Copiluti de mai-iunie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Aduc vesti de la Mercedes si Bianca: a iesit din operatie, Bia e ok, se uita la desene, spera ca diseara sa fie home, firele se vor scoate aici la noi in Oradea, vineri. Doamne ajuta sa fie totul bine 
Mercedes inca nu e linistita pe deplin, of, speram sa nu ramana vreo cicatrice mare printesei 
Va multumeste pentru toate gandurile bune 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ChrisDun spune:
Multumimi, Mamagiuliei pentru vestile pe care ni le-ai adus
Refacere rapida Biei !
Fetelor, cine a fost in Dobrogea, Muntii Macinului, cetatea Enisala - aveti idee de posibilitati de cazare pe acolo ? Am scormonit pe web dar n-am gasit mare lucru... Merci.
gabitzam spune:
Daria, multumim frumos de vesti! Gabi, sa veniti repede si cu bine acasa iti doresc!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
Bia, refacere rapida!
Chris, la Enisala nu cred ca gasesti cazare. Cel mai aproape e Complex Lunca. Dar daca vrei pt. 1 mai nu mai sunt locuri, ca am incercat si noi
.
Edit: Drumul de la Lunca la Enisala e f. prost.
Pana la Jurilovca e ok, dupa care sunt doar cativa km, dar se simt
. Din Babadag spre Enisala, e in schimb ok drumul doar ca nu stiu ce cazare gasesti.
Cornelia
ChrisDun spune:
Merciiii, Cornelia
Ne-am hotarat (cam intempestiv, ce-i drept) sa mergem week-end-ul asta
Si acum caut cazare, ca sa nu fim nevoiti sa ne intoarcem in aceeasi zi... dar daca n-oi gasi, cred ca mergem la plesneala
Anul trecut am reusit performanta asta cand am plecat sa dormim la Balea Lac, si am ajuns la Sambata de Sus ![]()
M-am uitat la Complexul Lunca - arata bine... l-am reperat si pe harta :) Sa speram ca au locuri... revin.
onixone spune:
Mercedes: Multumita Dariei avem vesti bune despre voi.Tinem pumnii sa treaca repede.
Nelia: si noi ne-am propus(mai bine zis mi-am propus in iarna care vine Punta Cana hihihi ....poate ne vedem pe acolo.Sa vedem cum facem financiar!!!
Danelutza: salivez cand intru pe website-ul tau.
Noi de Pastele ortodox nu am facut nimic , in schimb ne-am facut musafiri pe unde am putut caci frigiderul nostru era gol pusca(asta ca sa ma exprim frumos)
Am avut si inca avem cateva zile calduroase asa ca profitam din plin si suntem in parc in fiecare zi.Ieri Alex a vazut o doamna paralizata care era plimbata cu caruciorul si mi-a spus: uite mama, doamna e moarta(asta probabil din cauza pozitiei care o avea femeia).Bineinteles ca i s-a explicat ca nu e moarta , ca e doar bolnava etc...dar el o tinea pe a lui ca doamna e moarta.Bine ca mi-a zis in romana si nu in engleza.In rest bine sanatosi, am reiniceput gradinita, luni nu l-am dus ca s-a trezit la 9, si l-am lasat sa doarma.
In rest...toate bune si frumoase daca pot sa spun asa.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
andutzy spune:
OFICIAL: CAUT JOB!!! EXCLUS TZEPE ![]()
Hristos a inviat!
Va pup, ma bucur sa aud ca BIa a scapat cu bine din operatie!
Dupa 4 zile de Constanta sunt la job si deja nu ma mai afecteaza nimic din magariile locale...
Dragos nu a vrut sa vina cu noi la Bucuresti, asa ca a mai ramas 10 zile la Constanta...cam astea sunt noutatile noastre, revin mai tz...
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE