Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ankalaura apropo de chiloti....un banc...

Ce diferenta este intre o pereche de chiloti din sec. 19, si o pereche de chiloti din sec. 21?

La chilotii din sec. 19, desfaci snurul sa vezi c***, iar la cei din sec. 21 desfaci c*** ca sa vezi snurul.

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Flo

v-am admirat si je pozele de la intalnire, sunteti toate niste dragute si pepenasii la fel si fratiorii/surioare de pepenasi sunt dulci foc .

pe mine ma termina Irina noaptea, ieri noapte s-a trezit din ora in ora, noaptea trecuta la 2 ore si de fiecare data vroia sa suga cred ca o sa incep sa-i dau lapte praf seara ca nu mai rezist mult asa dar o sa am de furca ca ea nu vrea biberon . Iriss tu l-ai convins pe David pana la urma, Capri Ilincu tau tot asa des se trezeste?

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Tecky, Ankalaura- multumesc de raspunsurile cu schimbatul suzetei

Flo- demential e bancul Vitaminele erau cumva Vi-Sol? Si de ce e putin 400g? Eu stiu ca din luna a 8-a iau cate 250g lunar.

Noi suntem toata ziua plecate pe afara. Mama draga de ea imi face curatenia de Paste si noi venim acasa numai sa manance Mirunicimea Sa. Imediat plecam iar

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

daca vreti sa ne vedei la 9 luni

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu sunt varza, Dav azi noapte a facut un circ, s-a trezit la 12-3-6 si de fiecare data a urlat juma de ora, trebuia doar sa il tin in brate la geam. M-a terminata, i-am socos o singura data muci, in rest nu stiu ce a avut, o fi fost infundat in nas ... habar n-am. Pe la 6 ta-su zice dezamagit, mai am putin si tre sa ma duc la munca si nici n-am apucat sa dorm
Si azi dimi a urlat juma de zi, in parc afost ok, i-am dat sa si manance acolo, ca acasa nu a vrut.
Sa va pove:
il vede Yvo pe Dav in scaunul ei de masa (unicul de altfel), face niste ochi si zice: "Shcaun Yvo, Vavi gios! Vavi atu shcaun, maajin!!"
BIBERON vrea doar cu apa, laptele e kk si sa-l bea ma-sa daca vrea. Eu ma tot intreb. de ce nu exista lapte cu gust ca ala de mama, este o vrajeala ca imita laptele de mama!! Cum nici tetine nu exista care sa imite naturalul
Acum am zis ca o sa incerc si cu biberon d-ala ca o tzatza, de care a luat oka, dar nu stiu cu ce lapte sa incerc, cred ca o sa iau milumil 3, dar ala parca e de la 9 luni. Bai, ce dileme si probleme

M-au sunat de la protectia consumatorului, ca le-am facut reclamatia la cei de la rcs si astia sunt niste magari ... am uitat sa platesc o luna, am stat dupa curul lor o sapt (fara cablu), desi am platit a 2-a zi prin internet banking si ma trezesc ca urmatoarea luna, nu numai ca nu mi-au scazut din factura zilele pe care nu am avut cablu, dar mi-au mai si bagat inca o data taxa de reconectare. Am sunat la relatii cu clientii la ei si mi-a zis ca nu am ce sa fac, ca tre sa o platesc si o sa mi se scada din urmatoarea factura. WHAAATT??? Si daca, prin absurd era o taxa de vreo 3 miliarde, ce trebuia sa fac??? Niste inapti, i-am zis ca oricum nu o plateam Si i-am mai zis ca sunt niste rudimentari si s-a ofticat ala la tel, mi-a zis ca hai ca nu-i chiar asa. Bai, dar firma care are si telefonie si net, sa nu trimita si ei o avertizare, bai ramolito, nu ti-ai platit factura! Aaaa si ce m-a dat pe spate, platesc factura prin internet banking si trimit op-ul pe mail, si aflu peste 3 zile (in care am facut spume), ca departamentul financiar nu are acces la mail. Dar aia sunt pe luna??? NU ajunge un fir si la ei? Firma care furnizeaza internet!

Am fost si le-am facut pasapoarte la copii, saptamana viitoare le ridicam. Sper sa plec cu ei in Germania, la strabunica-sa si la vara la turci. Sa vedem ce s-o indeplini din toate astea, dar cel mai mult imi doresc sa fim sanatosi si sa ne iubim

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Ankule, daca vrei iti imprumut eu un tarc care se face plat si-l pui in portbagaj. Pui in el o plapuma pe post de saltea, care il mai si inalta si gata patul. Sa-mi zici daca te cuafeaza.

Gabriela, Ilincu se culca zilele astea pe la 1 noaptea, si se trezeste de del putin 3-4 ori, pana la 10-10:30 cand isi incepe ziua . Vazut poze .

Flo, vitaminele de la Ooka sunt www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/infant-formula.htm" target="_blank"> astea de la Calivita, se numesc Infant Formula.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Dau si eu raportul pe ziua de azi, ca tot e liniste aici .

Noaptea iar s-a culcat tarziu, dupa 12, si a avut treziri destule – parca 3 pana la 5 jumate, cand am luat-o cu mine in pat. Apoi s-a mai trezit o data pe la 7 si ceva, si apoi pe la 10. Dar cu somn agitat rau…
A mancat pe la 11 piersica de la borcanel cu branza de capra, la fix cat ii facusem. Vitaminele le-a luat mai greu azi, cu ceva proteste. La 2:30 a mancat legumele cu carne, destul, dar nu ca ieri, sucul bio vreo 2/3 cescutza si a ros la coaja de painica. Primul kk l-a facut la pranz (ea obisnuia sa faca unul dupa masa de dimineatza).
Afara am fost doar vreo 45 min in parculetul din capul strazii, inainte de pranz, unde a vazut un catel care se juca si latra si tareeeee i-a mai placut de el. Ii arunca stapanul o sticla si el fugea si o aducea inapoi si latra, iar Ilinca se amuza teribil. Nu a dormit afara ca nu a avut cand.
A dormit vreo juma de ora dupa pranz cat am curatat eu in bucatarie si s-a trezit plangand, ca era la ea in pat. Ii dadusem san sa adoarma si o pusesem la ea, ceea ce evident nu i-a picat bine cand a realizat ce si cum. Apoi a adormit iar la san, calare pe mine, unde ii convine, deh . Asa ca stau si scriu la calculator, ca de miscat nu ma pot misca…

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Vazut si poze cu Ioana si Sara , doua fetitze dulci.

Boti, bine ca scrisesi mama, ca eram ingrijorata. Sper sa intri mai des .

Iriss, ai facut pasapoarte individuale la copii? Sau --ai pus pe pasaportul tau? Si eu trebuie sa le fac, si imi expira si mie pasaportul.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

HELLO!
sa zicem ca am terminat cat de cat cu bolitu' am fost azi cu Alex din nou sa-l vada si ne-a dat avizul, gata de maine la gradi!
Am vazut toate pozele de la intalnire, niste frumosi toti, dar si mamicile ma oftic ca n-am putut veni, dar sper dara viitoare sa nu se mai intample nimic si sa pot sa va vad.

Iriss pasapoarte ai faxcut din alea vechi nu?
Si eu o sa ma duc si tre sa facem 4 ca ale noastre expira si cu ei doi sper sa nu le bage pe alea de 2 mil si ceva c-am pus-o, mai ales ca nu se mai includ copii in pasaportul parintilor. cel putin eu asa stiu.

Mergi la inceput