Copiluti de mai-iunie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Gabi, o sa ne gandim la voi, sa fie bine maine!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
Adevarat a inviat!
Mercedes, ne gandim maine la voi! Multa sanatate!
Danelutza, ma omori
. Zi-mi te rog, daca ai reteta si pt. blatul de la rulada cu crema de vanilie, ca nu mi-o mai pot sterge de pe retina
.
Noi suntem ok, am supravietuit si eu cu raceala mea, am avut ceva peripetii in continuare, cu Stefan la urgenta.. in fine suntem bine cu totii, nu a fost nimic serios.
Am fost in formatie completa si la Inviere. Stefanul a rezistat ca si Carina
pana l-am urcat in masina. Am ajuns de fapt cu amandoi adormiti acasa.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Danelutza spune:
Cornelia, rezisti pina miine, ca o scriu pe blog si o poti lua de acolo. Sanatate multa, dar ce-ati patit de ati ajuns la urgente cu Stefan ?
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

nelia spune:
Mercedes, da, am ajuns la piscina, pai se putea altfel!?! Puteam eu sa refuz sansa oferita de ele ca sa-mi rezolv problema de exprimare!?!
Bineinteles ca am fost, am stat doua ore. Nu de alta, dar cit puteam sa rezist sa le vad cu figurile alea de copii abuzati si nedreptatiti pe hol in fata bucatariei... unde, dupa alte vorbe de duh ale Agatei, doar imi faceam de lucru, ca sa nu le duc la piscina. Si cit am fost noi la piscina, baietii au aruncat cu pietre in canalul Lachine... spre incintarea celui mic, care n-a mai facut pina acum asa ceva.
Ma gindesc la voi, sa treceti cu bine si sa intoarceti sanatoase acasa.
Cornelia, dar ce s-a intimplat de ati ajuns la urgente? Complicatii de la raceala sau s-a lovit? Sper ca e bine acum.
Lucas, m-am amuzat cind am citit mesajul tau, mi-am si imaginat scena.![]()
Danelutza, Mercedes, imi pare rau pentru tragediile din familiile voastre! In rest, cuvintele sint de prisos...
Am vazut si eu filmuletul, urmaresc de mult timp subiectul respectiv, dar nu mai am putere sa ma scriu despre Emma, ma gindesc des la ea, ca tragedia ei si sper sa existe un dupa... si ea sa fie bine acolo. Iar aici, pe Pamint, mama, tata, bunica sa fie ajutati sa treaca cumva peste tragedie, desi eu personal nu stiu si sper sa nu aflu vreodata cum... si sa-ti reconstruiasca cumva vietile, fara ea, de dragul simburelului din burtica... Oricum, mi se stringe stomacul cind imi fug gindurile spre ei...
Ce vreme e afara!
Ploua si e frig... Eu sint cu toti trei acasa, si ieri si astazi, Agata are doua zile libere. Ieri am facut o gramada, am fost in parc, cu bicicleta, trotineta si tricicleta), apoi la gimnastica si patinaj, cit a stat Agata la patinaj, eu am stat cu piticii din nou in parc... A fost superb, desi a batut vintul. Astazi trebuia sa ne intilnim cu baietelul nasilor si ne propusesem activitati, dar cind am vazut vremea, ne-a disparut si mie si prietenei mele orice chef de a mai iesi din casa. Asa ca, astazi avem zi de facut... nimic!
I-am zis sotului ca vreau in Punta Cana in noiembrie
, caci asa sper eu ca voi trece peste griul de afara mai usor, mai ales daca vom avea o vara ca anul trecut, ploioasa, friguroasa si gri!
Danelutza spune:
Cornelia uite reteta ruladei
Nelia si la noi a plouat trei zile la rind, astazi vad ca nu a mai plouat, asa ca te inteleg perfect cu timpul griu 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

nelia spune:
Danelutza, cind spui foetaj la ce aluat te referi? Eu am acum in casa aluat de tarte (cred ca e din ala frantuzesc), oare merge pentru Colombinele tale? Am tot ce-mi trebuie sa le fac, si crema de vanilie, si compot de ananas... Daca imi raspunzi la timp, poate ma incumet sa-i bag pe copiii in bucatarie... desi mi-e mila de munca mea, abia am facut-o luna.![]()
Ia uitati ce site de mobila... super!
http://www.rochebobois.com/collection2009/index_us.html
M-a innebunit asta, e stilul meu de salon la care visez... Nu merge linkul pe salonul visat e in Collection Les Provinciale, Maestro sofa (designer Philippe Bouix). Pielea si lemnul meu preferat... e prima data cind gasesc asa ceva. Numai canapeaua e vreo 10 000 de dolari.
Danelutza spune:
Nelia, e aluat frantuzesc ![]()
Curiozitatea poate dauna

Cornelia spune:
Danelutza
! Acum mai trebuie sa imi iau elan sa o fac
.
Stefanul e ok (exceptand ca si-a prins ieri mana la usa
). Am ajuns la spital pt. ca a plans mai mult de o ora ca il doare burtica. Nu putea nici in picioare sa stea si spunea ca il doare si cand respira. Asa ca l-am urcat in masina si ne-am dus la urgenta. Acolo cred ca erau 20 de copii, nebunie... asa ca am plecat dupa 5 minute, timp in care Stefan ne-a anuntat triumfator ca nu il mai doare nimic. L-am dus la o policlinica privata. De fapt nu iesise afara de doua zile si s-a rezolvat cu un pliculet de Duphalac
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2