Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Marilena felicitari! Ma bucur sincer pentru tine, stiu ce mult inseamna !

Nesimtirea celor de la banca e de-a dreptul tupeica as spune, printre enormitatile spuse as enumera: sa aveti grija cand scoateti banii, pai cum sa am grija, stiu eu ce dispozitive sunt in el montate, dar e treaba bancii sa-si securizeze cat mai bine baza de date, atunci sa ne puna fiecaruia acasa un bancomat si o sa avem grija , cred ca fraudele astea nu s-ar realiza fara scurgeri de info din interior. Si ca sa dau un verdict as spune ca Bancpost e cea mai proasta banca din Ro, nu s-au invatat anul trecut ce-au patit. Ce frumos traiesti in Romania !

Andreea hai ca te sustinem toata gasca , stiu ca e greu, dar rezista !

Bianca imi spune de dimineata: mami, uite 3 sefe!
Eu: de unde stii ca sunt sefe?
Bianca: pai au pantofi cu toc

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, dar la ce subiect te-ai inverzit asa frumos, ca-s curioasa sa-l citesc si eu. Ah, si apropo de subiecte, fetele de la Sezatoare se distreaza copios cu Amantele... voi il stiti? Eu nu am apucat sa intru, dar fetele de acolo se tavalesc pe jos de ris. Si m-am uitat ieri, au ajuns deja la partea a treia si fiecare parte are vreo 40 de pagini... Interesante amantele astea!

Si, nu uita, intra si spune-mi mie vreo doua cind vrei sa fumezi, ca si eu te-am indemnat sa renunti, deci ai motiv sa te iei de mine cind ti-o fi greu...

Elisor, multumesc mult pentru comentarii, le-am citit de cind le-ai pus, dar ti-am raspuns acolo si nu am mai apucat sa scriu si aici. Si Gabitza la fel... asa imi place sa le citesc! De la cenusiul parcului de duminica, acum s-a trecut la alb... Da, ningeeee!!! Ne-am trezit dimineata cu totul alb... si ninge in continuare. Deja nici nu mai am nervi sa ma enervez...

Gusta, felicitari!!!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui elisor

Neatza!
Anca te-am sunat aseara (la mine), m-am impotmolit intr-un mesaj lasat pe robot, ptiu, mi-era si rusine de ce-am bodoganit acolo, dar sa stii ca eram eu
Of, inca aveti de tras cu alergiile. E confortabil sa-i dai medicatia si astfel s-o tii sub control, dar totusi pana cand si de ce? Of, sper sa aflati solutia odata!
Din ce povestesti de Patrick legat de disponibilitatea si dorinta de a fi mereu in preajma copiilor, eu cred ca-si doreste foarte mult un fratior/surioara chiar si la nivel inconstient, e foarte intelegator si matur pentru varsta lui, ar fi un fratior foarte grijuliu si dragastos. Credeam ca voi gasi poze noi din weekend, in schimb le-ai vazut tu pe ale noastre, sarumana de comentarii si vizionare ! Asa e, imi place sa fac portrete, ai remarcat !

[font=Comic Sans MS][purple]"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.

Elisor, sarut'mana pentru mesaj , esti o draguta si te-ai descurcat f.f.f bine cu mesageria
E tare greu sa ne auzim in timpul saptamanii cu cele 7 ore diferenta, pe cand ajungem noi acasa Romania sforaie .
Am facut ceva poze in weekend ... dar cine a avut timp sa le descarce ???
Sper sa apuc sa descarc dupa ce ne intoarcem de la water park.
Astept si eu din nou cu sufletul la gura intalnirea cu doctorita ptr. alergii, pe April 22, sa vedem ce ne mai sugereaza. Caci de trecut nu i-au trecut, doar stau la caldurica, sub medicatie.

Mortala Bianca , gata de acum imi iau papuci cu toc, poate asa ma asculta si pe mine ce-i din subordine. Are fata dreptate, mi-a deschis ochii :)

Gusta, Felicitari, iar noua cetatenie sa-ti aduca numai bucurii

Fran, bafta multa sa-i gasesti lui Iepu un daycare cat mai repede, iar tu sa poti merge cu sufletul impacat la munca.

[b]Androix, multa putere sa nu cazi victima ispitei. Stiu ce greu eu, n-am crezut ca ma voi lasa vre-odata ... imi placea - yummy mai ales dimineata la cafeluta. Nu-mi iamginam ziua fara acest deliciu .. pana in momentul in care cele doua liniute de pe test s-au inrosit. Atunci am aruncat ce mai era in pachet la gunoi si gata a fost... drept ca m-a ajutat mult de tot si starea de rau de la inceputul sarcinii. Acum nici sa le vad nu mai pot, macar aici nu se fumeaza prin locuri publice, ca nu mai suport nici mirosul lor.
Daca rezisti vre-o cateva luni , o sa fie bine , esti pe calea cea buna.

Azi dimineata m-am trezit la 6:25 a.m. si am taiat alarma, deh cica sunt ok - odihnita, mai stau doar 5 minute … asa de Ok am fost ca m-am mai terzit exact la 7:25 a.m…. cu toate astea am ajuns cu 5 minute mai iute la serviciu
Patrick a fost de nota 10 – extreme de cooperant, dar am sarit peste mic dejun, a baut un iuartel lichid in fuga si cu asta basta. Cand am ajuns la daycare m-a pus sa le spun la educatoare ca nu i-am dat sa manance …
Nu-I o problema, ca au Easter Party si au tot felul de goodies la ora 9 a.m. asa ca nu cred ca ramane flamand, dar m-am simtit prost ca trimit copilul nemancat, chiar daca majoritatea copiilor acolo isi iau micul dejun.

De maine sunt libera pana miercurea viitoare - uhuuuuuuuuu, nu mai am rabdare sa se gate ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Chris, pozele sunt ... un masacru pentru retina. Nu mai vorbesc de suprapunerile de diverse flori si floricele, snururi de martisor, dar sa mai pui si o floare pe palaria aia e de-a dreptul horror! A trecut si Iuli pe langa mine cand le vizionam, iar reactia lui a fost "uau, ce-au facut cu biata fata?". Carina e o dulce si o delicata, chiar daca i-au chinuit imaginea in halul asta.
Daca tot am vorbit de pozele Carinei, o sa-ti spun un secret. Pe cand aveau copiii nostri vreo doua luni, ai pus in album o poza cu primul ei zambet. Nu stiu daca au fost de vina hormonii de care inca nu scapasem , dar m-a impresionat atunci si mi-a ramas intiparita in minte. Se pare ca si prin calculator, ca o gasisem acum ceva timp .

Gusta, felicitari!!

Elisor, daca li s-a intamplat mai multor colegi in acelasi timp, inseamna ca au fost 'cititi' la un bancomat din zona voastra. Apropo de Bancpost, sunt de acord cu tine, eu sigur n-o sa mai calc pe la ei cate zile oi avea.

Andreea, m-am chinuit ceva timp, dar am reusit sa inteleg ce ai scris despre fumat. Dar daca ma pui sa reproduc, n-as mai putea

Fran, mult succes in cautari! Si noi am trecut prin mutari in mijlocul anului, asa ca iti inteleg supararea.

Am cumparat aseara o carte cu niste povestioare in versuri pentru copii - Max si Moritz. Am rasfoit-o putin in magazin si parea draguta. I-am si citit lui Sergiu inainte de culcare cateva pagini, iar dupa ce a adormit el am citit-o pe toata si am vazut cum se termina . Pe cei doi copii obraznici ii baga in sac morarul, sunt macinati si mancati de rate. Si toata lumea se bucura ca au murit si ca au primit ceea ce meritau

Si asa aveam o boala pe cartile cu povesti care nu respecta textul original. Am de exemplu Alba ca Zapada in trei carti si in fiecare e alta varianta a povestii. Cred ca o sa ma apuc sa citesc cccartile in librarie inainte sa le cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, nu atat subiectul cat personajul care l-a deschis m-a iritat si am vrut sa-i spun despre povestea cu lupul dar am simtit nevoia sa ma exprim mai plastic stiam ca o sa-mi iau carton, am avut si parte de un moderator probabil in asentimentul meu dar care a sanctionat limbajul colorat ca mi-a dat doar avertisment verde. E vorba de subiectul asta. Fetisoara asta dupa ce a zis sus si tare ca ea nu vrea sa alapteze acu ne intreaba in care camera sa-si culce copilul dintre un dormitor, o sufragerie, o baie si o bucatarie.
Ma rog, una peste alta e clar ca deschide subiecte la misto doar ca sa starneasca discutii aprinse.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Marilena, felicitari, ma bucur mult pentru tine!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta, felicitari pentru apropiata obtinere a cetateniei!

Newmami, imi pare rau ca inc anu ati rezolvat nimic cu alergia. Multa sanatate!

Chris, Carina e o finuta oricum! Am vazut si eu pozele .

Androix, eram sigura ca la subiectul cu pricina ai scris . O urmarisem si eu pe protagonista o perioada .

Fran, succes in gasirea unei gradinite potrivite! Pe mine ma ia ameteala cand aud cuvantul gradinita . Nu il pot schimba pe Stefan, pentru ca Maria mai are un an in aceeasi gradinita si nu vreau sa o dau peste cap si pe ea. Plus ca el imi bazaie ca nu vrea in alta clasa.

Elisor, super faza cu sefele . Si Maria se aseaza odata picior peste picior, cu mainile pe genunchi si miscand varful piciorului de deasupra si imi spune: mami uite cum stau sefele. Cand i-am zis ca eu sunt sefa si zau ca nu stau asa, mi-a ras in nas: ai mai mami ca tu nu esti sefa . Deci daca nici ea nu ma crede... .

Cu mancarea, multumesc mult pentru sfaturi. Am incercat n varinate. Problema e ca el refuza sa manance aproape orice. Leguleme sa nu le vada: crude, fierte, pasate, cu sos ... nimic . Nici macar cartofii piure nu ii mai mananca.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreea m-ai facut curioasa rau cu subiectul, pacat ca n-am timp sa-l savurez, am spicuit cate ceva, mare-i gradina zau, sunteti mortale toate care ati incoltit-o .

Cornelia fara suparare dar Maria are dreptate , ai un chip prea bland pentru a fi sefa si totusi esti una pe care multi si-ar dori-o ! Imi pare rau ca nu ai gasit solutii cu mancarea lui Stefan, cred ca aceasta problema e una de durata care nu va avea efecte peste noapte chiar si daca gasesti solutia ideala. Cate saptamani ai? Oare am sanse in iunie sa va intalnesc?

Nelia si eu am citit raspunsurile tale

Nelia, Anca enervanta zapada asta, si eu as pune de-o depresie daca as mai vedea-o pana la iarna, sa nu aruncati cu rosii daca va spun ca erau 22 grade cand am plecat de la birou si e totusi Bv. E ideala temperatura asta, nici prea cald nici frig, mai bate uneori alizeul de ne aminteste ca suntem totusi in aprilie, dar e bine c-a venit primavara.

Anca pai daca muncesti atat de mult nici n-ai timp sa-ti exerciti prerogativele de sefa , dar daca-ti pui pantofii cu toc ai sanse . Cat e de cuminte si intelegator Patrick...unde n-am si eu norocul asta. Ce fericire pe voi, vacanta placuta si multa distractie! Si nu uita de poze!

Lili azi a fost plin la politie de cozile facute de colegii mei, in urma cercetarilor cica e vorba de un singur bancomat, cel care e incastrat in cladirea in care lucrez dar e operabil din strada. Din pacate sunt legata de banca asta, asa sunt ordinele de la conducere si nu avem ce face, daca era dupa mine de mult renuntam la serviciile ei.

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor, am 27 d esapt. Nasc pe la inceput de iulie. Mi-am propus sa intru in concediu pe 1 iunie, asa ca, daca ma mai pot misca, luna iunie e ok sa ne vedem.

Am pus aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009MartieAprilie# poze din ultimele week-end-uri. Sunt cateva si cu burtica .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!

Cornelia, ti-am admirat pozele, Maria e o finutza iar Stefan s-a schimbat mult de cand nu l-am mai vazut, mi se pare ca amandoi seamana cu tine!

Gusta, felicitari pentru cetatenie!
Danelutza, eu puteam sa depun actele pentru cittadinanza inca de acum 3 ani dar nu m-am invrednicit pana acuma, mi-e ciuda ca as fi primit-o deja.

Elisor si Cornelia, tare simpatice fetele voastre cu "shefele".
Eu la ultimul job din RO coordonam un grup de baietzi, ne ziceam sefa si sefu la misto pana cand a aparut un coleg nou, era mai in varsta si venea de la o fabrica d-aia comunista, a ramas shocat cand a inteles cum sta treaba, cica "e inadmisibil asa ceva...e scadalos...cum sa-i dau EU socoteala unei pustioace de 16 ani?!" (aveam vreo 24 totusi)...pana la urma am facut pace, ba chiar m-am imprietenit cu fetele lui care erau de varsta mea.

Nelia si Anca...zapada?! Noi deja umblam in tricou!
Anca, imi pare rau ca n-ati scapat de alergie, succes pe 22 la doctor si multa sanatate. Vacanta placuta!

Sper sa revin...mi-e rau de vad stele verzi.

Mergi la inceput