Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu bag repede o cafea, inainte sa plec cu pitic mic la gradinita la Andrei. Au porti deschise azi, cred ca au pregatit ceva pentru Paste.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'!

Multumesc de cafea, Elisor, a fost foarte buna! Am o gramada de treaba si nu stiam cu ce sa incep.... asa ca am inceput cu cafeaua!

Vroiam sa intreb daca are cineva salvata reteta de lasagna a la tati de ericozaur... o aveam salvata si nu o mai gasesc. Daca nu, dati-mi si mie o idee ca nu am fracut niciodata si am un pachet de foi de vreo luna prin dulap.

Va pup, sa aveti o zi minunata!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru felicitari, din pacate desi rezultate sunt(dar pe ce mi s-a dat de facut nu pe ce am fost angajata) acum sunt bubuita ca de ce nu sunt rezultate pe partea de vanzari, plus ce desi s-au adunat ORE de stat peste program, azi cand am intarziat 20 de minute (a fost un blocaj la capatul strazii mele) s-a lasat cu observatii si mustrari desi anunatasem telefon ca intarzii putin. Cand m-am angajat se vorbea de un program flexibil(cum este de obicei cand lucrezi in vanzari, banii vin din intalniri de cele mai multe ori in afara firmei), acum sunt ca la parnaie, fac orice ( de la secretariat, organizare evenimente, marketing, traduceri, bla bla) numai vanzari nu si acum suntem trasi la raspundere (si eu si colegul) ca de ce nu facem vanzari.

Uffff, gata, mi-am varsat naduful, scuzati ca am intrat asa in detalii.
Va pup, numai bine la toata lumea!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Dimineata am fost la gradinita la Andrei, la SmartKids, la Porti Deschise. A fost foarte fun, am bricolat impreuna cu copilasii cate un iepuras, ne-au spus poezii despre paste, in engleza. A fost si iepurasul si le-a lasat in curte niste cadouri, mi-a placut. Raducu a fost nitel matzait ca era obosit, dar Andrei a fost foarte incantat, mai ales ca iepurasul i-a adus ciocolata si ou Kinder, preferatele lui De cate ori merg acolo mi se pare asa vesela clasa, plina de jucarii, carti, creioane, masutele acelea mici si colorate. Ei tot timpul schimba decorul, mai fac desene diferite, in functie de moment. Am pus si niste poze, daca va face placere vedeti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina ti-am trimis pm cu reteta de la tatal Ericozaurului. Spor la treaba!

Andra da-le-ncolo de suparari, azi e vineri. Si eu am plecat cu capul plin cu problemele de la servici (toti se agita sa-si termine lucrarile ca vin sarbatorile si si le-au lasat pana in ultimul moment si acum ma aglomereaza pe mine ca eu sunt cumva punctul terminus) pana am ajuns la gradi si-am gasit un iepuras vesel, adica pe Bia si m-am inseninat.

Gabitza am vazut in goana multa culoare si veselie, dar cand ma intorc spre seara o sa am timp sa ma uit mai pe indelete la poza.

pe unde sunteti, spalati geamuri?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao...toata lumea ocupata? Vad ca de ieri n-a mai scris nimeni...
Noi ne pregatim de Pasti, cu inima stransa dupa toate necazurile ce s-au intamplat saptamana asta...cutremurul, micutza Emma.
Pentru acasa nu facem nimic, deseara mergem la prietenii nostri ca s-a reunit familia si ne-au invitat la ei, maine la socri, luni probabil la o sarbatoare in aer liber daca va fi vreme buna.
Pupici.

Mergi la inceput

Eu am bagat la spalat, calc, fac mancare. I-am trimis pe baietii mari afara, eu stau cu pitic printre picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si eu la fel, am pus la spalat, calc restantele, mancare, Dan a iesit cu Bianca la plimbare, si am ramas cu gandurile mele triste.

Aseara am citit despre Emma, incerc sa inteleg cand aud de o tragedie ca asta de ce doamne esti atat de nemilos si iei un ingeras de langa parintii ei, de ce ii dai atata suferinta pe acest pamant?!
Ma simt atat de egoista ca imi cert copiii, de rea, de murdara cand in lumea asta sunt atatia parinti care se bucura de orice clipa langa un copilas bolnav, clipa care poate fi ultima in orice moment, iar eu nu sunt in stare sa apreciez ce am, decat sa ma plang mereu si mereu...nu-mi pot imagina, adica pot dar sigur e mult mai mult decat atat, cum parintii Emmei si atatia altii ca ei vor putea merge mai departe fara Emma, cum vor supravietui durerii.
Nici n-as stii ce sa le spun sa-i pot incuraja, ma doare enorm suferinta lor, efectiv plang desi nu-i cunosc, n-am urmarit cazul dar stiu ca se poate intampla oricui si oricand...
Sa ne fereasca D-zeu de nenorociri din astea!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Elisor, si eu to asa simt. La un moment dat am tipat la Andrei de dimineata si instant mi-a venit in cap Emma si l-am luat in brate si l-am pupat si m-am simtit asa de prost.

Mergi la inceput