Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ana xena bai nene medicii astia sut chiar incompetenti cum de nu s-au decis ce are maria si au indopat-o cu atatea medicamente de s-a umplut de bubite.Eu in locul tau as mai merge la un medic sa mai ce ro parere, de ce nu o aduci la bucuresti la medlife sau ceva privat sa faci o progamare sa vii la oar fixata si sa mai iei o opinie.
Noi azi am stat cateva ore in parc , acolo a papat si de pranz, apoi am mers, merge tinuta de manute , s-a dat in leagan normal singura se tinea cu manutele era asa de scumpa.
Ma gandeam ca anul trecute pe vremea asta era in burtica si acum se da in leagan , ce mai trece vremea.
O seara placuta tuturor mamicilor si o noapte linistita pepenasilor.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Aoleu Xena dr astia sunt nebuni cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Am reusit sa-i culc, sunt libera!!!!!!!!! 2-3 ore maxim, asta daca doarme Andreea bine ca dau semne dintutii de sus si tot ce-i posibil sa se trezeasca.
Ana sa se faca bine, eu una as mai cere o parere.
Anka da, taxa va fi peste 200 lei x 4 in cazul meu m-apuca criza
aveti idee daca si cand apar pasapoartele noi in bucuresti?

in rest ne taram, jucam, lovim, plangem... are o vanataie fix in barba, mergea in 4 labe si cazut in fatau'
cu mancatul e bine, in 2 sapt a luat 150g, ceea ce e f bine ca luna trecuta n-a luat decat 100g

merg sa fac un dus acum cat apuc si ma intorc, sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ankule o fi alea luni bune de nascut da' stii cum e cu socoteala din targ la noi a fost ceva de genul - vroiam sa raman in octombrie si am ramas... numa' ca la vreo 3 ani de la ziua cand ne-am hotarat am vrut sa prind ambele sesiuni cu burtica si le-am prins numa ca acasa in pat cu anul inghetat asa ca nu mai fac niciun plan pt ca le aranjeaza Dumnezeu pe toate asa cum trebuie sa fie aaa...si sa stii ca si iasiul face parte din provincie, din punctul bucurestenilor de vedere (ca din punctul iesenilor de vedere bucurestiul e provincie, depinde cum te uiti ) si avem si medici buni asa cum sunt si la bucharest medici mai putin competenti. eu sunt multumita de a mea v-am zis vreodata ca eu m-am intors de la maternitate cu banii in geanta?

xeno si eu zic ca e cam mult antibiotic. eu ii dau alexandrei protector hepatic dupa 3 zile de antibiotic...de la care a facut si candidoza. nu stiu ce sa zic...sanatate piticului si un mare sa se faca sanatatoasa!

ralu back!

hai la nani noapte buna!

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Sara buna!

Ma bag in vorba fix la ultima chestie care se discuta (ca asa-i mai sigur ). Bai cu lunile bune de nascut am inteles. Io am multumuit lui DD de nu'sh cate ori ca am fost cat o balena vara. Pai ce ma faceam???? Imi luam paltoane pe masura lu' soacra-mea?? Si cizme 40??? Ca slapi 40 mi-am luat si erau din aia cu scai, de dupa nastere ii purtam asha 40 dar si cracanati la maxim de la scai. Pai ca ma faceam io daca era vreme de cizme? Si ce ma faceam io daca trebuia sa ma aplec sa-mi trag fermoarul ori sa-mi leg sireturile??? Si ce ma faceam io daca trebuia sa imi pun 7 randuri de haine?? De multe ori m-am intrebat chestiile astea ...
Si nu mai zic cat imi convine ca asta micu' incepe sa mishune fix cand incepe vremea frumoasa. Pai daca era acuma un pui de ger de ianuarie ... nu ma lua benga in casa?

Xena eu zic ca Maria este menita pur si simplu sa fie cel mai calit pepenash!!! Asa a fost sa fie ... si prin programul tau draconic cat era ea micuta, si prin toate bolicelele pe care le face acuma. Ce esti tu printzesa razboinica ... da' pun pariu pe ce vrei tu ca fi'ta o sa itzi dea clasa de la distanta .

Hai gud nait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

buna seara fetele! S-a schimbat cunva parola??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

aaaaaaaaa nu....am imbatranit...era alta adresa bagata acolo..m-am tampit de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ce liniste pe-aici!Se vede ca au venit caldurile si pepenimea e mai mult pe-afara!Am fost si noi azi putin pe faleza ca tot am avut ceva treaba in zona,Alexandrei i-a placut tare mult, a fost fascinata de apa, nu mai spun de iarba, se apucase de pascut de-acum,greu am luat-o de-acolo.Azi am facut si prima plimbare cu tricicleta,a fost incantata dar nici acolo nu sta mai mult de jumatate de ora,se plictiseste ca si de carut. Una peste alta in prima jumatate a zilei a fost tare vesela, dar in seara asta s-a rupt filmul,cred ca se anunta o noapte cu treziri multe.Nu prea realizez ce o deranjeaza, ori mai iese un dintisor ori o doare burtica.
SUN, felicitari pentru primii pasi ai Theei
MAITREY, ma tot gandesc la fisura aia anala de care ziceai, ca si fata mea dupa faza cu diareea plange cand face kk si se chinuie o groaza de ti-e mai mare mila.Tot asa facea si Alexandra?
ANAXENA, chiar asa, de ce nu mai incerci si o a doua parere,macar sa fii cu inima impacata
Am vazut si pozele cu Ioana de Anababy scumpa foc cu fesul de piticot, Sara de Ankuta poftind la telefonul mamei,Irina de Gabriela, facand ordine prin flori,Thea de Sun facand primii pasi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si era sa uit :
LA MULTI ANI ANIA DE CLABUR, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, A LE LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ma duc sa ma culc, nu s-a trezit decat de 2 ori, acu vad ca doarme bine asa sa apuc si eu sa fac nani
Am admirat-o si eu pe Thea, micuta umblatoare sa mai pui mami poze, ca tare e scumik
noapte buna!

Mergi la inceput