip si i-am dat-o in timpul consultatiei, asa ca a stat cuminte deoarece a studiat-o.
Cand a venit momentul vaccinului i-am dat niste abtibilduri. Asistenta s-a prefacut ca-i lipeste un abtibild pe picior, eu i-am distras atentia si nici nu si-a dat seama ce se intampla. E drept, asistenta a avut extrem de mult tact si o mana super usoara. Nu a zis nici pas.

Va urez ca si la voi sa fie la fel de usor.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy uite aici:
http://www.e-transport.ro/GRADINITE_2009_INSCRIERILE_LA_GRADINITA_INCEP_DIN-i87-news29409-p83.html
Mai multe nu stiu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Este ok Alex. Cel putin acum, Doamne ajuta sa fie bine.
A cazut de pe scaun pe covor, dar in cap. Adica mai intai a lovit cu partea stanga a fruntii, cucuiul este f mic pt ca i-am pus imediat compresa cu apa rece si l-am obligat sa o tina acolo.
S-a jucat, a papat...la spital mi-a zis ca sa-l tin sub observatie.
Ii face numai radiografie la care nu se vede nimic la creier, ci doar daca are sau nu craniu crapat-fisurat.

Mergi la inceput

joy daca a cazut pe covor ..si eu zic ca e ok.
Vezi ca nu ai voie sa ii dai o saptamana ciocolata, cola... si trebuie sa eviti sa stea la calculator sau la tv prea mult timp. De asemeni nu trebuie lasat o perioada cu capul descoperit la soare.
Daca urmatoarele 48 de ore e bine:constient, vioi, papa normal, nu varsa, nu are semne de somnolenta .... nu trebuie sa iti mai faci griji.
Eu asta stiu de la pediatra Mateei...ca a luat si ea o busitura de pe canapeaua din sufragerie pe parchet- a cazut pe spate, peste spatarul lateral al canapelei, cu capul de parchet.
Sanatate multa.
Treceti voi si peste asta...ASA CRESC COPIII MARI !!!

Gabriela si Mateea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Of...si Vlad a cazut de n-spe mii de ori, dar nu i-a facut capatana asa rau ca lui Alex.
Dar ai mare dreptate, Gabitaco asa cresc copiii mari. Asa mi-a zis si dr, ca oricum trebuie sa-l supraveghez cateva zile.

Feli multam de informatie.

Noapte buna.

Mergi la inceput