de unde cumpar Franci Elvetieni CHF ?

de unde cumpar Franci Elvetieni CHF ? | Autor: oanna3

Link direct la acest mesaj

Am de platit lunar un credit in franci la Banca Romaneasca, dar nu imi convine deloc cursul lor... ex acum cursul BNR este 2.72 iar ei au la vanzare la ghiseu cu 2.82 iar la tranzactii pe cont 2.80
mi se pare f mare diferenta

deci de unde cumpar Franci Elvetieni CHF ? pla niste banci care chiar au caci peste tot au cursuri bune dar cand scot banii sa cumpar imi spun ca nu au momentan...

sau schimburi valutare.. (dar in Timisoara!)

Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La BRD ai incercat?sau la BCR!la casele de schimb ma indoiesc ca gasesti!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La OTP aveau un curs mai bun la un moment dat. Acum nu mai stiu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

la BCR trebuie sa anunti cu o zi inainte,macar telefonic,ca sa poata sa comande de la casieria centrala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

tocmai aici a fost toata smecheria cu creditele in CHF, dobanda avantajoasa si cursul mic. nimeni n-a spus insa ca nu prea gasesti CHF la casele de schimb valutar si ca pana la urma tot la "mana" bancilor ajungi, care intotdeauna vor avea cursul de vanzare mai mare decat casele de schimb valutar. logic acum, cine are CHF de vanzare ca persoana fizica ? trebuie ori sa primesti salariul in aceasta moneda ori sa ai pe cineva care lucreaza in Elvetia, ca sa-ti trimita CHF.
deci, a cam fost pacaleala pe toata linia cand a fost promovat creditul in CHF, plus ca intre timp a crescut si dobanda de referinta si cursul de schimb
nu puteti face o refinantare pe alta valuta, EUR sau USD ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

subscriu la ce a spus valentinag aici a fost smecheria, nu se gasesc franci pe piata. Noi avem credit in franci, sotul lucreaza in domeniu, casa de schimb si nu vinde nimeni CHF.
ma mai scot atunci cand trimite prietena mea mamei ei si nici atunci nu acopar toata rata.
Aproape de scadenta, alergam cu limbile scoase prin oras, pe la toate bancile, in cautare de franci mai ieftini, cei de la Piraeus, unde avem noi creditul, sunt de-a dreptul nesimtiti la ce curs practica. Pret bun am luat in Raiffeisen si Brd.
in ceea ce priveste dobanda, aici contrzic un pic, creditul meu este ipotecar si am fost anuntata ca a scazut doband pe plan international la CHF. Adica de la 1200 chf, acum platesc 900 chf, diferenta ma scapa fix de dif de curs valutar.
succes!

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

la raiffeisen e cel mai bun curs. Verificat prin comparatie intre banci, lunar, zilnic timp de 2-3 spat. Trebuie anuntat inainte ca vrei sa cumperi si suma dorita. Nu au toate sucursalele.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

fetelor merci mult
am sa incerc la raiffaisen, dar eu nu am cont la ei, trebuie sa deschid sau nu? e suficient doar sa anunt ca ziua urmatoare vreau sa cumpar?
scuze de intrebari dar asa invata omul...

Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

oana: la intrebarea asta nu stiu sa-ti raspund, ptr ca eu am cumparat intotdeauna de la o sucursala din centru, am cumparat cate 200, 400, max 800 si au avut suma care mi-a trebuit mie. Cand nu au avut deloc, am plecat in cautare pe la alte banci

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

daca ai cont poti intra in licitatie interbancara si poti cumpara la pret mai bun decat la casa de schimb a bancii. Nu stiu sa-ti spun daca e vreo valoare minima pentru care se face treaba asta.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Pentru licitatie interbancara stiu ca la unele banci suma minima e de 10.000 euro

Mergi la inceput