Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
mcoca spune:
Kimmy, stai linistita. Laptele e imbunatatzit cu tot felul asa ca nu o sa aiba ea carentze. O sa fie bine, totul va intra in curand in normal. Da de ce ii dai atata orez? Scoate orezu', lasa fructele.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
gallyb spune:
Am pus niste poze noi...
Vad ca deja Maitreyi si Kimmy au observat deja, multumim de aprecieri.
Gini75 spune:
a.cicel, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa treci cu bine de toate greutatile!
Acum am venit de-afara, Irina a trecut la maneca scurta si s-a bronzat ca tractoristii. Voi cum protejati copiii de soare (in afara de palariute)? Aveti umbrela de soare la carucior?
ankalaura spune:
GINI - n-am umbrela, dar ma bate gandul sa cumpar una... Copertina nu functioneaza in orice moment al zilei...
Eu nu am dat-o pe Er cu crema si s-a innegrit toata pe obraji si pe maini, e neagra de-a dreptul...
GINI - UITE
kamelya spune:
Andreea
Gini avem umbreluta la carucior dar nu am montat-o inca,si i-am lua Darie crema cu factor SPF 50+
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
flo1980 spune:
Vladut de ileanna, David Alexandru de iriss27, Bianca Maria de baby_r7, Maria Sofia de ooka 
A.cicel
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Vazut si eu toate noutatile pe picasa dar nu am timp sa scriu mai mult, am terminat cu geamurile in sfarsit,mai am de aspirat, praful de sters si sa schimb lenjeria...
Va pup si spor la treaba!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Caprioara spune:
Helau,
Andreea, La multi ani!
Numai bucurii si muuulta sanatate!
La multe lunite sarbatoritilor zilei!
Vazut pozele noi
, si comentat pe ici pe colo
.
Jucaria Ilincai am luat-o la second de la mica publicitate de pe DC. Xena a gasit-o la Metro in Pitesti.
Revin mai incolo.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
the_andreea spune:
LA MULTI ANI,Andreea!Multe bucurii si impliniri alaturi de printese 
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)