Copiluti de mai-iunie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
fran spune:
Elisor-da, am primit banii de prin ianuarie. Oricum primisem si concluzia de la politie-ca a fost frauda. Daca nu ii dadeau ma judecam cu banca fara probleme.
Nelia-gradi nu are aviz de functionare de la ministerul educatiei, si nici nu cred ca or sa-l primeasca. Pentru ca e o vila noua, dar nu a fost construita pentru a deveni gradi-grupa mica tb sa iasa pe afara de ex. ca sa ajunga in sala de mese, la grupele mari se urca pe o scara ingusta si abrupta.Si altele...
Mie mi-a placut in vara edu-dar n-am avut parte de ea nici o zi
, au mutat-o la grupa mijlocie la inceputul anului, dar si cea de la grupa noastra e ok, nu ea e problema. Li se vorbeste in engl tot timpul, nu au ore speciale de lb. straina-si aici se vede, ca Iepu chiar prinde in fiecare sapt. cuvinte noi. In schimb au aparut problemele celelalte si de unde vroia sa mearga si in we acum nici nu vrea sa mai auda de gradi...Am mai auzit de intamplari de astea, unii copii incep gradi bine dar dupa cateva sapt le pica fisa ca de acum incolo trebuie sa mearga mereu si nu mai vor. Dar ei i-a picat fisa asta din senin dupa 8 luni de gradi, cam ciudat zic eu...
Azi am vizitat Little angels-e aproape de mine si pe forum are referinte bunicele. M-am intors hotarata sa ma impac cu astia de la gradi-glumesc, dar zau ca asa mizerie mai rar. Iepu cica ar fi de grupa mare-ca la ei grupa mica e pana la 1 anu jumate, aia mijlocie pana la 2 jumate si dupa aia pana la 5-cat are cel mai mare copil din gradi-e grupa mare. Curtea e comuna cu niste case particulare-genul ala de vile vechi, nationalizate si darapanate. Pe jos e ciment (in curte) exceptand o bucata de mocheta verde pe care incape un tobogan din ala marimea ce mai mica (cu 3 trepte). Clasa are o biblioteca pana in tavan plin cu carti de copii cu coperti rupe, vechi de cel putin 30-40 de ani-gen biblioteca scolarului. Jucari nu am vazut. Bucataria e jumate din a mea si jegoasa. Sala de mese are masute ca pentru copii de 2 ani (de fapt asa cred ca si sunt cei mai multi). Si bomboana de pe tort-dormitorul e la etaj-evident o scare abrupta si ingusta de lemn-unde intr-o camera de 15m2 erau cam 8 patuturi pliante, ruginite, care abia se mai tineau pe picioare si niste asternuturi jegoase.
Scuze ca m-am intins la vorba da' m-am intors socata.
Maine daca reusesc sa fug de la serviciu ma duc la disney, unde o edu mi-a zis sa vin sa vorbesc cu directoarea intre 10 si 14. Nu m-a lamurit nici daca au locuri nici daca imi asigura transport.
Mai am pe lista clara si dupa asta nu mai stiu incotro sa o apuc.
Am ramas socata de pret la little london-630e/luna, programul lung. Nu asigura transport pentru pipera decat cu plecare de la sediul din victoriei.
Hai ca v-am zapacit cu gradinitele mele...
gabitzam spune:
Fran, nu ne-ai zapacit, te inteleg, ca e tare dureros subiectul cand esti in nevoie si nu stii ce sa faci cu copilul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
'Neata ! Unde ati disparut ?! Haideti la o
calda !
Brr, Fran, ce oroare cu gradinita aia ! Eu nu ii inteleg pe unii care se lanseaza in business-uri d-astea, fara sa ofere servicii la standarde cel putin medii ! Oi fi eu perfectionista poate, dar cand te oferi sa ai grija de niste copii, trateaza-i tata ca si cum ar fi ai tai ! 
Numai bine !
andutzy spune:
Fran, voi in PIpera locuiti? Sincer nu stiu daca de la Disney fac asa trasee lungi...va tin pumnii, oricum! Acolo conditiile sunt chiar ok!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gabitzam spune:
Dar eu nu-i inteleg pe parintii care accepta asa conditii pentru copilasii lor!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Neatza!
Fran daca ar trebui sa alegi intre dotarea materiala, nu ma refer la ceva deficitar, cum ar fi chestii rupte, jegoase, si daruirea educatoarelor si a personalului pentru copii, atentia si dragostea cu care sunt ingrijiti, educati, indrumati atunci as opta categoric pentru a doua varianta, idealul e sa fie prezente ambele variante. Nu poti face rabat nici la deficiente materiale crase, iar la o gradi particulara deja ai pretentii, chiar si la stat pretentiile sunt pentru ca primesc fonduri de la bugetul local tocmai pentru reparatii si dotari capitale. Sper sa gasesti o gradinita buna cat mai repede, ca ideala sau perfecta cred ca e prea mult spus.
Andreea pai nu ma duc in Fagaras numai pentru pantofi, ci doar daca mai fac un Transfagarasan sau ceva in zona aia.
Ai mei copii n-au folosit nici unul olita, direct vasul de toaleta cu reductor, dar am una pe care o tin pentru recoltari de analize
Nu esti defecta cu plictiseala la shopping, ci mai degraba tu esti cea normala, placerea de a colinda magazinele e un fel de sadism aplicat propriei persoane pentru ca apare mereu tentatia "poate gasesc aici ceva dragut" si tot asa ajungi sa obosesti cautand, cheltuind. Marele pericol il prezinta mallurile. Incaltaminte cu numere mari au in general la Selgros in perioada reducerilor, de ma enerveaza pe mine ca nu gasesc numere mai mici, iar incaltamintea e de calitate, cea mai mare parte, fiind nemteasca, au si calapodul mai mare.
Anca te-am sunat aseara (la mine), m-am impotmolit intr-un mesaj lasat pe robot, ptiu, mi-era si rusine de ce-am bodoganit acolo, dar sa stii ca eram eu ![]()
Of, inca aveti de tras cu alergiile. E confortabil sa-i dai medicatia si astfel s-o tii sub control, dar totusi pana cand si de ce? Of, sper sa aflati solutia odata!
Din ce povestesti de Patrick legat de disponibilitatea si dorinta de a fi mereu in preajma copiilor, eu cred ca-si doreste foarte mult un fratior/surioara chiar si la nivel inconstient, e foarte intelegator si matur pentru varsta lui, ar fi un fratior foarte grijuliu si dragastos. Credeam ca voi gasi poze noi din weekend, in schimb le-ai vazut tu pe ale noastre, sarumana de comentarii si vizionare
! Asa e, imi place sa fac portrete, ai remarcat
!
Teddy bravo Alyssei, cred ca e mare realizare pentru voi faptul ca a inceput sa pape la gradi!
Nelia exact asa simt si gandesc si eu cand e vorba de nenorociri, m-am regasit ad literam in ce i-ai raspuns lui Teddy, inainte de copii nu ma afectau la modul cum mi se intampla acum, de aia ma si uit foarte rar la stiri, ce mai aud la radio in birou, ca sa restrang sursele de tristete.
Am vazut pozele din parc, ce dragalasi sunt toti trei, cei mici incearca s-o copieze pe caprita mare, exact asa e si Bianca, daca ar putea toata ziua e codita dupa Andreas, chiar si cand se cearta tot dupa el. De la el a invatat si multe prostioare
. Mari figuri copiii astia.
Gabitza sunt destui parinti care accepta orice din multe motive, fie o educatie mai precara pe care o au, fie lipsa de timp in implicarea lor in educatia copiilor, fie o complacere in situatie, etc.
Florentina cum mai decurge campania "gradinita obligatorie"? ![]()
Nasol rau cu cardurile la noi, s-au inmultit cazurile de frauda, tot mai multi colegi au patit-o si am inceput sa fim sunati de la banca pentru ca ne-au blocat cardurile. Inclusiv directorul a patit-o, multor colegi li s-au sustras sume importante. Eu mi-am verificat deja de ieri soldul si deocamdata e intact.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
fran spune:
Andutzy-stau in zona Lizeau-circ. In pipera era gradi little london(unul din sedii)
Azi sper sa pot sa o sterg de la serviciu pana la disney
Nu stiu cine mi-a raspuns la tel dar mi-a zis ca nu stie dc mai sunt locuri si nici dc asigura transport.
Androix spune:
Hello
SI eu pe-aici.
Ce sa va spun, mi-am luat avertisment in frunte ca m-am dezlegat la gura. Si nici macar nu combatusem pe subiectul respectiv
Ma rog...
Frate, e naspa cu gradinitele astea. Eu vreau la vara sa-i inscriu pe amandoi la ciobanasului. Acum ramane de vazut daca apuc loc pentru amandoi. Mihai ramane de convins, ca cik sa-i mai lasam in formula asta inca un an. In conditiile in care mie nu-mi ajung doar 2 zile pe saptamana pentru re-educare nu mai zic ca nu ma satur de ei in doua zile.
Apropo de carduri m-au bombardat si pe mine zilele astea vreo 5-6 mailuri care ma avertizau panicate pana la isterie ca accesul meu on line la cardul reiffeisen bank mi-a fost restrictionat, evident deblocarea fiind la un click distanta
in conditiile in care eu nu am cont la banca asta, nu am card, nu am nimic 
Deci sa stiti ca nu am mai fumat nici macar un fum. Desi ma gandesc zilnic sa renunt la renuntare
singurul gand care ma tine pe linia dreapta este ca trebuie sa-mi fie usor sa ma las, pentru ca daca imi este greu si nu reusesc nu pot sa zic ca ma las alta data, pentru daca acum mi-e greu alta data o sa-mi fie imposibil
Nu cred ca ati inteles ceva...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
gusta spune:
Sunt bucuroasa si cum eu impart tot cu voi,va anunt ca am primit hartia ca am dreptul si la cetatenia olandeza.Mai am de asteptat o ceremonie si dupa imi pot lua pasaportul.Ma bucur si vad poate iesa si soarele pe strada mea
.Asa ca dau de baut sampanie si aperitive dar numai virtual
.
fran spune tot ce te doare ca asa aflu si eu de conditii din ro.
Androix iti sta bine cu verde.
Elisor ma omori cu cardul deja stiu ca vin cu bani in portofel.
Gabitza noroc cu tine ca am vazut si eu stirile.
Mai revin ca mor de foame
.
Marilena si Mara Augusta
Danelutza spune:
Androix am apasat pe avertisment, mama, dar ce le-ai mai spus-o ![]()
Gusta felicitari pentru cetatenie. Uite asa mi-am amintit ca dupa paste, sa ma duc sa o cer si eu pe aia italiana, ca am dreptul de vreo jumate de an, dar am uitat 

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna