Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 8
ankuta_1982 spune:
Sal'tare la pepenime, multam de aprecieri la poze, si nu,nu s-a aruncat din patut,dar a reusit doar sa va puna pe ganduri, nu?
Mcoca poate imi spui de unde ai luat jucarioara ca a lui Ilinca ca sa cumpar si eu! 
ankuta
ankalaura spune:
Cre' ca luam patutul ala, ca m-a luat si barbatu-miu la trei pazeste, ca l-am pus deja sa il sune pe om, si cum sa dispara in ceata ca nu se face asa ceva, si ce e drept, cam asa e
Mi se pare rezonabil la 150 de lei, e nefolosit. Doar salteluta de infasat a fost folosita cam 2 luni, dar mie aia nu imi trebuie, ci patutul. Sper sa stea in el. Ca vreau sa il folosim si mai incolo, la vara cand om merge la ai mei, ... om vedea, sper sa nu il iau degeaba.
Gata ma duc la trebi, apoi echipat copila, luat aia mare de la gradi, tura de parc, etc...
ankalaura spune:
CLABUR si BOTI si GABILONE - pai poate o puneti si voi de o intalneala la Cta domne! Sau mai bine punem de una cand vin si io!
mcoca spune:
Ankutza, nu cred ca te ajuta sa-ti zic d eunde am luat-o eu
. MAi degraba Capri sau Xena.
Maitreyi, Xena, sanatate multa la puiutzi!!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankuta_1982 spune:
Mersi MCOCA acum m-am uitat! sunt un pic tolomaca! cheauna de cap din cauza nesomnului

ankuta
dr_anca spune:
Gabriela82 de unde ai luat jucaria multifunctionala care apare in poze?
Mamica de
cuminte
iulie 2008
maitreyi spune:
neata 
multumim mult fetele de urari
multa sanatate tuturor!
vio nu plange cand face insa am ramas cu sange pe servetel cand am sters-o si cand am cautat de unde venea am gasit fisura. e vizibila. sanatate alexandrei 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
gallyb spune:
ANAXENA
pt Maria bolnavioara. Saracuta de ea.
Vazut poze cu Alexandra Valentina in limuzina
, Thea facand primii pasi
, Mihaita sub scaun
, Ioana cu fundita
, Sara Alecsia la colt
, Maria cu bubite si zambareata
.
Pasapoarte tip vechi se pot face pana la 1 iunie.
maitreyi spune:
vazut alexandra cu primavara in manute si care seamana cu mami
, iaca acu am vazut si eu cu cine seamana mihaita - cu taaaati
, pe xenia ajutand hipopotamul sa inainteze
si pe thea fugind dupa mami
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Kimmy spune:
Neatza 
Am vazut si eu pozicile cu Thea umblicioasa,Alexandra domnisoara frumusica,Mihaita scump si Xenia zambicioasa intre flori 
Multi pupici si sanatate bebeilor bolnaviori.E greu,greu,greu cu ei daca nu manca.Eu deja sunt pe pragul disperarii.Si cand ma gandesc ca ma plangeam de ea ca manca putin
.Asa da ani din viata mea s-o vad ca manca la fel.Momentan manca cam asa:7-lapte 100 ml,10-11 cereale de orez cu 3 fructe din 120 ml lapte,13-14 lapte 120 ml,17-18 un borcanel de orez cu multe fructe(doar daca suntem la plimbare),20-21 lapte 180 ml.Cu orice alta combinatie am dat gres
.Ma tot gandesc cate vitamine si alti nutrienti ii lipsesc din alimentatie.De mai mult de o saptamana nu a mancat nici un fel de carne,galbenus,branzeturi...nimic.Legumele lipsesc cu desavarsire,Sa nu va zic ca de la atat orez deja e constipata iar.Face kk greu,rar si cu un miros de canalizare
.Daca nu innebunesc ma mai gasiti pe aici!
Va pup si fiti recunoscatori si multumiti ca manca,chiar daca nu sunt cantitati mari!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra