Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anka cu mare drag. eu merg la Cta, aka la navodari, vinerea asta si stau pana sambata.

dr anca jucaria am luat-o de pe bebelusul tau . ro (fara pauze) dar acum imi pare rau ca n-am luat si eu vtechu' ca a lu capri si xena, dar din cercetarile mele a iesit ca asta care am luat-o noi ar fi mai inalta dar cred ca m-am inselat cand am laut-o eu era 180 lei parca, am vazut ca au scumpit-o acum.

Andreea la multi ani! multa fericire si impliniri

the_andreea ce mai faceti, ne-a fost dor de voi

Iriss lapte de-al tau i-ai dat lu' David in biberon? poate asa il accepta.

multumim de aprecieri le la adresa pozelor.

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Gabriela82

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ANKALURA nu stiu daca m-ai plecam de Pasti la parinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gally, de ce nu mai plecati?

Noaptea tot pe la 1 am reusit sa o pun in pat . Treziri au fost la :3;4;5 (aici am luat-o cu mine in pat);7:15;9;10:30. Vai de capul meu, sunt varzaaaa ! Si nici toata ziua nu a dormit. Abia pe la 16:15 am pus-o la san sa adoarma, si la 17 am pus-o in pat la ea dar s-a trezit imediat. Am mutat-o la mine si a adormit la loc, un somn cam agitat, dar care a durat pana la 19:30; am atzipit si eu cu ea pe bucatele asa .
Continui sa-i dau vitaminele de la Calivita. Bai nene, nici astea nu-i plac sau nu-i place modul de servire?!? nu ma lasa sa-i bag pipeta in botic (cum facea si cu seringa de la nurofen), ma lupt cu ea sa le ia . Noroc ca e numai 1 ml de dat asa ca e mai usor decat cu Sanasolul de 5 ori . De mancat a mancat rezonabil, adica portiile ei normale.
Am stat afara de la 12:30 pana pe la 15:00.
Ciudat ca nu a facut nici un kk pe ziua de azi pana la ora asta.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, cu pasi repezi se apropie prima aniversare a pepenasilor. Am nevoie de idei. Bagati un oki aici si haidetzi sa ne stoarcem creierii sa facem ceva frumos.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gini si Ralu s-a bronzat la fata si pe manute desi am copertina la carut si i-am pus si palarioara pe cap...
Gallyb am admirat-o pe scumpica de Xenia in parc la joaca.
mcoca foarte buna ideea cu prima aniversare a pepenasilor dar deocamdata nu am nici o idee.Mada este foarte buna la idei,sa speram ca ne va scrie in curand.
Fetelor daca tot a venit vremea frumoasa ce lotiuni contra soarelui imi recomadati pt Ralu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

A.cicel La multi ani fericiti alaturi de fetitele tale si de sot!

Eu am luat umbreluta de la Premaman cu 60 din timp ca Sara mea a facut o iritatie urata cand avea o luna scoasa un pic pe la 7 seara cat a prins-o soarele si a fost groaznica urmarea asa ca anul asta am echipat carutul nou care e sport si are o copertina mica cu o umbreluta.
A devenit jucaria preferata si tot trage de ea dar sta la umbra macar. Manutele nu se pot feri si tot vreau sa ii iau crema cu factor de protectie. Ce recomandati?

Vicky de cateva saptamani tot discutam si noi subiectul dar nu prea avem idei si nici copii printre cunostinte Dar eu vroiam sa fac la un loc special amenajat pentru petreceri. Mai vadem pana atunci.

Noapte buna!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Intru scurtut ca mi-s pleostita ca mi-s fara barbat de duminica (e in delegatie, nu m-a parasit).

Crema de soare- eu i-am luat Mustela pentru bebelusi. Si am si umbreluta (tot de pe e-bay)

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dr Anca, trebuie sa pui ideea ta cea mica :) la subiectul cel nou, ca altfel moare . Si in plus adunam asa toate ideile, ca pana la vara uitam :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele...
Am reusit si eu sa recuperez, abia acum am intrat pe forum, azi am avut program de smotru, asa zisa curatenie de pasti. In fine, o curatenie ceva mai amanuntita decat cea obisnuita saptamanala. Dar a venit tata de dimineata ca sa stea cu Ioana, si asa am reusit, ca altfel era imposibil. Asa ca sunt terminata de oboseala, am mai fost si la electro si m-am zguduit acolo, nu mai pot. Ma duc la culcare...

Si eu sunt interesata de creme cu spf pt copii, inca nu am apucat sa cercetez piata si deja am nevoie.

Am comandat si eu o jucarie-premergator ca cea dea la Vtech, dar de la Quelle, mai ieftina, cu tot cu transport ajunge 80 de lei. Nu a venit inca, dar sper ca o sa fie faina.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput