Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare!
Androix, Ioanailinca, referitor la tzeapa cu concertul AC/DC - deja ne-am recuperat banii pentru ca biletele fusesera luate de la Diverta si platite cu cash, si cand le-am dus inapoi n-au fost probleme, am primit banii pe ele

Adina, si eu astept sa scrii reteta bunicei tale

OlgaT, multa sanatate puilor tai ! Sa nu ia Sophia ! Stiam ca bebelusii primesc ceva anticorpi de la mama, inclusiv prin lapte. Sper sa nu spun prostii

Monu, Cornelia, merci de raspunsuri. Un coleg de-al sotzului le-a forwardat cate ceva despre Fastrackids, si tineam minte ca mai citisem pe la voi

Gabitza, mai e o zi pana la Inviere, poate ii trece lui Andrei pana atunci, sa aveti si voi sarbatorile linistite. Multa sanatate!

La capitolul haleala, o sa prestez si eu ca Andreea o "poienita cu ciuperci", oua am vopsit ieri - pot spune pentru prima data - dar am gasit culori sidefate si usor de aplicat , iar ouale arata ca in revista. Iuhuuuuu !

Tdi, drum bun si calatorie usoara.

Spor la pregatiri si multa sanatate ! Sper sa pot intra maine sa va fac urarile care se cuvin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Gabitzam, Cornelia, Olga sanatate multa!! off e asa rau de sarbatori cu ei bolnavi, nu gasesti doctori, farmacii nici atit!
Olga cred ca singura posibilitate este sa o tii pe Sophia intr-o camera separata de Tony, nu stiu daca este o garantie....

toata lumea pleaca, gateste, etc, etc. eu azi am fredonat-o ca sa zic asa, am invatat vre-o 2 h dupa care am preumblat la piata, coafor, ca m-a apucat vopsitul! bai orice numa sa nu mai stau in casa, parca am mincarici!! de dimineata am frecat la niste geamuri de le-am albit la fel si baia, bine ca nu am frecat cu epriuta de dinti. acuma am gasit o noua distractie, eliberarea lui Becali, de parca m-ar interesa subiectul.

[b]Androix daca te linistete cu ceva, am aceleasi angoase ca si tine.

fi-miu, ieri a fost la biserica la impartasit dupa care a fost la cimitir, si pentru ca nu prea intelege el ce e cu cimitirul, s-a urcat pe cavou la socra-miu si a inceput sa cinte, Banica!! si a primit si pachete! pe care le-a rasturnat pe toate sa se uite in ele!! minunat!! miine seara daca ma duc la inviere, voi auzi de 'n" ori povestea de la cimitir din mai multe perspective in functie de gradul de rudenie sau virsta!

sa va spun ce am patit ieri la farmacie: ma duc sa cumpar CEVA de memorie, tinut minte, concentrare, etc. si ma duc la farmacista si ii cer, imi zice mai multe, eu habar nu aveam cum se numeste, ca urmare ii spun, "ce imi recomnadati dvs." ok, imi da o cutie mare, pe care scria AKtiv Meno, ok, mie m-i s-a parut cam ciudat titlul dar am zis ca ea stie mai bine, platesc o CARUTA de bani 42,7 si ma duc acasa.
acasa, am zis sa luam amindoi, ca de... amindoi cu examene. si ma uit inauntru sa vad cite trebuie sa iau pe zi. ei bine si incep sa citesc: "este o perioada dificila in viata, dar putem trece impreuna mai usor..." eu ma blochez, de unde naiba stiu astia ce perioada am eu in viata!!! citesc mai sus la titlu: AKtiv MENOPAUZA!!!!!
si evident m-a busit risul!! eu ca eu dar sotul????
azi dimineata m-am dus sa-l schimb! cica ma scuzati ma gindeam in alta parte!!!, frate, astea erau neste vitamine, bine ca nu mi-a dat cine stie ce, si eu luam ca toanta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vai sincer sper sa nu ia piticania de boieroaica ceva. E o alintata perfecta deja. Doarme doar la tzitzi sau in brate, cum o las jos e teribil. Deja mi-am invatat-o prost. Dar nu pot s-o las sa planga. Ca mi-e mila, ca-l deranjeaza foarte tare pe Tony, ca alaptez la cerere. O sa vad cum va fi peste o luna doua. Am slabit deja 11 kg. Deci intr-un an promit sa fiu la loc cum am fost.

L-am inscris pe Tony la scoala si m-a apucat plansul ca uite ce a crescut. Si asteptam un Paste foarte interesant.

Cam asta e pe scurt viata noastra. A am uitat eu cu tata tot ca soarecele cu pisica. In fiecare zi promit sa-l expediez. Va pup si sa aveti sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei este mult mai bine, n-a mai facut azi temperatura, e pe tratament. Avea gatul nasol cand s-a dus la doctor cu el dimineata, rosu, plin de secretii.
Povestea cu scarlatina de la gradinita a trecut, i-am facut si exudat atunci noi, i-au facut si la gradi unu test, a fost bine.
Zilele trecute am iesit cand era cam vant si frig, cred ca de acolo ni se trage. Ca si mucea mic e atins nitel iar eu nu ma las nici eu mai prejos.

Multumesc pentru urarile de Paste. Va doresc si eu niste sarbatori fericite in famile, sa fiti cu toate sanatoase, si voi si copiii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nimeni, nimeni? Bucatariti?

Eu sunt intr-o mini pauza. Am facut drob, am facut jumatate de poienita si astept de vreo doua ore deja sa-mi creasca cozonacul. L-am mai luat o data la framantat si am mai pus drojdie, sper s-o ia pana la urma ca daca nu il arunc si nici ca mai fac vreodata. Mihai mai are de vopsit ouale si eu de dat un aspirator si GATA!

Kinderii mei sunt la maica-mea cu verisoarele lor, mi-e mila de ea, dar sor-mea n-a avut de lucru si cand m-a vazut atat de nervoasa (BTW ori ma iau singura la palme ori nu stiu ce fac, deja calc pe nervi pe toata lumea cu isteriile mele), deci cand m-a vazut i-a umflat pe amandoi si i-a dus la maica-mea sa se joace in curte. Ma gandeam ca fi-mea se pune pe plans si nu vrea sa plece fara mine. Nici gand, l-a impins pe Filip sa se suie mai repede in masina ca sa poata urca si ea. La final, cand sor-mea a plecat la munca Georgia nu a avut nici o problema, in schimb Filip a intrebat-o daca vine sigur inapoi ca sa-l duca la el acasa.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Au iesit oua colorate superb, vopseaua am nimerit-o anul asta, dar am unul singur nespart din 20 Niste oua cu o coaja de toata jena, subtire si neuniforma.
Ei, copilului ii plac oricum, ca sunt cum a vazut el pe ecran la calculator, ca am pus oua si iepurasi de Pasti ca wallpapers.
Asta vreau, sa ramana cu amintirea ca mama facea oua vopsite de Pasti, ca oua oricum nu mananca asa fierte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fie ca Lumina Sfinta a acestor sarbatori sa va aduca liniste in suflet, multa sanatate si sa va calauzeasca pretutindeni. Va doresc un Paste fericit si binecuvantat!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

AM terminat si eu cu toate cele, aproximativ. Mai am sa ma spal pe mine si sa spal pe jos.

Lucas, foarte tare Matei cum a cantat el banica pe cavou ce inseamna sa fii copil nevinovat si fara de griji...

Chris, bibe ca ti-ai recuperat banii.

Copiii nu au rezistat foarte mult la maica-mea. Vreo ora si un pic. Si a inceput fi-mea sa urle ca din gura de sarpe de a sunat maica-mea disperata si a venit sor-mea din buftea sa-i aduca inapoi.

Nu cred ca mai intru asa ca va urez sanatate si sarbatori fericite!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va doresc Sarbatori Pascale fericite, alaturi de cei dragi !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Dragele mele, un Paste fericit va doresc la toate impreuna cu toti puii si cu toata familia! Sa aveti bucurie in casa si liniste in suflet, sa petreceti sarbatori fericite!

Mergi la inceput