Ne-am procopsit!

Ne-am procopsit! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Am zis ca-mi tin gura dar stirea asta m-a dat gata!Iata vine in forta candindat "printul" Duda!De rasul-plansul!
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5549623-principele-radu-romaniei-putea-candida-alegerile-prezidentiale.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

nu inteleg de ce e de rasul-plansul?si de ce ai zis ca ne-am pricopsit? fii mai explicita te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nici eu nu prea inteleg ce-i de ras-plans...dar o se ne spui tu, nu?

Nu stiam de initiativa asta; am vazut o discutie la TVR1, cu principele Duda si doamna din SUA, "gazda" fiind Bogdan Chiriac. Chiar ma gandeam, frica asta de familia regala a politicienilor nostri ne priveaza de multe oportunitati...Radu Duda spunea ca nimeni nu a solicitat sfaturi, ajutoare de la multiplele relatii pe care familia regala le are in lume, dar mai ales Europa.
Dar, ce-i drept, e drept: manifestarile membrilor familiei regale difera mult de circul cu care ne-am obisnuit si se pare ca ne place. Va mai trece mult timp (daca va fi cazul vreodata) cand vreun membru al familiei regale va avea cautare in Romania.

Daca va candida la alegeri, voi vota si eu. In favoarea lui.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cu siguranta si eu l-as vota. Nu inteleg tonul si ochii peste cap pe care l-am perceput eu in tonul autoarei subiectului, dar chiar as fi curioasa ce anume le-a generat. Ca-l cheama Duda? Ca e din familia regala?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Eu nu voiam sa ma duc la alegeri, dar daca va candida, il votez. M-am saturat de politica si politicienii romani , asa ca pentru mine ar fi o alternativa convenabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca nu hahaie e suficient de calificat.

Eu propun ca subiectele acestui user sa fie moderate inainte de a fi postate si sa aiba cel putin 3 randuri de scris personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

b.nica, ma scuzi, dar mai alaltaieri plangeai ca nu intereseaza pe nimeni istoria romaniei si ca politicienii de azi isi bat joc de tzara si popor. nu cred ca trebuie sa-ti reamintesc eu ca romania moderna a fost ctitorita de familia regala careia ii apartine si duda, prin alianta, desigur.

dupa revolutie, inainte sa fie banat de mitocanul iliescu, Regele Mihai a aparut cu familia in piata universitatii si atunci l-am cunoscut pe printul Nicolae. cu mintea mea naiva de-atunci, am indraznit sa visez ca va veni o zi in care Nicolae va fi incoronat rege al romaniei. nu stiam ca nu se poate. nu stiu nimic despre duda, dar oricine ar fi ok decat clovnii astia fesenisti de-acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu l-as vota cu draga inima. E nevoie de aer curat in politica romaneasca. Iar dl Duda are multa eleganta si este cu o clasa peste cei ce sunt de 20 de ani in Romania.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

O fi printul Radu Duda 'roman neaos'? Sau, Doamne-fereste, are elemente alogene in genele sale?
Asta sa fie supararea, sau rudele lui prin alianta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
familia regala careia ii apartine si duda, prin alianta, desigur.

Exact, prin alianta, altfel cine ar fi Duda? Nimeni. Mi se pare asa... un fel de oportunist, ca sa fiu eleganta.

Nu de alta, dar am vazut un interviu cu el (scrisesm videoclip) si sa vedeti surpriza, in timp ce printesele moderne, cu adevarat sange albastru, lucrau ca oamenii de rand, pe leafa, la supermarket, asta neinsemnand ca sunt cu nimic mai prejos de ceea ce trebuie sa reprezinte in zilele noastre "o printesa", cel care-l intervieva l-a intrebat decent, cum ar trebui sa i se adreseze. La care el, extrem de afectat, "sa-mi spuneti Alteta!".
Bai, ne lasi?

Daca am sa am timp, am sa detaliez, parerea mea e ca e un oportunist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

@martie: In afara de spagarachi astia care misuna de 20 de ani in zona coruptiei si a puterii - ai vre-un candidat mai bun pentru Romania?
Chiar nu ai curajul sa poti spera la ceva mai bun pentru tara asta frumoasa insa locuita de niste balcanici? Te impiedica o formula de politete?

Eu am speranta si curaj. Ne trebuie o schimbare radicala. Si, Radu Duda poate aduce asta.

Mergi la inceput