Copiluti de mai-iunie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 18
nelia spune:
Avem bilete la AC/DC!
Acum am aflat, vorbise Octav cu un prieten sa ne ia, dar nu stiam daca a si reusit...
Danelutza, eu i-am data Agatei doua palme la fund intr-un an de zile... si le tine minte si nici nu cred ca le va uita vreodata.
Ieri, cu piscina... Agata voia la piscina, si a montat-o si pe Tudora, pe tati il doare spatele si el e mai friguros, nu se baga in piscina decit daca e apa calda, si nu e... chiar cum vrea el, a fost acceptabila. S-a imbracat cu costumul, a imbracat-o si pe Tudora, si-au pus hainele (daca o rog pe Agata sa ma ajute cu Tudora, sa-i mai puna una-alta pe ea, imi spune ca e si ea copil, si nu poate sa faca lucruri de adult
... dar ieri in nici 15 minute erau imbracate amindoua), a pregatit sacosa cu de toate... si s-au asezat jos, pe hol, in fata bucatariei si asteptau. Le intreb ce fac acolo, cica asteptam sa termini treaba si sa mergi la piscina! Dar eu nu am zis ca mergem la piscina... Tu nu, dar noi da... asa am hotarit amindoua.
Si au stat acolo, ca doi catei plouati pina cind am spalat eu vasele, am aranjat bucataria... le spun ca nu mergem, ca nu am energie si putere sa merg cu doi copii la piscina, sa se dezbrace. Nu ne dezbracam, mai asteptam... Ce? Sa mergem la piscina... ca stii si tu ca esti o mama foarte buna, numai ca nu stii citeodata sa te exprimi.
Si uite, acum ai ocazia, noi vrem la piscina, iar tu ne duci, si uite asa, si noi sintem fericite si tu rezolvi problema cu exprimarea.

![]()
Danelutza spune:
Avind in vedere si luind in considerare, ca in casa asta nu mai da nimeni o cafea, ma sacrific eu si astazi ![]()
cafea calda pentru toata omenirea, poate totusi va reveniti dupa sarbatori 

Nelia, Agata e mare, cred si eu ca-ti da lectii de exprimare
, dar motata mea n-are nici patru ani si deja scoate niste fraze, de sta mita-n coada 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mercedes spune:
Adevarat a inviat!
nelia- si care e continuarea, ati ajuns la piscina? parca ii vad pe ai mei...
danelutza- multumim de cafea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
Mercedes spune:
tdi- esti la o aruncatura de bat de mine acum(aprox 100 de km
).
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
ChrisDun spune:
Hristos a-nviat !
Nelia, wow, felicitari pentru biletele la concert ! Sa ne povestesti si noua
Imi plac fetele tale, deja sunt o "echipa" ![]()
Lucas, tare scena din cimitir ! Cate variante ai auzit povestite la Inviere ?
Spor la invatat, cat mai ai pana la exam ?
Bea, n-am stiut ca nu mai sunteti legati de glie.
Sunteti de admirat cum reusiti sa va descurcati printre straini.
Noi am mers cu totii la Inviere, prima data cand am luat-o pe Carina cu noi ... s-a tinut bine pana am ajuns inapoi la masina, dupa care a tras pe dreapta si nu s-a mai trezit pana dimineata, cu toate ca acasa a trebuit s-o pun in pijama ![]()
Ieri am fost la Vulcanii noroiosi.
Suuuper peisaje, super vreme, super excursie !
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mercedes www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici" |

m-am umflat de plins 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mercedes spune:
danelutza- asa cum spui,daca noua ne e greu sa si citim sau vizualizam despre viata ei ne dam seama cat de greu ii poate fi aidei si familei ei.
Ma gandesc tot timpul cat de greu i a fost si mamei mele cand si a inmormantat copilul la 3 ani suferea de leucemie si pe acea vreme(1972)nu exista inca leac, as fi avut si eu un fratior mai mare.
Danelutza spune:
Mercedes 
trist dar adevarat. Tu ai fi avut un fratior mai mare, eu am asistat neputincioasa la moartea unui frate mai mare, avea 36 de ani
, au trecut 13 ani, dar parca ar fi fost ieri 
Durerea unei mame nu se poate exprima in cuvinte 
Curiozitatea poate dauna

Mercedes spune:
danelutza-
Sa nu uitati maine sa va ganditi la noi, la bia .. pe 8.30 ora lor(9.30 ora nostra) suntem progrmati pentru interventie, fac pe mine de frica ...
Danelutza spune:
Mercedes, Doamne ajuta sa fie bine, sa treaca Bianca cu bine peste operatie
. Pupici multi la micuta curajoasa 

, iar tie un pup mare
si o calda imbratisare de imbarbatare 
Curiozitatea poate dauna