Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am ajuns cu bine la Arad!

Vreau sa va urez tuturorPaste Fericit, sa aveti parte de multa sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Hristos a Inviat! sa aveti parte de o masa bogata, sa mancati intelept , sa fiti sanatosi si voiosi.

Azi noi plecam la o prietena in vizita la masa de Paste.

pup la fete

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
am facut jumatate de poienita si astept de vreo doua ore deja sa-mi creasca cozonacul. L-am mai luat o data la framantat si am mai pus drojdie, sper s-o ia pana la urma ca daca nu il arunc si nici ca mai fac vreodata. Mihai mai are de vopsit ouale si eu de dat un aspirator si GATA!

Eu fac cazonac in masina de paine... Adica pun toate cele si masina imi framanta, creste, apoi scot coca si o umplu cu ce vreau. Si o bag la copt in cuptorul obisnuit. Moama, iese demential cozonacul... Daca ai ocazia sa-ti iei masina de paine la un pret cat de cat acceptabil, se merita la chestii din astea sa faci cozonaci, paine si alte chestii. Ca face o multime de bunatati ca sa zic asa...

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hristos a inviat! Sa aveti o zi frumoasa si cu bucurii in casa si in suflet!

Ce vreme frumoasa azi, de Paste! Ne-a dat scularea Andrei pe la 7 jumatate. Am pus masa, am asezat ouale, Andrei si-a pus toate decoratiile de Paste pe masa gramada, am ciocnit oua. Cred ca au ramas vreo cateva neciocnite, ca le-a luat Andrei in sir. Raducu a luat un ou si l-a aruncat cu bolta de l-a facut praf Am facut si pozici, le descarc candva azi si va arat. La pranz mergem la mama la Buftea, vine si fratele meu cu copiii.

Din fericire copiii sunt bine amandoi, chiar daca mai apare cate un muc din cand in cand.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adevarat a inviat!

Beatrice, ce masina ca eu fac cozonac din cate 2-3 kile de faina, ma apuca dimineata daca fac la masina de paine. Masina sunt eu, problema este ca acum ma dor mainile din umeri de la framantat

Eu nu stiu cat de intelept o sa mananc dar sigur sigur o sa ma apuc de sport dupa ce trec zilele astea de sarbatoare.

Gata, imbrac copiii si plecam in berceni la masa. Pup

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hristos a inviat!
Mie mi-a iesit un cozonac super, cel mai bun de pina acum. Va pun reteta, e una combinata, cea din Sanda Marin cu un mic secret din alta... Sint atit de incintata, dar am pierdut masina de facut piine, ca si eu voiam, dar cind a vazut Octav cum a iesit, a zis ca nu-mi mai ia. Si pasca a iesit foarte frumoasa si gustoasa. Am facut una singura, pentru ca am facut placintele poale-n briu, ca se maninca mai bine, copiii sint mai atrasi de ele decit de felii de pasca. Si ce am mai facut a iesit tare bun, numai ouale nu au iesit. Le-am facut natural, cu coji de ceapa si sfecla rosie, ar fi trebuit sa iasa grena si roz, dar au iesit spalacite... trebuia mult mai concentrata zeama, dar nu am avut nici ceapa si nici sfecla sufiecienta. Asta e, la anul incercam tot natural, cu modele, dar cu infuzii mai concentrate si cu otet bun, ca acum am avut unul italienesc de salata, slab. Si acum punem masa si ascultam muzica veche, Cristian Vasile, Jean Moscopol, Titi Botez... iar Octav danseaza tango cu Agata pe Mina birjar... Apoi iesim intr-un parc la aer si la joaca, e o zi superba!

Va doresc o seara cit mai placuta alaturi de cei dragi!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am descarcat si eu pozele noastre de Paste, daca va face placere le puteti vedea aici. Sunt poze de acasa, poze de la mama si poze din parc.

Si a facut si fratele meu azi iar niste poze frumoase si meseriase cu copii mei, vedeti aici.

Astia mici sunt franti, Raducu deja a adormit, Andrei se mai taraste si el de ici colo, gata sa-i cada capul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sarbatori fericite!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La noi iar nu merge aparatul, asa ca, nici o poze de Pastele asta, poate la Craciun... In schimb, am vazut la voi poze, care mai de care mai frumoase. Si acum salivez cu gindul la pozele Danelutzei! La mesele colorate ale lui Elisor si Gabitzei... Gabtizam, foarte frumoase pozele facute de fratele tau, imi place aia cu bunica, cind o studia Raducu...

Noi am mincat ca... nu spui cine, nu am mai fost in parc pentru ca fetele atu vrut la piscina. Eu nu aveam nici un chef dupa cit muncisem ieri si bagasem in mine astazi, dar m-am dus... pina la urma a fost superb. Acum dorm amindoua, ca au picat late de oboseala.

E atit de frumos la voi, iarba verde, flori, gradina Danelutzei si Heratraul arata superb! Aici e ca toamna, e caldut, e soare, dar totul e inca uscat, ca dupa iarna.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Hristos a Inviat !
Adevarat a Inviat !

sa inteleg ca sinteti la iarba verde, ca nici una o cafea nu a dat , deci... ... cafea calda pentru dvs doamnelor

Nelia, Elisor multumesc de vizionarea pozelor si de comentarii.

Am vazut si eu poze cu albastrica si fratiorul si cu cei doi muschetari Andrei si Raducu

Lucas lasa mai sa-si desfasoare baiatul talentul muzical, ce conteaza daca la cimitir sau acasa. M-ai facut sa rid cu medicamentele pentru menopauza

Androix si eu fac tot ca Beatrice, pun masina de piine la framintat, asta ca nu prea ma mai tin balamalele.

Va doresc o saptamina minunata , ma duc sa trag si eu un pui de somn, ca domnisoara a inceput gradinita de astazi.
Aaa, uitam sa va povestesc ce conversatii a avut Isabellla cu tat'su.

"Tito, mami stie doar sa urle si sa bata funduletul" (greseala mea ca i-am scapat intr-o zi una la fundulet, iar cind ma supara prea tare, mai tip la ea )

alta:
"Tito, mergem la Roma noi doi ? Pe mama o lasam acasa singura, asa poate sa stea comod (bineinteles totul spus in italiana ) iar cind a intrebat-o tat'su cine face de mincare, a zis:
"o luam si pe mama sa faca papa bun" , adicatelea tot sint buna la ceva

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput