Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia asa este, a spus ca va fi un cutremur mare, dar au crezut ca-i nebun de bagat la balamuc .
Cel mai mult m-a impresionat la stiri, cind au gasit o mama care a murit acoperind cu corpul ei fetita de doi ani, fetita fiind salvata in acest fel . Doamne, cit mi-as dori sa iau fetita asta la noi ...
Au murit foarte multi tineri, multi sint dati disparuti, 80% din cladiri sint distruse...

Toata ziua am plins si m-am uitat la stiri

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am citit si eu cate ceva, gazul de care vorbeste Nelia e radon si se emana din pamant cand sunt miscari ale scoartei terestre. Cercetatorului i-au dat "avviso di garanzia", un fel de mandat pentru a fi judecat ca a creat panica in randul popu-latiei.
In Italia au mai fost cateva cutremure mari de-a lungul timpului, de exemplu in sud, la Messina, dupa cutremur s-a format un tzunami care a distrus totul (anul 1908 - 130.000 de morti).
Sotzul isi aminteste de cutremurul din Friuli-Venezia-Giulia, cel mai devastator din nord, el era copil dar nu poate uita sunetul e care il face cutremurul, un vuiet atat de sinistru incat ti se ridica parul in cap, iar pamantul se misca in valuri de se ating casele intre ele...si atunci a fost distrusa o regiune intreaga, casa nou-noutza a socrilor mei s-a crapat in 2, din fericire familia n-a avut de suferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Nu am vazut nici o stire, dar numai din ce povestiti voi aici, e groaznic , cata durere si nenorocire. Nici nu am puterea sa caut online dupa stiri, saracii oameni, copii, familii indoliate.
Ti se rupe sufletul, cum se poate ruina totul intr-o singura clipa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, da, radon, cind am scris, uitasem numele gazului... Sarlatani sint multi, putea sa-i dea aviz, dar sa puna in miscare un plan macar, sa vina experti si sa studieze daca are sau nu are dreptate... nu numai ca nu au facut nimic din toate astea, dar nu au fost pregatiti nici sa-i salveze, i-au luat ca din oala. Numai la asta m-am gindit toata ziua... si nu am avut ce face si am citit toate stirile inainte de a pleca, cu poze, cu video... Sint atit de trista si aici la noi ploua, si iar ploua... astazi mergeam pe strada si plingeam, gindindindu-ma la cit de repede se poate distruge totul, cit de efemera este existenta noastra. Imi privesc copiii si ma gindesc la copilasii de acolo... si la parintii lor...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, chiar daca dupa cercetarile lui a prezis ca va fi un cutremur, n-ar fi putut spune ziua, ora. Ce faceau oamenii? Se mutau in strada? Pentru o zi, o luna, o saptamana?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Offf, cata tristete...

Buna dimineata, fetelor... imi pare rau sa va gasesc pe pagina doi si tot triste...

NOi iar am avut o noapte super naspa, Horia are o tuse tare urata, cu o sonoritate ce nu am mai auzit la un copil, ii facem tratamente, aerosoli dar parca degeaba totul...ma gandesc sa-i dau si Erdomed, am auzit ca ar fi eficient...nu mai rezist cu atata boala...pe cuvant!...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Eu nici nu ma mai uit la tv ca e prea dureros, sotzul a plans aseara la telejurnal, el de la job n-apucase sa vada despre ce e vorba.

Andutzy, imi pare rau ca nu mai scapati de boli, multa sanatate va doresc! La Aly i-am dat bentelan (cortizon) de fiecare data cand a avut tuse nasoala si in 1-2 zile i-a trecut, ai putea sa intrebi medicul daca merge si in cazul vostru.

Gabitza, ma gandesc ca puteau sa prezica o perioada de timp, sa zicem maxim o saptamana, venea crucea rosie cu corturi si stateau oamenii pe afara, mai ales cei din orasele istorice unde majoritatea cladirilor sunt din piatra, Abruzzo e oricum o regiune seismica de cand lumea dar probabil se gandea toti "noua nu ni se poate intampla nimic".

Nelia, ai dreptate ca suntem praf in vant, vorba aia...totusi, gandeste-te si la sanatatea ta si nu mai plange, sus cu moralul ca viata e frumoasa!

Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, pentru asta ar fi trebuit sa existe studii amanuntite, statistici, la ce valoare a nivelului de radon se declanseaza, cat de tare, la ce adancime, ce efecte, e la fel in orice zona specifica sau cea din Italia de acolo are ceva aparte, etc. Eu gandesc mai inginereste, asa. Altfel, e cum mi-ar zice ca in Vrancea o sa fie cutremur.
Poate par ca sunt avocatul diavolului, dar pina nu apar chestii stiintifice care sa dovedeasca faptul ca pot fi predictii ale cutremurelor, eu nu cred. Asa e si la OTV acum unul care stie el ca o sa fie cutremur intr-o simbata, intre 1 si 3 noaptea. Sa-l cred?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Teddy, cortizon pentru tuse uscata sau cu secretii? Ca asta a piticului este din aia plina de secretii...vai de capul lui...are asa o mutrit trista dupa ce tuseste, parca fiecare acces de tuse il oboseste ingrozitor...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve,
Apropo de cutremure, il mai stiti pe Hancu ? El a prezis cutremur in data de cutare, in Ro. Culmea e ca in data respectiva chiar a fost cutremur, dar in Orient, undeva . Ceva-ceva o fi stiut el
Eu nu ma uit la stiri (din principiu), dar numai citindu-va pe voi mi-au dat lacrimile.

In alta ordine de idei, ca tot zicea Andutzy ceva de Carrefour:
ATENTIE: fetele care cumpara locomotive THOMAS: sa nu luati din Carrefour - sunt niste hoti ordinari ! Dupa Craciun au scumpit toate locomotivele Thomas DieCast cu 50 % Mi se pare inadmisibil, si imi pare rau ca nimeni nu le poate face nimic. Din pacate, am luat plasa pentru ca a trebuit sa iau cadou si n-am avut timp sa bat magazinele - plus ca eram convinsa ca au scumpit si ceilalti retaileri. Nimic mai gresit ! La Auchan locomotivele cu tender sunt 35, la Carrefour 49.9 de lei

Andutzy, sanatate multa !

De Beatrice mai stiti ceva ? E in tara ?

Mergi la inceput