Copiluti de mai-iunie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 3
fran spune:
Va pup pe toate si va multumesc mult pentru urari
Chris-sambata mergem la mica sirena. Drept sa spun ma gandeam ca daca si asta e un esec i se ia de "peatru" Iepuretelui.
Elisor-gradi particulara. (miniterra)
De fapt povestea continua, ca m-a sunat economista: la un cuvant de al meu (strecurat cu greu), vorbea continuu cam 5 min :)
In final, cica poate "a obosit (?) copilul de gradinita" -iaca o noua boala a prescolarilor :)- si sa o tinem acasa luna asta. Evident, platim taxa de rezervare loc -ha, ha.si ca a gresit asistenta, ca se mai intampla, ea e foarte grijulie, acu' ii urmareste pe copii sa nu faca alergie, ca asta e acum de sezon 
Pe de alta parte, cum i-am zis ca ma cam supara ce se intampla in gradi, a trecut la un ton rece si super-politicos si mi-a zis ca putem sa discutam ( ca de schimbat, ca si pana acum :). Asa ca mi-a picat o fisa noua-minitera e gradi neautorizata si nu are nici aviz de functionare. daca se intampla ceva cu copilul, e treaba mea personala ca am fost de acord sa-l las acolo, ei nu raspund in fatza nimanui. Nu ca m-ar incalzi cu ceva sa fie sanctionati daca pateste copilul ceva, dar cred ca si grija se dozeaza cumva in fct de asta...Chiar mi s-a facut un pic frica pe chestia asta.
Tata o sa faca coronografie pe 23 sau 24 si dupa asta se hotareste daca e cazul sa-l opereze. Nu a mai fost operat, si problema cu valvele o stim demult. In toamna s-a operat de hernie noaptea , cand s-au schimbat anestezistii-primul care l-a vazut nu a vrut sa participe la operatie tot pe motiv de valve-desi cei de la cardio isi dadusera acordul.
culmea e ca nu are nici un fel de durere sau disconfort, dar nici asta nu e ceva nou. el facea tensiune 20-21 si nu simtea nimic-cand i-au descoperit hipertensiunea a crezut dr. intai ca are ceva tensiometrul...
Alta varianta (aia optimista) ar fi ca i s-a facut rau chiar de la medicamentele de hipertensiune, care puteau sa-i scada tens prea mult.
Avea tensiunea 6 cand a venit salvarea, dar asta e cu dus-intors, la sincope oricum scade tens...
ChrisDun spune:
Fran, Mica Sirena e chiar misto ! Merita sa mergeti, si garantat nu i se ia Iepuretelui ![]()
Multa sanatate tatalui tau!
Danelutza spune:
Teddy si al meu barbat a plins ieri uitindu-se la stiri, cred ca e prima data cind l-am vazut plingind. Si eu am zis ca nu ma mai uit la stiri, dar televizorul e deschis si tot aud ce se vorbeste. M-a impresionat povestea celor doi tineri povestea lor gen "romeo si julieta", cum au fugit de acasa ca se iubeau... si cum i-au gasit parintii... morti si imbratisati... 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Tdi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andutzy Teddy, cortizon pentru tuse uscata sau cu secretii? Ca asta a piticului este din aia plina de secretii...vai de capul lui...are asa o mutrit trista dupa ce tuseste, parca fiecare acces de tuse il oboseste ingrozitor... |
Andutzy, luna trecuta i-am dat ultima oara ca avea o tuse mixta foarte ciudata, cand era seaca si plangea de durere la fiecare acces, cand avea o gramada de secretii. Mai folosesc cu mare succes, nu doar la Aly ci si la noi, picaturi paracodina (cu codeina), ii pun in ceai seara la culcare si poate dormi linistita toata noaptea fara sa tuseasca.
elisor spune:
Hello!
Anca m-am intalnit ieri cu doamna, faza haioasa a fost ca mi-a dat bip in fata cladirii cand a ajuns, eu trebuia doar sa cobor, dau o roata cu ochii sa vad o doamna asteptand, vad intradevar una si ma indrept spre ea. Surpriza, exact inspre ea mai mergea o domnisoara, zic, stop, ca nu e ea. O sun si-o vad vorbind spunand cu ce este imbracata...coincidenta a facut sa se intalneasca cu o cunostinta si sa ma induca in eroare.
Sa revin, intai de toate iti multumesc foarte mult, pe langa plastelinele mult asteptate de Bianca (iti dai seama ca i-am povestit si ma tot intreba duminca daca m-am intalnit cu Anca) am gasit si o surpriza care ii vine atat de bine si-mi place la nebunie cum ii sta, e atat de shic si i se potriveste foarte bine cu ochii, dar tu stiai asta
!
Ieri a facut un inventar amanuntit la tot ce era in gentuta dar i-am spus ca modelatul il lasam pentru weekend sau pentru o zi ploiasa cand nu ne trage ata sa iesim afara.
Foarte frumoasa si felicitarea, se chinuia Andreas s-o citeasca pana am observat ca se deschide ca o inghetata, superba!
Multumesc foarte mult pentru tot
, am incercat sa te sun dar mi-a intrat mesaj, mai incerc pana dau de tine.
Teddy m-am distrat cu masina sofand de una singura ca soferita era prea preocupata de copil ca sa-si aminteasca sa mai si sofeze
.
Dezastru la voi cutremurul asta, n-am urmarit stirile doar ce-am auzit la radio si m-a intristat fiecare stire despre numarul in crestere al celor care-au pierit, dar cum am auzit dimineata am pus mana pe telefon s-o sun pe cumnata-mea ca ea sta destul de aproape de orasul distrus, la 80 km, langa Pescara. Slava domnului, cred ca e printre putinele dati cand m-am bucurat s-o aud, erau foarte speriati, in special copiii, dar erau teferi.
Fran cred ca e tupeu de capitala ca altfel nu-mi pot explica nesimtirea de la gradi, incep sa spuna ineptii cat casa, cum naiba e copilul obosit de gradi si sa-l tii acasa?! Ar trebui ei sa vina cu solutii, pe mine ma socheaza, iti spun drept, tot ce-ai povestit cu sunatul sa vii s-o iei c-are gatul rosu si sa se dovedeasca o mare gafa. Asistenta de la gradi are, se presupune, ceva experienta in gaturi rosii, vai, vai cata lipsa de interes, profesionalism...
Mare grija tatalui tau sa evite orice ii poate provoca oscilatia asta de tensiune care e mai periculoasa decat una mare. Sanatate multa!
Vroiam sa te intreb daca te-a despagubit banca in urma furtului din card? La noi e o intreaga isterie cand doi colegi s-au trezit cu furturi de pe card.
Andra sanatate multa, imi pare rau ca n-ati scapat de viroza. Nasol ca au aparut probleme la servici, daca iti place ce faci poate te va mentine pe linia de plutire pana la noi schimbari, nu se stie niciodata ce poate aparea la orizont. La mine a fost cam invers, mai grea acomodarea, dar acum sunt foarte incantata, imi place ce fac si colectuvul e ca lumea, mi-a disparut stresul, sunt alt om. Bafta sa rasara din nou soarele pe strada ta!
Cristina am vazut pozele de ziua mamei, in afara de faptul ca arata ca o aristocrata cu sange albastru intoarsa de la munca campului, ce-ar mai fi de spus
? Carina e prea finuta ca sa se asorteze intr-un decor atat de ieftin, prea incarcat, prea brizbiluit, asa ca eu pot spune ca poza mea nu e chiar atat de kicioasa. Pozele mele le gasesti (cand doresti) la semnatura in stanga "viata...".
Continui de acasa...mai am sa va povestesc ceva, de bine!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ioanailincam spune:
Salutare!
Of, of, ce belea cu cutremurul, n-am vazut la TV, dar dupa cum vorbiti, nici nu regret
. Ce sa mai zic ca doar maine nu-i poimaine si plec la Roma; deja se acumuleaza cam multe semne de intrebare: inainte problema cu Wizz, acum cutremurul; poate era mai bine pur si simplu sa anulez cand am avut ocazia (Wizz ne dadea inapoi banii si pierdeam 40 Euro la cazare). Anyway, tardive regretele.
Chris - nu cred ca mai stam dupa autobuzi in aceste conditii; cred ca luam un taxi caci mai suntem cu un cuplu si se imparte pe din 2 cheltuiala. Sper sa fie frumos, sincer am cautat ore in sir ce am de vizitat si am stat si am facut itinerar, daca mai deschideam si paginile cu pozele, nici nu mai era nevoie chiar sa merg
.
Iar acum alta: revolutie in Moldova, ca si astia saracii oropsiti au fost si sunt.
Ce sa mai, numai probleme
. Hai sa aveti o zi buna daca se poate.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va salut si sa va intreb daca ati vazut ce e in Moldova...
Gabitzam, da, asa este, ai dreptate, eu nu vad lucrurile cu minte de inginer, dar nici nu accept chiar tot pina nu e demonstrat stiintific. Stiinta pentru mine e mai sfinta decit orice credinta!
Dar, ieri, vazind tragedia oamenilor de acolo, m-am simtit furioasa pe autoritati, m-am gindit ce as fi facut daca as fi stiut, daca mi s-ar fi spus ca exista acest pericol imediat, chiar daca nu a fost demostrat stiintific ceea ce sustine un cercetator sau altul. Pentru mine, probabil nimic, dar pentru copii poate as fi gasit o solutie. Noi nu stam la socri cind mergem in Bucuresti tocmai din acest motiv, la un cutremur, blocul lor cred ca e primul din Bucuresti care se duce... unul din motivele pentru care nu pot sa o trimit pe Agata in Romania, desi isi doreste mult de tot... inevitabil, va trebui sa stea si pe acolo. Nici la mine la Vaslui, daca nu se sta in casuta de la tara, nu e mare diferenta, dar e blocul un pic mai nou, dar tot neconsolidat este.
Pe mine m-a intristat si faptul ca daca nu evacuezi oamenii pentru ca nu ai dovezi stiintifice clare ca va fi cutremur, presupunind totusi ca va fi (omul nu a dat ziua si ora, dar a aproximat destul de bine perioada in sensul ca la sfirsitul lui martie a zis ca va fi cutremur in curind), iti iei macar masuri de salvare... Si, in general, iti iei aceste masuri cind stii ca locuiesti intr-o zona seismica, ar trebui sa fie primele pe lista de lucru. Pentru omul de sub darimaturi conteaza si un minut in plus de asteptare si nu numai, dar poate sa-i fie chiar fatal, cum s-a si intimplat de altfel.
Ma rog, pe mine m-a afectat foarte tare pentru ca noua, mie si sotului, ne este si frica de cutremur, din cauza experientelor trecute, dar si din cauze necunoscute, cine stie de unde ne vine frica asta, mai ales Octav, e pur si simplu terorizat de cutremur. Aici am scapat de acest pericol, nu sint si ne e destul de usor sa ne salvam, stam la etajul 1, spatiu in jur... iar blocul e din carton, nici nu cred ca se darima la un cutremur.
Dar, exista un alt pericol care sta ca o sabie deasupra capului: incendiile!
Ard casele, blocurile din temelii, in citeva zeci de minute, nici nu ai timp sa-ti dai seama si ard oamenii de vii in case, mai ales daca se intimpla noaptea, pentru ca nu au timp sa se salveze. Te sperii cind auzi sau citesti despre o asemenea tragedie cam o data la doua saptamini, familii intregi...
Tdi, asa este, sa fim sanatosi si sa credem cu tarie ca noua nu ni se poate intimpla nimic rau, poate chiar nu ni se intimpla...
Mi-a mai trecut, dar ieri am fost devastata. Adevarul este ca m-am schimbat, inainte nu eram atit de sensibila la tragediile lumii... dar de cind sint mama, si vad copii suferind in tot felul de tragedii, naturale sau provocate, sufar de mi se rupe sufletul. Ma gindesc la acei copii, apoi la ai mei, cum ar fi sa li se intimple asa ceva... si asa ajung sa simt suferinta si durerea oamenilor in necaz foarte acut. Inainte ma intrista, dar la un mod mai pasiv... acum pling pur si simplu. Si, oricum, tot pasiv este modul, ca oricit de mult as suferi pentru ei, nu sint in pielea lor si deci nu am cum sa-i inteleg suta la suta.
Chris, am vazut si eu pozele... oricum ar fi, tot frumoasa si distinsa e! Mi-a placut comparatia facuta de Elisor.
Fran, sanatate multa tatalui sau si bafta multa cu gradinita, sa gasiti alta. Asta faceti, nu? Cautati alta... Nu inteleg cum poate sa functioneze o gradinita fara aviz de functionare... sau poate nu am inteles eu bine.
Andutzy, of, imi pare rau pentru cit suferiti! Sanatate multa si sper sa scapati. Si poate se rezolva si la servici, sa te simti din nou bine si in siguranta. Mare pacat, atit de euforica erai la inceput, ca ma cuprinsese si pe mine starea ta, na, ca viitoare re-angajata dupa o perioada luuunga de stat acasa.
La mine la universitate e greva in continuare!
Nu stiu cum se va termina aceasta sesiune si daca se va termina. Imi pare rau numai pentru notele destul de bune luate in prima parte... Ieri au votat prelungirea grevei pina pe 14 aprilie (pe 17 trebuia sa fie ultima zi de curs din aceasta sesiune). Sint toti profesoriiin greva si 30 000 de studenti de la 5 asociatii studentesti, printre care si cea de Stiinte umane, care oricum a fost prima care a intrat in greva si e prima intotdeauna la orice, mai ales daca e vorba de rebeliune sau luat pozitie (intra prima si iese ultima - umanistii astia, dom'le!
) Asa ca, sint libera de mers la scoala, incerc sa citesc totusi inainte, dar asa mi-a luat din elan, ca pur si simplu adorm cu cartea in mina, cu temele m-am blocat, ca neavind aprobat planul la ele si notat, nu-mi vine sa ma apuc aiurea de ele... Si afara ploua, ploua, ploua... incontinuu!
Danelutza spune:
Nelia ce-i in Moldova, ca deja m-ai speriat ????
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

gabitzam spune:
Danelutza, este vorba de Chisinau, sunt revolte de strada acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
NewMami spune:
Elisor, ma bucur ca a ajuns si v-ati intalnit … misto faza . Ehe, sa vezi cat m-am chinuit eu sa scriu pe felicitare. Am vrut sa-l pun pe Patrick, dar cand am vazut cat e de complicat am lasat-o balta.
Pai… costumasul l-am ales special ptr. albastrica dulce
. Aici se poarta tare mult, e bun ptr. vara cand e f.f.f cald, sau cu o bluzita alba / tricou pe sub cand nu chiar scoti limba de cald. Am vazut foarte multe fetite asa la Patrick la daycare. Musai sa-I faci poze sa o vad cum ii sta.
Sper ca am nimerit marimea, m-am orientat dupa ce marime poarta Patrick, sa nu-I cada nadragii de pe ea
.
La inaltime suntem pe aproape, tot in jur de 100 – 103 cm ne invartim, dar la kg cu indulgent, imbracat batem 15 kg. Eu sunt f. multumita,nu e inalt,deci nici kg trebuie sa aiba pe masura. Eu am fost dovlacel de mica, si asa am ramas toata viata … drept e ca nu cred ca ma miscam toata ziua ca un titirez cum face el.
Astept continuarea ….
IoanaIlincam, astept sa-mi povestesti despre experienta ta cu Wizz, sora mea si-a book-uit ptr. vara sa mearga in Spania. Sunt curioasa…
Va doresc o minivacanta cat mai reusita.
Cristina, am ajuns si eu la mult renumitele poze cu tema. Indiferent ce tema ar folosi, Carina e o finuta … are clasa, dar le-au incarcat rau de tot si amestecattttt bine, bine, bine.