Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TweetyGeo Sa nu uitam ca si Swartzeneger este actor si a facut minuni in California. |
Si cam care ar fi minunile alea? Ca eu nu auzii de niciuna! Adica am auzit doar de minunea cu avionul aterizat fortat pe rau, aia da minune...dar altele facute in California de Terminator...hmmm...nu prea!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Citesc postarile voastre si ma gandesc ce l-ar face pe cetateanul Altetea Sa Pricipele Radu Duda De Hohenzollern-Veringen un bun candidat la alegerile prezidentiale. Incerc sa-mi aduc aminte interviurile pe care le-am vazut cu el. Imi amintesc fata lui, zambetul putin ironic si 'de sus' aruncat celui ce-l intervieva...si atat.
Nu ca as avea alternativa, nu gasesc in tara asta unul bun si dispus sa treaca la treaba...nu ca l-ar lasa 'vulturii'.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Eu cred ca il subestimati teribil. Originile sale "comune" (este membru al Casei Regale prin alianta, nu din nastere) vor fi un atu in justificarea si promovarea candidaturii sale la Presedintie. Si mai cred ca inainte de a-l numi "actor obscur" si prezentator TV ar trebui mai intai sa ii cititi biografia: http://www.princeradu.ro/ro/principele-radu/biografie si veti vedea ca in ultimii ani a avut o activitate inclusiv politica intensa. Trebuie sa va mai ganditi de asemenea si la rata de participare la vot din ultimul timp.. si la justificarile aduse (pe cine sa votam? toti sunt corupti, toti au fost la putere si au dezamagit) si veti vedea ca exista un potential enorm pentru un tanar politician aflat in ascensiune si neimplicat pana acum in scandaluri. Daca el isi stabileste ca si obiectiv sa obtina voturile "nehotaratilor", ale celor care nu mai cred nici in PDL, nici in PSD, nici in liberali, deja cred ca ar castiga alegerile din primul tur . Ca sa nu mai zic ca daca ii pui unul langa altul intr-o confruntare pe marinar si pe Principe s-ar putea ca primul sa fie teribil dezavantajat. Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Sorry,tanarul politician in afirmare are deja cariera incununata de cateva scandaluri,probabil nedezvoltate la potentialul lor maximSunt convinsa ca o sa iasa si notele de la Secu ale imaculatului,probabil si ceva scandaluri financiare,scandalul cu Casa de HS de care apartine Casa Regala a Romaniei.
Deci-1.Incoruptibilul:
" Compania BAE Systems, unul din sponsorii funda#355;iei de caritate a principesei Margareta, precum #351;i reprezentan#355;ii companiei, au fost implica#355;i într-un scandal de corup#355;ie în leg#259;tur#259; cu achizi#355;ia de c#259;tre Guvernul României a dou#259; fregate britanice decomisionate de c#259;tre Royal Navy #351;i recondi#355;ionate de c#259;tre BAE, pentru care se spune c#259; o mit#259; de 7 milioane lire sterline s-ar fi pl#259;tit[34]. Unii din ace#351;ti bani, se mai spune, ar fi "ajuns în buzunarele familiei regale de Hohenzollern". Ziarul "Gardianul, notând c#259; atât Margareta, cât #351;i Radu, ca Reprezentant Special al Guvernului, se întâlniser#259; de un num#259;r de ori, în mod oficial sau neoficial, cu reprezenta#355;ii BAE Systems, înainte #351;i dup#259; semnarea contractului guvernamental, au cercetat dac#259; familia regal#259; s-a implicat în ac#355;iuni de lobby în numele companiei. Într-un comunicat oficial trimis ziaruluiRadu neag#259; orice astfel de ac#355;iuni de lobby, declarând c#259;, în calitate de patron al Camerei de Comer#355; Româno-Britanice din care face parte #351;i BAE Systems, s-a întâlnit cu reprezenta#355;ii acestei firme, cât #351;i cu ai altor firme britanice.
2.Imaculatul
Într-un articol publicat de cotidianul Adev#259;rul, prin#355;ul Radu neag#259; acuzele de presupuse leg#259;turi cu Securitatea: "Eu nu am colaborat cu Securitatea. (...) în 1986 (...) s-a încercat racolarea mea. Am refuzat politicos #351;i de atunci nu am mai fost contactat". Articolul dezv#259;luie c#259; în 1989, numele lui Radu a fost g#259;sit pe o list#259; cu mai multe de 1.000 de oameni, "persoane de sprijin" ai Securit#259;#355;ii. Într-un alt interviu pentru acela#351;i cotidian,Radu a explicat c#259; în 1986, Securitatea i-a cerut s#259; colaboreze datorit#259; carierei sale de succes ca actor: "to#355;i cei care reprezentau ceva #351;tiau c#259; exist#259; acest risc" de a fi chemat de c#259;tre Securitate pentru a deveni informator. La acea dat#259;, Radu lucrase de doi ani pe scena din Ia#351;i ca absolvent de teatru #351;i urma s#259; plece în al doilea #351;i ultimul s#259;u turneu cu teatrul în str#259;in#259;tate în Israel,în compania a doi renumi#355;i actori români. Fostul #351;ef al filialei locale din Ia#351;i a Securit#259;#355;ii a explicat într-un interviu c#259; "persoanele de sprijin", ca Duda #351;i al#355;i cei peste 1.000 de oameni de pe lista respectiv#259;, nu erau informatori, nu semnau vreun angajament cu Securitatea, nici nu primeau bani, ci erau membrii ai PCR, în special cei care c#259;l#259;toreau în str#259;in#259;tate, racola#355;i de Securitate cu acordul partidului pentru a îndeplini misiuni bine definite pentru o perioad#259; limitat#259; de timp. El a confirmat deasemenea într-un interviu ulterior, c#259; lista respectiv#259; e real#259;.
3.Titlul
În august 2004, reprezentan#355;i ai ASS Karl Friedrich, Prin#355; Mo#351;tenitor de Hohenzollern-Sigmaringen, l-au acuzat pe Radu de folosirea numelui Hohenzollern f#259;r#259; permisiune, cât #351;i de a fi cerut sume "considerabile" de bani de la persoanele care ar fi interesate în cump#259;rarea acestui titlu. Prin#355;ul Mo#351;tenitor l-a aten#355;ionat pe Radu deasemenea c#259; familia Hohenzollern va lua "m#259;suri legale" în cazul c#259; aceste lucruri se vor repeta #351;i i-a cerut s#259; nu mai foloseasc#259; titlul de "Prin#355; de Hohenzollern-Veringen". Prin#355;ul Mo#351;tenitor e fiul ASS Friedrich Wilhelm, Prin#355;ul de Hohenzollern-Sigmaringen, care i-a acordat lui Radu "numele" ad personam de "Prinz von Hohenzollern-Veringen" la 1 ianuarie, 1999.
Pe scurt,tnarul politician in afirmare ferit de scandaluri are potential imens.
Deus spune:
Duda, nu am nimic cu el dar nu are din pacate nici o sansa sa aspire la rolul de presedinte fiindca in Ro este nevoie de un presedinte "vedeta", Basescu deja vedem si stim ce face, Crin este dupa umila mea parere inca micut, mai are nevoie de cativa ani de politica in linia intai ca poporul sa-l bage in seama cu adevarat, Geoana este o marioneta a intereselor din PSD...deci cu cine votam? Ca, daca votam aiurea doar de dragul votarii ne aruncam votul pe apa sambetei si crestem sansele poate cui nu trebuie.
Este asa de evident ca deja a inceput campania, televiziunile fac concurs care mai de care sa-l faca praf pe Basescu , treaba lor ca nu ma intereseaza, dar nici PSD-ul nu-l vreau in frunte! deci eu cu cine sa votez?
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
monabella spune:
daca ar candida Duda m-as obosi sa merg pina la Ambasada Ro sa votez.
Ar fi altceva decit maimutoii politicii de acum.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Deus Duda, nu am nimic cu el dar nu are din pacate nici o sansa sa aspire la rolul de presedinte fiindca in Ro este nevoie de un presedinte "vedeta", Basescu deja vedem si stim ce face, Crin este dupa umila mea parere inca micut, mai are nevoie de cativa ani de politica in linia intai ca poporul sa-l bage in seama cu adevarat, Geoana este o marioneta a intereselor din PSD...deci cu cine votam? Ca, daca votam aiurea doar de dragul votarii ne aruncam votul pe apa sambetei si crestem sansele poate cui nu trebuie. Este asa de evident ca deja a inceput campania, televiziunile fac concurs care mai de care sa-l faca praf pe Basescu , treaba lor ca nu ma intereseaza, dar nici PSD-ul nu-l vreau in frunte! deci eu cu cine sa votez? |
Poate nu votezi deloc. Doar nu e obligatoriu sa mergi la vot.
ma gândesc deja ca poate n-am de ce sa ma duc la vot la toamna.
Vad pe-aici ideea ca Principele Radu ar însemna "altceva" fatza de politicienii de acum... Says who? eu nu mi-s asa de sigura...
adelyna spune:
Gabi3604,ar fi pacat sa nu votezi,aveti acest drept si este pacat sa lasati tara pe mana oricui sa faca ce vrea .Este vorba de viitorul copiiilor si al vostru.marea dilema este doar cu cine votezi!!dar sunt convinsa ca pana in toamna te vei hotara.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
Rufus spune:
http://www.ziare.ro/1239259874-Principele_Radu_isi_va_anunta_candidatura_la_alegerile_prezidentiale
Acu' sa va vad...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
raluk_psk spune:
citat din mesajul lui Clover Daca nu hahaie e suficient de calificat. Eu propun ca subiectele acestui user sa fie moderate inainte de a fi postate si sa aiba cel putin 3 randuri de scris personal. |
hai ca ai fost draguta cu hahaitul..nici eu nu prea am inteles ce e cu ne-am pricopsit dar mi-a atras atentia titlul..si pana la urma care e buba?
http://tanaramamica.wordpress.com/