Copiluti de mai-iunie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e.a spune:

nelia e o budinca oetker, instant, ce se face cu lapte rece in 3 min. fug la munca acum,dar p seara iti dau reteta de budinca de vanilie a bunicii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ca de obicei in ultimii ani, inainte de aproape orice Craciun/Paste/sarbatoare, unul din pui este biolnav. Andrei de data asta, n-a dormit toata noaptea, s-a perpelit, vorbea aiurea, ne disperase pe amandoi. Spre dimineata a inceput sa friga tare. I-a scazut dupa Nurofen, cand s-a sclat era un 37.6. Nu s-a mai dus nici Costi la servici, oricum nu era bun de nimic dupa o noapte nedormita, s-a dus cu el la doctor. Eu si Raducu, acasa, muciosim si noi. Dar macar fara febra si la pitic, din fericire.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor, va doresc un Paste fericit, sa fiti sanatoase, voi si familiile, sa vina iepurasul la toti copilasii!
Eu nu cred ca mai intru zilele astea, o sa am treaba si nici nu o sa stam pe acasa.
Anca, o sa pun poze, le-a sortat tati zilele astea dar te avertizez ca sunt multe catedrale si cladiri:))) Din muzee nu are rost sa pun poze, le-am facut pentru mine si sa vedem ostentatia de la Versaiiles nu face:)))))
Mno, acum toata lumea cauta destinatii exotice, noi la vara mai iesim pentru garga in concediu dar mai pe aproape. Poate la anul sau peste doi, cine stie, poate "nimerim" vreun oc d-asta cald in miezul iernii.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va urez Paste fericit!

Eu sunt depasita de pregatirile de Pasti... Dupa ce ca ma miscam greu, sunt si bolnava de vreo doua-trei zile, de a chemat Doru salvarea alaltaseara . In sfarsit, nimic grav, doar ca se pare ca m-a lovit o viroza urata tare. Acum iau antibiotic . Nu imi mai amintesc de cand nu am luat, cred ca din copilarie. Asta e, trebuie sa ma pun pe linia de plutire.

Intreba Chris, de Fastrackids. Stefan a rezistat doar o sedinta, iar urmatoarele doua a stat mai mult pe afara. Asa ca am renuntat deocamdata la orice activitati intelectuale . Maria merge, in schimb. E ok, ii place, nu pot spune ca a schimbat-o cu ceva, dar atata timp cat copilul merge de bunavoie, sunt multumita.

V-am ciit, dar mai pe diagonala si nu am retinut cine stie ce. Multa sanatate va doresc!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si eu fetele va doresc Sarbatori Pascale cat mai reusite! Maine plecam la Constanta sa recuperam una bucata Dragoshel si revenim marti in Bucuresti!
Sa nu uit, Oana, m-au imbolnavit pozele voastre....minune...sincer, cred ca v-a zgariat pe retina Romania cand ati revenit
Gabitza, sanatate la copii, de fapt la toti 4!
Si Horia vad ca le-a cam stranutat de dimineata, sper sa fie ceva alergic si sa nu inceapa iar vreo viroza, ca as ajunge la balamuc
Va pupam pe toti,

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Va doresc un Paste fericit!in avans deoarece plecam la socrii si revenim luni acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

De doua zile Tony are febra 39 cu ceva. Sunt intr-un stres cumplit sa nu ia ceva Sophia. O idee, ceva?
A Tony inca nu se stie de ce. Un virus care tot ce e probabil va finaliza cu ear infection ca de obicei.
Deci azi noapte Sophia a urlat de la 1- 3:30 si Tony de la 4-6. Oare ce am dormit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare!

Mi-e rau ce teapa cu concertul! Mai ce hoti ordinari, nu-mi vine sa cred! Chris, sper sa va recuperati banii.

Tdi, drum bun spre romania!

Beatrice, bine te-ai intors acasa!

Nelia, crema ole e ca o budinca, singurul fas este ca se face la rece adica se intareste doar batand-o cu mixerul fara s-o mai ingrosi pe foc. Dar este tot un fel de budinca. Cred ca iese din lapte, ou si faina sau amidon alimentar. Acum vad ca ti-a raspuns si Adina.

Adina, si eu astept reteta aia cu mare interes!

Deci eu am avut cateva zile in care am fost cam capie, am repetat figura cu Ericozaurul si ieri. A fost foarte bine, doar ca nu am reusit sa-i culc de pranz ceea ce se simte intr-un mod negativ mai pe la 6-7 seara.

Cand ziceam hop c-am scapat de criza de impotrivire a lui Filip de la 2 ani, s-a ivit treaba asta cu Eric sa vina la noi pentru cateva ore, si cum eram cam crispata cum o sa ma descurc eu am luat repede la conspectat o carte cu jocuri de anne bacus si ia uitati cum incepe capitolul de 4-5 ani: "Dupa echilibrul castigat la varsta de 3 ani, copilul intra din nou intr-o perioada de turbulenta". Poate va ajuta sau poate va lasa reci dar pentru mine fraza asta a fost ca o revelatie, aveam impresia ca sunt eu defecta, aveam impresia ca e din cauza ca stau prea mult timp despartita de ei si cand in sfarsit ne adunam nu ne putem intelege, mi-am facut multe ganduri si multe procese de constiinta pentru ca nu intelegeam.

Ok, acum ca am citit si eu la zi, cat de cat, mi-am dat seama ca stau si nu stau bine pentru ca maine deja ar trebui sa gatesc intensiv. Dar asa sunt eu nu-mi place sa le fac din timp ca imi da impresia ca nu sunt destul de proaspete, dar cred ca ma urnesc sa prestez o poienitza. Si un drob de pui De fapt ce vroiam sa spun este ca atunci cand scriu nu apuc sa citesc din urma si nu reusesc sa raspund pen ca nu stiu ce s-a discutat iar cand citesc pana ajung sa scriu nu ma mai tine neuronu sa raspund decat in mare si sigur uit ceva. Aaaa, Oana, am vazut poze cu plajele din vederi! Frumoase poze, frumoasa familie! Felicitari, aratati super toti si se vede ca v-ati distrat foarte bine! Sa va fie de bine si sa treaca timpul usor pana va reuniti iar!

Gata, acum chair plec sa-mi fac o cafea ca sa rezist in bucatarie si pe urma ma apuc de bucatarit

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ultima pagina n-o citisem

Gabitza, Olga, Cornelia, sanatate multa!

Am vazut si eu acum poze in sfarsit cu dolofana mica! Doamne ce frumoasa este Sophia! Si ce dragalas e Tony cand o tine in brate! Mi-au starnit amintiri placute pozele voastre. Mai e putin si se fac doi ani de cand am venit si eu acasa cu galusca mea, cand o fi trecut timpul...

Revenind, sper sa nu ia pitica ta nimic de la Tony, eu zic ca e cat de cat protejata cu laptele tau. Dar de urlat de ce a urlat, are colici? Ma rog, e o intrebare cam idioata, a avut ea un of si nu a putut sa ti-l spuna. De fapt vroiam sa te incurajez ca o fi fost ceva trecator si poate nu face colici ca sa poti dormi si tu putin mai bine decat la Tony

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Clara, mie imi place sa-mi delectez retina si cu cladiri, monumente, asa ca tu numai fa-ti timp sa postezi.
Ce mai face gaza mica? Mi-e dor sa o mai vad si pe ea, asa ca poate zilele astea apuci sa o pozezi.

Nelia, noi avem un cult sa mergem la sfarsit de November (plecam de Thanksgiving-ul American) si sa ne intoarcem cam pe 5 December. Cand ajungem inapoi intram in febra Sarbatorilor de Iarna, si parca iti e mai usor, si nu dupa plajele insorite.
In ianuarie si februarie, e cu cantec .. depinde ce iarna este, de exemplu anul acesta majoritatea care au mers, unii nici n-au apucat sa puna costumul de baie pe ei … deci daca vreti sa mergeti mai spre primavera, ia in considerare din martie incolo, ca sa fi sigura ca nu-ti pare rau dupa banii dati.

Of, mai Gabitzam, cum reusiti cu belelel tot de sarbatori. Multa sanatate, ce a spus doctorita? Sunt curioasa , suneai acum o saptamana de cazuri de scarlatina in clasa lui … oare asta sa fie, sper ca nu.
Multi , sanatate lui Andrei, sa se pun ape picioare repede.

Cornelia, multa sanatate si tie, lasa-le incolo de pregatiri de Paste. Eu sunt sanatoasa si tot n-am facut nimic, nici macar oua rosi.Fa-te si tu musafir pe la altii, sau si mai bine trimite trupa si tu odihneste-te

OlgaT, sanatate lui Tonyla, sa o ti pe Sophia cat mai departe poti, sa nu ia si micuta. Tony mai merge la daycare sau sta si el acasa? o fi colectat ceva de pe acolo.

Fete dragi, va doresc Sarbatori Fericite, fie ca Invierea Domnului, sa aduca in casele voastre lumina, iar micutul Iepuras sa vina cu tot ceea ce va doriti si va lipseste, dar in primul rand sanatate. Sa aveti sarbatori cat mai frumoase, bucurati-va de ele si de cei dragi voua .

Mergi la inceput