Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Paste fericit celo care sarbatoresc!
La multi ani de Florii!
Avem si noi sarbatoriti azi: sora-mea Violeta, verisoara Viorica si varu' Viorel...
Ma dus rapid la nani dar am vrut sa va salut intai...
Elisor, sa-ti raspund la intrebare, vineri 17 plecam, ajungem sambata ca ne oprim la hotel la jumatatea drumului.
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata! O cafea?!
Am uitat sa o felicit pe Oana pentru masina, poate ne pui o poza cu nazdravanul Alex la volan!

La noi azi e Pastele mic (Pasquetta) si se merge la aer liber, numa bine ca ne-am trezit tarziu si morcovitzi nevoie mare, n-avem chef de mers nicaieri dar nici de stat acasa.
Orium, vremea e splendida, poate ne urnim cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La Multi Ani de Florii/ Paste !
Noi am fost in we la casa de la tzara.
Ni s-au adunat in curte 6 copii, de la clasa a 3-a pana la 3 ani jumate. Mama celei mai mici a scapat un "parca e gradinita" si a auzit-o Iepu. Acum ne toaca marunt ca avem si noi gradinitza la tzara :) de ce ne-am intors in bucuresti?
Am vizitat si clara kindergarden , nu stiu dc v-am mai zis. E ok in afara de faptul ca sunt cam inghesuiti-camerele de grupa sunt mici, incape doar o masa mare cu scaunele in jurul ei, si nu mai ramane loc aproape de loc. Dar fac dans/pictura in alta camera mult mai mare (la subsol ).Si sunt destul de multi copii in grupa. Problema mare aici ar fi ca la 4 ani-ar tb sa mearga la grupa mijolcie, deci din toamna la gr. mare. si apoi inca 3 ani tot la grupa mare :) pana la scoala...
saptamana asta merg la disney in care imi pun cele mai mari sperante, ca stiu de la andutzy ca e ok, deocamdata lipseste directoarea .
Iepu a mers la gradi si vineri si luni dar nu cu cine stie ce entuziasm. directoarea si-a cerut scuze si mi-a promis ca de acum incolo asistenta o sa o "consulte" doar daca este atunci cand ajungem cu ea la gradi. Le-am si platit pe luna asta. Luna viitoare nu stiu dc o mai duc, indif unde, ca oricum jumate de luna suntem plecati, asa ca dc schimbam gradi o sa fie din iunie. Sper sa nu fie naspa, ca or sa fie probabil serbari ceva si ea abia o sa cunoasca copiii...

Lucas- care gradi de stat, 7?

Cornelia-stiu ca voi ati fost la disneyland. Ceva sfaturi?
Noi plecam in mai dupa ziua Iepuretelui si o sa stam intai 3 zile in Paris si apoi ne mutam la disneyland 5 zile. Sper sa fie deajuns si sa nu plecam cu Iepuretele vaitandu-se ca nu a apucat sa se dea in toate alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve,
LMA sarbatoritilor cu numele, si Hristos a-nviat! celor care au serbat Pastele.

Oana, felicitari pentru masina, s-o stapaniti sanatosi si fara incidente !
Eli, am vazut pozele voastre, Bia e delicioasa, intr-adevar iti vine sa o toata ziua :)

Unde sunt poze cu Sophia ?!

Tdi, unde va opriti ? In Ungaria ?

Ce-o mai fi facand Ioanailinca ? Am vazut ieri la TV ca o aeronava a WizzAir a avut ceva probleme (nu grave) la decolarea de pe aeroportul din Timisoara...

Gabitza, am vizionat si pozele voastre - dupa muuulta vreme de cand nu l-am mai vazut pe Andrei, pot sa iti spun ca s-a facut tare frumusel

Andutzy, l-ai expediat pe D ?

Androix, Ioanailinca mergeti la concertul AC/DC ? Noi deja avem bilete ... de cand asteptam !

Fetele din Buc, unde mai mergeti la gratar ? (ma refer la cele care nu au curte )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut pozele cu Sophia si Olguta si Tony si tati de Tony. Vaaai, ce frumoase si emotionante sunt, si Olga atat de fericita. Si in sfarsit am vazut cat de mare si frumos a crescut Tony

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

De abia ce am ajums de la servici acasa (am stat mai mult sa-mi termin treburile sa nu m-apuce Pastele la servici, ca se pare ca vineri ne da liber femeilor, adica asa banuim ) si Bianca se plange c-o ustura ochii, tuseste jale mare pana vomita, am schimbat deja trei siropuri si efectele nu sunt deloc mai bune, cred ca are si-un pui de febra, mi-e si teama sa i-o masor.

Fran ce cadou frumos de ziua Iepuretelui, Disneylandul, super fain. Sper sa aveti succes cu gradi si sa luati odata decizia cea mai buna!

Teddy cand faci bagajele ? Si la noi e cam acelasi tipar, duminica in familie, pe-acasa, dar a doua zi de pasti daca vremea e frumoasa la iarba verde.

Oana Jipa si Bianca e la fel, cand iesim la iarba verde adoarme pe drumul de intoarcere si cand o pun in pat face ochii mari si adio linistea noastra.

Daniela deci iar dispari de pe aici pe motiv de gradina. Iti dai seama ca daca Bianca n-ar fi vrut sa stea am fi ramas si noi cu ea. De obicei e cam timiduta in prezenta persoanelor straine, dar n-o tine mult. Deci, ne ameninti cu inca un festin , de abia astept sa vad ce ne mai gatesti, ca aseara iti spun drept mi-am facut o pofta

Cris multumes de vizionare ! Ce noroc pe voi cu concertele, pe mine ma tenteaza Madonna dar e greu cu transportul dupa concert. Mi-a parut rau c-am ratat Rolling Stone, Europe care a concertat chiar in Bv dar eram proaspata mamica.

As vrea sa vad si eu pozele cu Sophia, dar din pacate n-am timp sa caut le caut pe la alte subiecte. Poate o sa le puna si aici.

De Clara nu mai stiti nimic?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, pozele Olgai sunt pe contul comun de mail.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anca, Teddy, Daniela, Gabitza multumesc de comentarii , ce m-am distrat cu ele, sunteti tare inspirate si haioase !

Gabitza ce strengar strengarel ai, nu ma pot abtine sa nu-l comentez

Teddy am vazut si pozele voastre, tare zgarcita esti, ne dai cu portia mica.

Clara bag de seama ca ai lipsit motivat, n-ai suflat un cuvintel si ai fost la Paris, banuiesc ca fara Gargarita. E gata camera?

Sufletzica felicitari pentru primii pasi!

Anca gata vacanta? Unde-s pozele?

Gabitza mersi ! Pai spuneti asa fetelor

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata!
Ce fac fetele?
Fran, directoarea s-ar putea sa mai lipseasca inca o perioada ca a fost operata la o clinica pe afara, deci mai bine intreaba cvand e d-na Mihaela, mama directoarei, ca ea taie si spanzura in timpul asta. Bafta! EU cred ca zona Circ nu este atat de departe de ei!
Chris, da, Dragos este de joi plecat la C-ta si se simte taaare bine!
Pe de alta parte si Horia beneficiaza de mult mai multa atentie si e tare fericit, ba inca se vad niste progrese remarcabile pe el odata ce a devenit centrul atentiei noastre! Aseara l-am si pozat si am pus pozele alaturi de altele din perioada asta. Le gasitiAICI
EU sunt la un pas sa plec de la minunatul(initial) job, conditiile sunt din ce ein ce mai proaste, se marde pe sistemul "taci si inghite", nu ai voie sa ai propria opinie, nu ai voie sa-ti ceri drepturile. Ba mai nou incearca sa ma fraiereasca si la bani.

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Androix, Ioanailinca mergeti la concertul AC/DC ? Noi deja avem bilete ... de cand asteptam !

Fetele din Buc, unde mai mergeti la gratar ? (ma refer la cele care nu au curte )

Christina

Ha??? SUnt total depasita de evenimente! Unde, cand, cat?

In ce priveste a doua intrebare noi am mers la gratar sus pe bloc Acolo l-am facut si de mancat l-am mancat in casa. Ne-am combinat cu parintii lui Eric si am tras un gratar de peste super misto, si cum suntem noi disperati cu aglomeratia si ei pasari de noapte care fac ochi la 12 ziua am gasit locatia perfecta pentru gratar. Ma rog e o solutie de compromis da merge...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput