Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Copiluti de mai-iunie 2005 (102) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 101

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* ramyteo --- TEODORA - 29.06.2005 - Deva

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!

Fran!

BUN VENIT pe lume Sophiei, Olga sa-ti traiasca copiii, sa te bucuri de ei!

Nelia, felicitari pt reusita Agatei!

Fetele ma amuz copios de 2 zile citind ce prostioare faceti si voi din cauza oboselii, rutinei, cred ca daca as deschide si eu o lista ar fi luuunga de tot... din pacate nu am talent oratoric cat sa va si amuz...

Gusta, si la noi masina de spalat merge intr-una, duminica ce o las sa se mai odihneasca...

Danelutza, voi ce mai faceti? Cum e Isabella?

MOnu?

Eu, noi...cum ne stiti...se muta viroza de la unul la altul, nu mai scapam de ea din casa...acum e Horia capsat, saptamana asta inca il mai tin si pe D acasa, inca tuseste si sunt inca ai mei aici, am zis sa se mai bucure de ei.
La serv tot naspa, cum stiti, din euforia inceputului acum imi lasa totul un gust tot mai amar... vedem ce va urma!

De Pasti plecam la ai mei la C-ta, abia astept alea 3 zile...

Va las ca am mult de munca

Va pup, o saptamana faina!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ada_74

Chris, am vazut pozele . Imi dai voie sa comentez aici?

Lili, comenteaza cat poftesti
Vroiam sa iti spun sa nu-ti faci probleme cu Sergiu ca e sss-it, pentru ca si sor-mea a fost asa pana pe la 6 ani. Si eu am graseiat tot cam pana la 6 ani, dupa care am inceput (dintr-o data) sa zic R calumea.

Eli, eu n-am idee unde pot sa va vad pozele - dar stiu ca acum vreo doua saptamani am dat peste link-ul tau (cred ca l-ai postat aici) si am ramas cu gura cascata cat este de frumoasa Bia, cu pletele blondine si ochii de safir! Si cat de tare a crescut, e o minunatie !
Andutzy, multa sanatate si drum bun la Constanta ! A fost shefa mea in week-end, si a venit tare dezamagita de mizeria de pe faleza...

"Signora" Tdi, esti mortalaaaaa cu asteptatul in masina !
Gusta si Tdi, nu stiu cand mai intru pe DC (imi iau oleaca de concediu), si vreau sa va urez de-acum drum bun spre Romanica!
Mercedes, felicitari pentru locul II. Vad ca la toate concursurile ies discutii, nu mai pune la inima Multa sanatate Biei, sa treceti cu bine peste anestezie !

Wow, Lucas, ma bucur ca ne-ai facut o “recenzie” de la C&A Am fost si eu ieri, sa vad ce tzoale de copilasi au, si ce calitate... sincera sa fiu am fost oleaca dezamagita de calitatea bumbacului – desi e bio si e mai moale decat bumbacul obisnuit, tot nu se compara cu ce tzoale de bumbac bio mi-am luat de la Redoute Pacat ca pe Ro nu mai merge Reduta, iar franchiza aia nu da odata faliment
Trag nadejde ca la solduri C&A va proceda la fel ca in occident, adica reduceri masive, nu glume proaste. Atunci chiar ca o sa merite !

Eli, Lucas, ma intrebati cum a aflat dra directoare a gradinitei: pai m-a mancat undeva si am deschis un subiect (in loc sa continui unul existent, pe care il credeam inchis) la “Scoli, gradinite, crese, bone” despre "epidemia" de scarlatina din gradinita. Una care n-are ce face acasa a citit subiectul si apoi s-a zgait sa vada la ce subiecte mai scriu, a intrat aici la noi la “Copiluti”, a printat si de aici ce comentam despre poze, si i-a dus printurile drei directoare Si cum de la nickname pana la realitate nu e nevoie de prea multa deductie logica, cand dnele educatoare au prins-o pe socrella, au infierat-o cu manie proletara ca ccc cum mi-am permis sa comentez despre poze !! Ce e interesant este ca in subiectul despre gradinita fetii eu scrisesem si ceva lucruri bune, pe care psiho a omis sa le printeze...
Pana la urma, s-a dovedit a nu fi chiar "epidemie" de scarlatina, dar nu mai comentez nimic, pentru ca am fost sfatuita sa nu pun pret pe "barfele de vestiar". Si cum chiar azi dimineata am auzit unele proaspete, o sa ma multumesc sa dau e-mail la gradi si sa intreb

Va pup si va doresc o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

[quote]citat din mesajul lui Ada_74

Eli, Lucas, ma intrebati cum a aflat dra directoare a gradinitei: pai m-a mancat undeva si am deschis un subiect (in loc sa continui unul existent, pe care il credeam inchis) la “Scoli, gradinite, crese, bone” despre "epidemia" de scarlatina din gradinita. Una care n-are ce face acasa a citit subiectul si apoi s-a zgait sa vada la ce subiecte mai scriu, a intrat aici la noi la “Copiluti”, a printat si de aici ce comentam despre poze, si i-a dus printurile drei directoare Si cum de la nickname pana la realitate nu e nevoie de prea multa deductie logica, cand dnele educatoare au prins-o pe socrella, au infierat-o cu manie proletara ca ccc cum mi-am permis sa comentez despre poze !! Ce e interesant este ca in subiectul despre gradinita fetii eu scrisesem si ceva lucruri bune, pe care psiho a omis sa le printeze...
Pana la urma, s-a dovedit a nu fi chiar "epidemie" de scarlatina, dar nu mai comentez nimic, pentru ca am fost sfatuita sa nu pun pret pe "barfele de vestiar". Si cum chiar azi dimineata am auzit unele proaspete, o sa ma multumesc sa dau e-mail la gradi si sa intreb

Va pup si va doresc o saptamana usoara !

ChrisDun, Mi s-a facut greata, numai citind la ce poate duce prostia omeneasca - hai sa facem rau, daca n-avem de lucru. Poate mai citeste X-uleasca ...

Bagasem numai in ochi sa vad cum s-a desfasurat weekend-ul in grup, si mi-am deschis o fereastra de postare ca m-am amuzat copios…

Gabitzam, asta mic al tau e o bomboana de copil , nu pot lasa comments caci n-am cont, dar poza cu piciorul in gurita, e adorabila, imi vine sa musc ecranul ca sa ajung la bulanasul lui. Nu stiu cum rezisti sa nu-l smotocesti toata ziua.

Elisor, TDi … N-a fost “pachetul” cea care a sunat , ci matusa sotului, o Doamna , o sa vezi Elisor. Dar intr-adevar ai avut dreptate … “pachetul” mi-a facut un serviciu si a adus o mica atentie ptr. blondina mica.

“La Multi Ani!” Fran , chiar daca cu intarziere, te rog sa primesti urarile mele calde de sanatate, fericire si numai bucurii.
Multa sanatate tatalui tau, bafta multa in gasirea unei noi gradi ptr. Iepu. Birrrrrrr, m-a cam scuturat rezumatul teatrului de papusi, cred ca ieseam afara in doua minute. Cum pot sa faca asa ceva ptr. copii, oare ei nu se gandesc ca ii sperie, ca nu mai e placere. Doamne mare-I gradina …

ChrisDun, nu stiu bancul cu evreul, dar numai citind despre el, m-a pufnit rasul, mi-am cam imaginat despre ce-I vorba.

Elisor, chiar vroiam sa te intreb unde sunt pozele cu noua tunsoare si … surprise Piu ce bine-ti sta, cu noua freza, te intineresete, zici ca esti o liceanca .
Nu-mi vine sa cred voi la tricou, iar noi ne-am trezit de dimineata cu 20 cm de snow, dupa ce sambata au fost plus 15C…

Gabitzam, la micul dejun lui Patrick ii invart sigur iaurtel lichid, iar apoi intr-o zi painica cu gem, in alta mini-danish, muffins, painica cu unt si cascaval + rosioare, oulet fiert, French toast, waffles cu miere, pancake cu gem, cornulete cu branzica de vaci, foarte rar crenvustei.

Cornelia, asa cum am mai spus, la dinner Patrick mananca mult mai cu placere legume in tocanita, sau piure de cartofi, amestecat cu broccoli sau conopiduta, fiarta, nu e fun French fries, carnita la gratar. Cred ca depinde de copil si stilul preferat, dar atata timp cat reusesti sa ii dai legume, sub orice forma e bine.

Mercedez, felicitari micutului dansator, bravo, foarte frumos, chiar si daca a fost numai locul doi. Va tin pumnii sa fie cat mai usor ptr. Bianca, si refacere rapida.

Lili, pai tu chiar ai talent … de ce l-ai tinut ascuns pana acum ?
Super patania cu politistul… cam acelasi scenariu a fost si la noi, anul trecut in septemebrie am mers cu prietenii la lac, iar seara ne intorceam in viteza, caci am mers numai cu o masina, iar cei doi pici erau super obositi. La fel eram cu peste 10 mile , drum drept, astia mici caraiau in spate, caci erau super obositi, vroiam sa ajungem cat mai repede, sa nu adoarma pe masina. Politia, era pe sensul opus cu radar, pana sa se intoarca dupa noi, sotul a si oprit. A venit, i-a vazut pe astia mici cascati ca la dentist, ca deh politia, le-a zambetul, sotul si-a cerut scuze ca gonea sa ajungem, cu ei acasa, si ne-a lasat cu avertisment verbal. Dar asa cum povestesti despre Sergiu, a fost evenimentul lunii si ptr. pitici.

Noi sambata am lalait-o prin parcuri, iar duminica am mers cu bicicleta cu Patrick pana la o prietena care sta in cartierul de viza-vis. Ei au o fetita mica de 6 saptamani, Patrick i-a carat de acasa carticele sa-I citeasca. A tinut-o in brate, a schimbat-o de diaper si a sters-o de kk, a fost super incantat. A cerut-o sa o duca acasa . Dupa masa i-am avut musafiri pe prietenii cu baietelul lor, mai mic cu 6 luni. S-au jucat foarte frumos cei mici, parca nici n-am avut copii in casa, nici macar sa ne uitam dupa ei n-a fost nevoie .

Vineri am facut un experiment si l-am scos de pe medicatia de alergii ... sambata noaptea cand am mers sa-l trezesc la pipi, saracutul avea deja toata gurita, buzitele umflate . I-am administrat imediat medicamentul plus ceva suplimentar sa actioneze mai repede. Pana la 3 dimineata cand am vazut ca medicamentul isi face efectul si incepe sa se desumfle, am stat sa-l pazesc, respiratia. Deci problema nu e rezolvata ... e bine atata timp cat e pe medicatie. O sa sun doctorita sa vedem ce mai facem de aici incolo, cat o sa fie pe medicatie ...

OlgaM, daca surioara ta isi mai aduce aminte tratamentul cu care a vindecat-o doctorul din Ro, m-ar ajuta, te rog scrie-mi un mail. Nu mai stiu ce sa fac, si cat il vom tine pe medicatie, caci deja avem aproape 5 luni de zile ...

Inca una si ma duc … caci am mult de lucru. Azi dimineata ne-am trezit cu zapada pe noi … iarna nu s-a dus, cauta iute cizmulite, geaca de iarna. Eram in masina, Patrick ma intreaba, mami cine mi-a cumparat gecuta asta, la care eu raspuns: mami, el de ce? Zic ptr. ca cea de la costumul de iarna ti-a ramas mica, numai pantalonii iti mai sunt buni, si ai nevoie de una mai mare … la care el din spate foarte serios, pe un ton dulce si suav, “no mami, you bought this jacket because I am your sunshine … va dati seama ca m-a topit toata .

O saptamana cat mai buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, dar nu ne poti lasa asa, da un cc si pe contul comun.
Am vazut si eu pozele. Daca au avut cumva palarii diferite in functie de sexul copilului clar impartim acelasi pozar. A noastra e stil cowboy cu borurile putin rasucite. In rest asemanarea e prea izbitoare: incepand cu panglica aia alb rosie si terminand cu martie 2009 scris in colt. Poate ma invrednicesc sa-mi instalez si eu scanerul si o sa va arat. Serios ma gandeam acum, nu operele de arta ar trebui semnate, ca alea se recomanda singure, ci aceste hmmm nu stiu cum sa le zic, ooo mi-e frica de psicho

Eu trebuie sa fac o excursie maine inapoi la c&a sa-mi schimb blugii ca mi-s mari si la deichmann sa schimb niste pantofi ca mi-s mici. Deci venind azi cu masina spre casa ma intrebam daca s-or face operatii de scurtare a labelor picioarelor. Adik de la 41 sa ajung si eu sa port 39, ca nu mai rezist cu nervii. De la sarcini mi s-a lungit si latit piciorul ca foarte greu imi mai gasesc ceva care sa ma incapa!!! ca de gasit ceva care sa nu ma stranga sau sa nu fac bataturi sau basici nu poate fi vorba
In concluzie, vroiam sa va zic ca daca va intereseaza ceva anume, nu stiu sa ma uit de ceva spuneti-mi ca sa conspectez daca aveti curiozitati. Mie una mi-e groaza de drumul pana acolo ca e infiorator de aglomerat.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Alyssa a mancat azi la gradi ciorba...e prima oara in viata ei cand pune gura pe asa ceva, eu i-am dat de mai multe ori si de mai multe feluri si degeaba, n-a vrut nici macar sa guste ca nu-i place.

Cu cutremurul e jale, au gasit deja peste 100 de morti printre care multi copii si multe orasele sunt rase din temelii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, am citit inca de dimineata, am vazut si aici la stiri... jale si tristete mare.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Tdi, fereasca DD, astfel de chestii sunt de necontrolat si asta le face si mai pericoloase!

Androix si eu am fost la Carrefour Militari, asta sambata, dar eu trec pe langa el in fiecare zi ca lucrez pe Metalurgiei, de la Metro in stanga cum vii dinspre Carrefour.

La mine cu incaltarile e si mai ciudat...36 ma strange si 37 mi-e prea larg, sunt exact la jumatate intre numere...din cauza asta imi iau mereu varianta mai mica in speranta ca se lasa, ei se lasa prea putin si pe mine mereu ma strang pantofii.. Mi-am luat si eu o pereche de la Deichman sambata, dar bineinteles ca tot stransi pe picior...

Azi a venit colegul meu gripaaaat...rau de tot...puii mei, daca oi veni cu vreo tulpina noua la astia mici iar...innebunesc! Sa nu mai vorbesc ca deja tusesc si eu si ma ustura in gat...cred ca de la copii am luat pana una alta...

Va pup, noapte buna tuturor!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Am citit ca un cercetator a spus ca va fi cutremur, dar nefiind un nume de valoare, nici nu l-au bagat un seama, nu s-a luat nici o masura. Asa e Tdi? Sint doua surse, dar nu am incredere in nici una...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, dupa fiecare cutremur apar din astia care zic ca ei au stiut, au prezis, etc. Daca ar putea cineva anunta cutremurele ar face bani si n-ar mai ramane necunoscut.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Tdi, uite: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/5114139/Italian-earthquake-experts-warnings-were-dismissed-as-scaremongering.html

Cind am spus ca nu e nume de valoare, ma refeream ca nu e oficial, am inteles ca a brevetat pe banii lui o inventie (care nu a fost inca demonstrata stiintific, dar cu care a facut aceasta previziune) prin care poate prevesti cutremurele masurind nu stiu ce gaz... si ca semnalul lui de alarma, prin care ii indemna pe locuitorii oraselelor din acea zona sa ia masuri, sa paraseasca locuintele, a fost sters de pe net dupa catastrofa....

Ma rog, nu ma intereseaza persoana respectiva, dar gindul ca se putea evita ceva din aceasta tragedie, ca puteam fi dusi macar copiii in alta parte pentru o perioada de timp, nu stiu, la bunici, la rude... nu-mi da pace. De aceea voiam sa stiu daca e adevarat ce am citit, ca eu nu am prea mare incredere in sursa citata, adica au stiri bune, dar nu sint obiectivi. Oricum, acum e prea tirziu... din 400 de locuitori cit are oraselul Onna, peste 100 sint deja morti si nici o cladire nu mai e in picioare... Si sint copii...

Mergi la inceput