Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Salutare,
Sunt pe-aici dar nu-mi gasesc timp de scris, saptamana asta sunt singura cu Irinuc.
Capri, Flori, acum la copii se face pasaport individual, nu mai exista posibilitatea trecerii pe pasaportul unuia din parinti. Din pacate costul pasaportului pentru minori este acelasi ca la adulti, adica 96,2 lei. Nu mi se pare normal, avand in vedere ca pasaportul unui minor este valabil doar 3 ani, dar asta e.

Edit: fetele de la intalnire multumiri pentru poze, cred ca eu sunt singura care n-am facut. A fost super, n-am apucat sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dragele mele,Maria nu are rubeola ci reactie in cadrul bolii...deja m-am saturat de azi e neagra maine-i orz si tot asha..dr ashtia!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

maitreyi eu bb2 il concep undeva dupa ce trece vara,sa nasc tot la inceputul verii si inca nu suntem siguri ca-l facem

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gini, sarumana de info.

Xena, bai nene, astia e nebuni ? Da ce e acolo, alba-neagra, uite boala nu e boala? Isi dau cu parerea? Ce fel de doctori sunt ??? Maine ce ti-or mai spune?!?

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

xeno da' ce are maria arata a rubeola. acum dupa ce s-au luat cand au zis ca nu e?

anka la fel ma intrebam si eu...da' e ca si cu ziua muncii...pe care o sarbatorim cu mici in padure

noi am fost azi la dr la evaluare dupa boala. a facut candidoza dupa antibiotic si o fisura anala de la atata caci...mi-a dat dermazin crema si un protector hepatic sa ii dau. si sa ducem cupilu' la mare a slabit 200 g saptamana asta. eu ma gandeam la vreo 500 la ce tantar s-a facut. Slava Domnului ca e bine acum ca o pune mami la ingrasat are 8300 g si 77 cm.

azi ne-am facut si 2 prieteni in parc

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Whaaaat? Hai ma Xena- n-ai intrebat daca nu se negociaza bolile? Giiiiz

Maitreyi- offf mititica cu cate s-a ales. sa treaca toate repede.

Irda- pe unde mai esti?

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Salutare...si eu prin zona, ii termin la fie-mea papusa Printesa Hara care se da pe leagan...
Xena...astia isi bat joc de voi?Ma ierti ca te intreb...
Marimar n-a dat nici un semn?
Nici Sun???Hai ma fetelor maaaaaaaaaaaaa...Sun, uite, te las cu tricoul cu bufnita
Boti, pupam minunile.Ce tricotezi?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

pai am venit la control si zice dr: ce are pe fata,eu: de la rubeola..ea:aaa,pai nu e eruptie de rubeola,ca dc era rubeola ii trecea in 2 zile si asta arata ca niste intepaturi de ac cu cap rosu..asha ca a baga oleak de hidrocortizon la floricica,m-a intrebat dc ii dau sa manance ceva nou si a concluzionat ca e din cadrul bolii si pt ca avea gatul tot rosu i-am mai dat sa mai faca axetine..de cand am trecut de la ragusheala,la gat rosu,apoi ca-i otita,dupa ca e pneumonie,apoi puroi in gat,rubeola si acum cu eruptie am bagat in saracul copil urmatoarele:
3 zile ciclodyne
5 zile zinnat
5 zile injectabil axetine
3 zile injectabil axetine+gentamicina

copilul meu oare mai e om???dar cum sa refuz tratamentul dr,dc patzeshte copilul ceva??

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Xena- da' chiar nu te poti duce sa ceri si o a 2-a si a 3-a parere? Mi se pare infiorator! Maria sa ii treaca repede orice ar avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI - multam de oferta. Ma gandeam totusi sa cumpar unul second, mergem sambata sa vedem unul nefolosit... O sa mai mergem la ai mei in vara, etc... Daca nu ne decidem sa il luam pe cel pe care il vom vedea, te anunt sa il iau de la tine.

Moama fetele dar ce program aveti si voi, si Iriss si Capri...

PASAPOARTE eu am preferat mereu individuale. Daca totusi, in 3 ani, se iveste situatia ca odrasla sa plece si cu altcineva, ce faci? La noi chiar a fost cazul, cand a plecat cu ai mei...
Sau pleaca numai cu ta-su. Sau na...

IROLF - ce e 2 milioane? taxa la pasapoartele noi?

Vai de mine XENO!!!! saracuta Maria...
Imi pare rau sa o zic si nici nu stiu daca e neaparat chestiune de competenta, dar in tara asta se pare ca trebuie sa vii la Bucuresti nene pentru orice raceala a copilului Adica nu sunt convinsa ca la Bucuresti sunt toate competentele, dar se pare ca sunt ceva peste provincie...

Cu facutul copilului, cre' ca cea mai misto luna de nascut e MAI, daca nu chiar APRILIE... Parerea mea

Mergi la inceput