Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am reusit sa pun si eu cateva poze, scuzati calitatea dar sunt facute cu telefonul, nu ne-am gandit sa luam camera la noi.
Plec si eu la culcare, deja s-a trezit de trei ori pana acum, deci probabil ca o sa am o noapte grea.
O noapte linistita tuturor

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta, totala domnisoara cu ochii plecati.
Vampiritza de Anna
Sara de Ankutza, multumim pentru floricica!!
No comment pentru pozele de la intalnire, sunt prea multe de spus. Tot bostanul e de nota 10!!!!!!
Am mai vazut si pe
Mara de Anaco la gradi
Sebi de pica cel ochios
Xenia de Gallib care vrea sa mearga
Sofi de ooka si scaunul ei rosu
Timea care ajuta la bucatarie :)
Printzesele irlandezei, ce frumos se joaca ele amandoua
David de Iriss, care are numai 4 poze :(
Miruna de Ralu cea petrecareatza
Raluca de Tecky in leagan
Irina de Gabriela si poneiul
Frumuseii lu Flo (am vazut ca Alex e crai mare, a pupat toate fetele la intalnire)

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, vazut inca o data Ilinca cu jucaria. Am luat-o si noi sambata. Nu-ti spun ce chiote de bucurie in magazin. Pana la masina i-am tinut-o pe carutz, iar in masina a stat tati cu ea in spate sa i-o tina sa poata ea butona. Toate bune si frumoase dar ii e cam frica sa mearga cu ea :(. Sta in picioare, se tine de ea, dar nu face un pas, decat cu mine. Crad ca inca nu e pregatita sa mearga ... sau nu stiu

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Hellou! Finally am recuperat tot!!! Dupa cum va spuneam in ultimul mesaj, n-am mai intrat fiindca am avut de invatat pt. atestatul la engleza pt. licenta, examen ce l-am trecut cu bine. Ufff, am mai scapat de unul!
Am vazut pozele de la intalnireeee! Moaaaama ce gasca taaaare!!! Una mai frumoasa ca cealalta, si pepenasii scumpi rau de tot! Ce surpriza sa o revad in poze pe Sun cu iubita de Thea!!! Sunule drag, ma bucur ca ai pus si poze noi, cu primii pasi ai Theei! Sper din tot sufletul sa-ti treaca supararea si sa revii printre noi!
Pup si celelalte umblacioase, Maria si Alexandra, imi pare rau mamicilor dragi de suferinta voastra, aceea de a-ti vedea copilul bolnavior... Sa dea DD ca toti bebeii bolnaviori sa se faca bine cat de repede!
Vazut si restul pozelor si filmuletele, niste scumpi toti, nu stau acum sa nominalizez ca-s rupta de oboseala, insa tin musai sa trimit un pupic dulce cuscra-mii: care balena, bre? Arati f bine, sa nu te-aud cu de-alea! Si nor'mea e o dulceata de fata! Da' ma-ntreb cand oare o va ajunge Nicholas din urma la lungime si greutate? ca noi in ultimul timp am stagnat la amandoua... Deja cred ca il baga Er be Nick sub radical...
Hai ca mai scriu si maine. Noapte buna!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Eu nu ma simt prea bine; in elanul meu de-a face curatenie am stat in curent si cum am niste dureri in zona lombara de nu mai pot!!!

Cu intarziere, urez Aniei de Clabur , LA MULTI ANI!!!

Si, fiindca cel putin sapt asta e una "aglomerata" in aniversari,
[limegreen]Andreea , LA MULTI ANI!!! Sanatate multa, fericire , bucurii alaturi de cele 2 printese , Denisa si Biana!!![/limegreen]

Am vazut si eu pozele noi :
Alexandra de Vio, intre florile pomilor infloriti !!! IMi place poza cu Alexandra, "mica domnisoara".
Ioana, cu ochisori albastri si vampirita, stand in picioruse. Poza cu funda e superba!!
Sara Alecsia, o scumpa si jumatate ...Oare chiar s-a aruncat din patut??!!! Tare atenta la pepenime , ne ofera si flori..
Maria de Ana , plina de bubite!!!!! Off!! Saracuta!..Pana ala urma nu cumva o fi o reactie adversa la vreun medicament???
Thea facand primii pasi!!... Felicitari!!..
Mara , cu basmaluta , os cumpa si jumatate, in vizota la cresa si la mami la serviciu. Ce pulpite are!!!
In sfarsit am vazut poze si cu Anais , tare serioasa . Pozeaza deja ca un fotomodel!!...

MA duc sa mai stau in pat pana se trezeste domnisorul...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Mai dar ce ma mai enervati voi cu intalnirile voastre.....

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Cristina . Au trecut deja 10 ani...
Eu (ca si Xena) am rememorat nasterea dar a celei mari. Mama ce de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara
Iriss, ai facut pasapoarte individuale la copii? Sau --ai pus pe pasaportul tau? Si eu trebuie sa le fac, si imi expira si mie pasaportul.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Pasapoarte se fac numai individuale, chiar si pt copii si costa la fel ca pt adulti, desi sunt valabile 3 ani. Nici eu nu mai aveam pasaport, asa ca ne-am usurat de aprox 300 lei. Eu as fi vrut sa ii trec in pasaporrtul meu, dar nu se mai poate.

Dav a facut temp azi noapte, l-am tinut cu noi in pat, chipurile sa il supraveghez si am dormit bustean. Yvo a venit si ea la noi in pat pe la 3-4, asa ca am dormit pe dunga. La 6 ne-a dat trezirea Dav

Deseara ma duc la concert la Tudor Gheorghe, abia astept

Xena, sa stii ca m-am gandit ca seamana cu ce a facut Yvo anu trecut dupa un tratament cu antibiotic dat de spital. A fost o doza ff mare, dar eu am fost cu ea si i-am facut anaizele de anticorpi la Colentina. O suspectam de Roseola Infantis, dar analizele au iesit ok (eram putin speriata pt ca eram si eu gravi in luna 7 cred, cu David). Ei i-a trecut in 3 zile, dar am si intrerupt tratamentul cand am vazut bubele alea.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Am admirat pozele noi:Mihaita (Cristina) foarte fericit la baita,Alexandra (Violeta) pe tarmul marii si Thea (SUN) facand primii pasi singurica.
Cam urat azi afara,nu am chef de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Felicitari Theia pentru primii pasi!

Anka eu am un patut dar e tarc de fapt la ai mei la Bc dar mergem si noi de sarbatori acolo. De fapt de asta l-am cumparat sa doarma cand este in vizita la bunici si am dat 160 nou-nout de la cineva din B.

Narcisa si de la Sara pentru Anais

Xena te inteleg ca fiind ruda cu dr ai avut si ai incredere dar eu as fi cerut si pararea altui medic mai ales ca sunteti aproape de B. Cand e vorba de rude oricum sufli si in iaurt asa ca o inteleg pe nasa ta, ea s-a asigurat ca aveti parte de un tratament corect dar din punctul ei de vedere pe Maria sa treaca cu bine.

Maitreyi Alexandrei sa-i treaca urmele bolii cat mai repede.

Vazut si toate pozicile noi cu pepenasi care mai de care mai mancaciosi si jucausi

Anaco, Sara merge daca se tine de ceva dar incet si ma omoara cand vrea sa impinga la carut ca se opreste si stam in mijlocul strazii. Daca am fi in parc as mai zice dar pe strada mi-e cam

Vineri vine mamuca mea sa ma ajute la curatenie deoarece am in dotare copil siamez care nu mai sta decat lipit de ma-sa. Nu in brate dar trebuie sa particip neaparat la activitatile ei bebelusesti cu prezenta si sa las treaba de prin casa

Oricum s-a dat la brazda si bebele meu si manaca fara sa ma chinui in vreun fel dar mancare ca si pentru noi nu bebeluseasca. Nr 1 in top e branza cu smantana

mamicile care se trezesc des noaptea. Eu de cand a implinit 8 luni am luat-o in pat cu noi desi m-am trezit pana atunci des acum e linistita si in loc de san bea apa noaptea. Pe la 4 sau 5 mai primeste tzitzi. Nu pot sa spun ca am facut bine dar nu mai aveam chef sa ma dau jos din pat

Eu as face bebe 2 in asa fel incat sa se nasca in primavara

O zi buna la toata lumea!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput