Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani celor care poarta nume de flori. Sa fie fericiti si sanatosi si iubiti.

Christos a Inviat si un Paste fericit credinciosilor catolici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata!!
LA MULTI ANI !!!! de florii!
sa fiti sanatoase/sanatosi!

Paste fericit!!! celor ce sarbatoresc azi!

in ultima saptamina am fost tare prinsa nici nu am reusit sa intru.
miine Matei pleaca la soacra-mea pentru 2 saptamini. noi avem examen eu in 21 si tati in 23 aprilie, asa ca o sa facem pastele in regim de repede inainte.

gusta felicitari!!!
androix hi,hi ce mesaj, vorba lui Danelutza dar le-ai zis-o.
fran nu vreau sa ma gindesc cu gradi, si noi suntem in vorbe cu una de stat, sa vedem ce iese din aceste vorbe.
gabitzam tare frumoasa gradi, si femeile alea chiar se ocupa de ei.
as mai scrie, dar s-a trezit Matei, si gata inchid calc.
plecam in parc dupa ce mincam, suntem singuri acasa de vineri, asa ca ne-am facut de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI de FLORII tuturor celor care poarta nume de floare!
LA MULTI ANI Florentina! si pentru fetele care au nicknameul cu nume de floare : Robotzica Cucuclui si Margott!

PASTE FERICIT celor care-l serbeaza pe cel catolic!

Lucas spor la invatat si bafta la examene!

Si noi trebuie s-o ducem pe Bianca la bunicii paterni pentru trei zile, joi isi va lua Dan o zi de concediu si vineri eu sau poate ne va da liber femeilor in vinerea mare pentru treburi gospodaresti. Ne-a luat ca din oala vacanta asta, vineri am aflat si asta intamplator ca saptamana ce vine va fi inchisa gradi. Chiar ce vorbisem joi cu doamna lui Andreas si i-am spus ca pre devreme le-a dat temele de vacanta ca mai este o saptamana, pana la urma a zis si ea ca mine dar vineri imi spune Andreas ca doamna invatoare i-a spus: "m-a zapacit maica-ta cu vacanta" .
Adevarul e ca nici nu simt apropierea Pastelui, n-am facut nimic din curatenia generala pe care obisnuiam s-o fac, de data asta e suficienta si cea saptamanala , atat de prinsa sunt la servici incat nu stiu cum zboara zilele, saptamanile.
Vai ce m-am lungit.

Sa aveti o zi frumoasa where ever you are!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nu am am mai intrat de o saptamana sa scriu, dar in fiecare zi citesc si nu mai apuc sa scriu.Am vrut sa scriu acum cateva zile, sa ma plang de Alex dar am vazut atata durere cu pierderea Emmei ca nu am mai indraznit.Asa ca pot sa spun ca suntem bine,Alex e ok-ish.Noi de pastele catolic am cumparat masina.Asa ca am alt BMW mai nou si mai puternic.Alex e super incantat, iar prima zi cand mi s-a adus masina acasa a facut numai prostii din cauza entuziasmului.Chiar a plecat de acasa jos afara fara sa stim.Eu eram cu 2 angajati in bucatarie, sotul era in sufragerie vorbea la telefon,cand la un moment dat il aud pe fii-miu ca el trebuie sa mearga afara(asa a zis el) dar am crezut ca glumeste.Vine ta-su dupa 5 minute si ma intreaba unde e alex.Am inbunit.Copilul era afara se juca pe trotoar printre masinile celui de jos care le vinde(de aici am luat si masina noua).CAnd am strigat o data la el, s-a speriat si a fugit spre casa.El era afara cu cheia de la noul BMW in mana si se juca.In fine...l-am bagat in casa si si=a luat papara de rigoare.Si a mai facut si alte porcarii in ziua aia dar nu le mai povestesc.

Saptamana trecuta am avut grija cateva zile de un copil de un an.CAt de usor se uita totul.Am avut noroc ca, copilul e cuminte si vesel.M-a uimit Alex care mi-a fost de mare ajutor cu el.MI-a dat biberonul, il verifica cand dormea si facea pe doctorul cu bebe.

Am fost cam aglomerata saptamana trecuta de aceea nu am mai scris.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la Muzeul Taranului Roman, la Targul de Florii. Foarte frumos, mi-a placut tot ce am vazut. Niste ceramica superba, incusiv de Horezu si Corund, oale, vaze, canute, ulcioare, etc. Iii frumoase, rochii de in, cojoace, icoane, obiecte din lemn, oua incondeiate, miere, dulceata si prajituri de casa. N-am cumparat nici un obiect, ca nu am loc sa le mai pun, desi mi-a ramas gandul la un platou albastru inchis cu model alb.
Am luat cocosei si iepuras si miel si oua de turta dulce, si ciubuc de zahar lui Andrei si kurtoskolac pentru noi. Dupa care am fost la plimbare in parcul Kiseleff.

La multi ani cu drag tuturor Floriilor si un Paste fericit cui sarbatoreste azi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Oana o fi vrut sa-si plimbe iubita cu noul model de bmw si tu cu gura pe el , glumesc, evident ca te panichezi si e si normal la ce s-ar fi putut intampla. S-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea!

Gabitza am vazut ceva la stiri despre expozitia de flori si nu numai de la Muzeul Taranului Romān, daca stiam ma uitam dupa voi , imi place foarte mult acest muzeu, anul trecut l-am vizitat si am fost foarte placut impresionata. Si mie imi plac produsele din ceramica dar deocamdata nu am unde sa le pun, am avut o vaza frumoasa si mi-au spart-o copiii cand au tras un fotbal in casa , cand voi avea loc pentru ele o sa-mi cumpar direct de la sursa si exact cum vreau, mami are casa langa Horezu si si-au luat o gramada de acolo si la preturi foarte rezonabile.
Eu nu stiu ce-i ala ciubuc de zahar .
Am vazut pozele de la gradi, frumoase si colorate si vesele si am zarit si-un pitic pe-acolo ce statea ca un belfer in carucior

Marilena sper c-ati ajuns cu bine, Teddy voi cand plecati?

Am bagat o tura de shopping, dar una scurta, timp in care ne-am lasat copilul la un club de joaca pentru prima oara fara noi, a strambat din nas la inceput ca nu sta singura dupa care ne-a zis ca putem pleca ca daca i se face dor ne suna ea. A decurs totul ok. www.dropshots.com/elisibia4#date/2009-04-12/13:26:48" target="_blank">aici

Da' ce-i cu linistea asta pe-aici? Unde sunteti? La chef, la iarba verde sau la curatenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai dat o tura pe afara, am fost pina la Buftea la ai mei.

Ciubucul este ca un baston, facut din zahar, ca o acadea lunga, nu stiu cum sa-i zic, eu de cand eram mica ii ziceam ciubuc Edit: uite www.flickr.com/photos/nicubunu/2878748820/" target="_blank">ciubuc

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

A, le stiu Gabitza, la noi li se spune acadele, voi sunteti mai aproape de turci

Daniela m-ai omorat cu pozele de la ospatul vostru , gradina ta e o incantare pentru ochi si mai mult ca sigur si olfactiva. Ma bucur c-am vazut-o si pe Isa in forma buna si cu chef de joaca printre florile tale, e bine acum?

Pana la urma n-o mai ducem pe Bia la bunici ca vine bunicul la noi. E o varianta mai buna pentru noi, in dupa masa cand s-a sculat atata am pupacit-o si eu si tati, deja ni se facuse dor de ea, n-am fost nici o noapte mai departe de cativa metri de ea, iar in ultimul timp nu mai mult de cativa cm (adica dormim cu ea ). Atata de scumpa e, in ultimul timp ii spun "carnitoasa mica" fiindca imi bag nasul in ea si-o mananc

Asa pustiu e pe-aici parca-mi da fiori, brrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

hai ca mai sunt si eu aici Elisor sa nu te iti treaca fiorii.Noi venim de la un gratar si suntem ghiftuiti.Alex a adormit in masina si l-am dus in camera fiind ora 8 am zis ca il pacalim ca e noapte caci i=am tras draperiile si era bezna in camera.Eeheee...pana l-am schimbat i-a sarit somnul, iar noi cu burtile pline parca il vroiam mai repede la culcare.deh...ce sa ii faci.Acum halaiduieste prin sufragerie unde am tras canapeaua sa stam mai comod la tv.Acum e bataie pe masina care sa o conduca.Adevarul ca e un bmw328 si zboara pe sosea la drum lunf, cum am fost astazi.Am duc sa ii fac cereale lui alex care mi-a zis ca lui e foame si vrea cereale cu ciocolata .Hmmmm...auzi la el ce masa si-a facut.El da ordini eu....execut.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... ma mai primiti ?! ca sa nu zic, daca va mai amintiti de mine

Hristos a Inviat ! pentru cei care sarbatoresc pastele catolic (adica si noi , avantaj ca mincam de doua ori, sau dezavantaj ca tre'sa stau in bucatarie de doua ori

"La multi ani !" florilor si floricelelor

Elisor , Gabitza multumesc pentru vizionarea pozelor, m-am distrat cu comentariile voastre. Prima poza era un fel de cuibar facut de Isabella la gradinita, cu o poezie foarte frumoasa in "lopatica", oute de ciocolata, o gaina, iar oul mai mare care era cu bombonele in el, au trebuit sa-l caute prin parc . Le-a ascuns educatoarea pe dupa copaci, apoi au fost in cautarea lor , foarte frumos si emotionant, asta ca sa mai zic cite ceva despre ce fac ei la gradinita.

Elisor ma faci sa rosesc , n-am bucatarit prea mult, ca am mai lasat citeva idei de meniu si pentru duminica viitoare . Ce bine ca a stat Bianca singura la joaca, iar voi ati profitat de timpul liber, Isabella nu ar sta nici legata fara mine
Aaa, am pus poze putine cu florile, am lalele inclusiv violet spre negru, aproape peste tot prin gradina. Si cum trece lumea pe straduta de linga noi ca sa mearga in munti, mi-am propus sa plantez si spre partea de la strada, ca tot isi rup gitul uitindu-se in gradina noastra, macar sa fie cu folos si sa aiba ce admira

Oana si eu in locul lui Alex as fi facut la fel, adica luam cheile si o stergeam

Lucas bafta la examene si spor la invatat.

Fetelor, am vazut poze cu Sophia, fetita Olgai, mama ce scumpa este . Tonyla e topit dupa ea, o tine in brate si i-a dat caciulita la o parte, probabil vroia sa vada cit par are, iar tati e innebunit dupa frumusetea mica, ii da pupici la greu , iar mami arata cam obosita, dar fericita.

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput