Copiluti de mai-iunie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
elisor spune:
Anca citisem pe site-ul cu acelasi nume (adica asta) un articol despre alergii si am retinut ideea ca exista tot mai multe dovezi ca lupta impotriva bolilor infectioase si masurile tot mai puternice pentru igiena personala au interactionat cu functionarea sistemulului imunitar. Daca vrei iti pot trimite articolul.
Cornelia sa avem pardon dar nu esti grasa deloc cum te-ai descris tu. Esti o graviduta absolut superba si in limite rezonabile, plus ca radiezi de fericire. Imi place foarte mult poza unde Maria si Stefan se uita la turma de oi, Maria il tine protector de umar. A, si poza unde stai cu Stefan pe banca, pareti asa relaxati, linistiti, fericiti. Ce frumoasa e Maria si cat a crescut! Stefan stie sa mearga pe bicicleta Mariei? Ai doi copii foarte frumosi de abia astept sa-l vad si pe mezinul din burtica cu cine va semana. De fapt l-am vazut in burtica ta
, dar nu-mi dau seama cu cine seamana
Cine e copilasul din poza, tu esti asa-i? Inseamna ca Stefan cu tine seamana.
Noi ne-am luat bilete la Mamaia din 20 iunie cu early booking, desi am spus acum doi ani ca nu mai calc pe litoralul nostru criza ma face sa-mi calc pe inima. n-aveam nici o tragere de inima sa-mi planuiesc vacanta asa ca l-am lasat pe Dan sa se ocupe, sa aleaga numai sa fie ceva cat de cat decent. Vom vedea.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ChrisDun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ada_74 Chris, pozele sunt ... un masacru pentru retina. Nu mai vorbesc de suprapunerile de diverse flori si floricele, snururi de martisor, dar sa mai pui si o floare pe palaria aia e de-a dreptul horror! A trecut si Iuli pe langa mine cand le vizionam, iar reactia lui a fost "uau, ce-au facut cu biata fata?". |
Lili, nici ca puteai s-o spui mai bine !
| citat din mesajul lui Ada_74 Si asa aveam o boala pe cartile cu povesti care nu respecta textul original. Am de exemplu Alba ca Zapada in trei carti si in fiecare e alta varianta a povestii. Cred ca o sa ma apuc sa citesc cccartile in librarie inainte sa le cumpar. |
Mey, si pe mine ma seaca politically correctness-urile astea
Mi se pare o tampenie sa modifici o poveste relativ inocenta (cum e Scufita Rosie - a carei bunica se ascunde in dulap, iar lupul se culca in pat cu burta goala, vasazica
) dar lasi altele neschimbate (vanatorul care ridica ditai cutitul la "Abacaza" -> copywirght Filip
. Si ca sa sar de la una la alta, noroc ca Mica Sirena de la Tandarica are happy end. LOLAndroix, foarte relativa chestia cu avertismentele... oricum, fraza trecuta acolo mi se pare inofensiva
... mai ales dat fiind personajul caruia i te adresezi. Eu n-am avut rabdare sa citesc decat jumatate din prima pagina, m-a dat gata articolul cu co-sleeping-ul (care, btw, mi se pare cam aberant
, in ideea in care daca tu co-sleep cu plozii, atunci du-i nene si in carca - la propriu - pana la 7 ani, etc
).Cornelia, unde ati gasit o pajiste asa intinsa ? Am vauzt pozele, stiam deja ca ai doi copii foarte reusiti, si din poze transpare lucrul asta
Si eu vroiam sa te intreb ce e cu poza de langa eco 4D - asa va arata bb peste 4 ani ? - sau n-a ajuns inca tehnica "de varf" la asemenea performanta ? Lili, m-ai dat gata cu poza Carinei

Gusta, felicitari, sa fie intr-un ceas bun !
Tdi, pai acum e tarziu daca depui actele ? Ce mai stai ?
Nelia, imi amintesc cum ne povesteai de "kktul alb" si ma ia rasul ... anul asta mi s-a parut cea mai lunga si urata iarna din cate mi-a fost dat sa vad ... si nici macar n-am avut parte de zapada ! Frigul a tinut pana acum doua saptamani, cand am trecut direct la temperaturi de primavara tarzie - azi spre exemplu au fost si in Buc peste 22 de grade C ... Oare la vara cate grade va trebui sa induram ?
Elinor, nasoala chestia cu bancomatul vostru. Stii cum sta treaba cu politia ? Tu reclami azi, ei vin peste 6 luni sa investigheze, sa ceara probe, etc. !
Lucru patit chiar de mine, intr-o problema de serviciu. Poate brasovenii or fi altfel, dar pentru Buc as fi zis sa nu va bazati prea mult pe rezultatul "anchetei" lor Azi am dat o raita prin Plaza Romania, si am scapat in Guara. La ce preturi am vazut pe-acolo, regret amarnic Reduta si ii doresc faliment rapid aluia de a luat franciza
...Noapte buna,
nelia spune:
http://www.weatheroffice.gc.ca/city/pages/qc-147_metric_e.html

patriciaRO spune:
Saliu la fete
Noi, suntem in Romania de 1 saptamana si ceva. N-am mai intrat deloc pe forum ca am avut mereu cate ceva de facut si cand imi aduceam aminte se mai ivea ceva. Acuma am zis ca sa va scriu ca ne pregatim sa iesim la iarba verde si il asteptam pe Pifos sa se trezeasca.
Una peste alta, vacanta s-a terminat, maine dimineata plecam spre DK. Abia poate prin vara sa mai venim. Abia astept sa ajung la casuta mea si la serviciu care imi lipseste cel mai mult...
va pup
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
patriciaRO spune:
| citat din mesajul lui gusta Sunt bucuroasa si cum eu impart tot cu voi,va anunt ca am primit hartia ca am dreptul si la cetatenia olandeza.Mai am de asteptat o ceremonie si dupa imi pot lua pasaportul.Ma bucur si vad poate iesa si soarele pe strada mea |
Felicitariiii. Sa fie intr-un ceas bun. La voi cum este, renunti la cea romana ca s-o ai pe-asta? sau le poti avea pe-amandoua?
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
Cornelia spune:
multumesc pt. aprecieri. Pe cuvand ca sunt butoias in realitate
.
Elisor, cu bicicleta mare fara roti ajutatoare nu merge singur nici un copil, dar ne propusesem noi sa invete Maria. Dupa cum merg lucrurile, cred ca primul va invata Stefan. Sper sa ne vedem in iunie (ca e cam tarzior si cam departe
). Dar sper sa fim ok pana atunci. Ma tot gandesc sa imi planific cumva nasterea sa nu intru in travaliu ziua, ca sigur nu mai ajung la spital, cu traficul intre Eforie si Constanta... sa nu mai spun daca mai e si week-end
.
Copilasul din poza e o "simulare". Se introduc pozele parintilor si iese ce vedeti. Am mai "facut" inca doi, ca vorba aia noi avem trei copii. Acum sunt si ei aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Martie#. Cica toti trei sunt ai nostri
.
M-am distrat tare cand i-am creat, ca venise si tata la mine si ii povesteam ce fac. Site-ul e de la volskswagen si in timp ce astepti sa vezi cum arata bb, apare pe fundal o masina, care zici ca e a mea. La care tata: trebuie sa introduci si masina??? 
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
gabitzam spune:
Cornelia, da-ne si noua link la chestia cu pozele si copilasii, sa ne distram si noi, sa vedem ce-ar mai iesi ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
Gabitza mai faceti o incercare
? Uite aici link-ul: http://www.vw.com/vwhype/babymaker/en/us/
Edit, ca uitasem
: Chris, pajistea e la Hagieni. Am fost duminica la padure, sa nu ratam vremea superba.
Androix spune:
Ce spui tu acolo? Arati foarte tare! Esti o frumoasa, ai o burtica superba si radiezi, si zau ca nu ai pus un gram pe tine!
Deci m-ati ambitionat, azi instalez imprimanta ca sa vedeti si poza lu fi-miu. BTW i-am aratat si lui Mihai pozele cu Carina si a spus si el ca 99% e acelasi pozar. Ii tot spun pozar ca fotograf e deja prea mult ![]()
Gusta, felicitari! Ma bucur ca iti iei cetatenia!
Elisor, si noi ne tot planificam vacanta. Azi ne hotaram si maine ne razgandim.
De la Barcelona am ramas la Viena si zoo de-acolo, unde vroiam eu anul trecut. Si apoi cateva zile la munte la noi. Anul asta ne lipsim de mare. Cel putin acum ![]()
![]()
Parca vad ca iar ne razgandim. Dar vorba ta, e buget de austeritate anul asta.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
gusta spune:
Neatza.
mara imi e cu un inceput de otita ce ne trebuia pentru drum,dar o sa fie bine si am oprit fierul ca sa ii putem da antibiotic.
Beatrice nu renunt niciodata la cetatenia romana(vorbeste patrioata din mine)
am acuma dubla cetatenie
.
Marilena si Mara Augusta