Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martie Daca am sa am timp, am sa detaliez, parerea mea e ca e un oportunist. |
Eu sper sa-ti faci ceva timp, de ce crezi tu ca-i oportunist?
De asemenea, te rog spune-mi si mie ce printese lucreaza in supermarket...eu habar n-am. Nu ca ar fi ceva injositor...dar n-am auzit.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
martie spune:
Radu Duda, pana in 1999 cand a fost "innobilat",a fost un obscur actor si, in principal - sotul principesei Margareta.
Nu a avut nici-o activitate politica, sociala, umanitara.
Dupa innobilare si recunoasterea lui de catre casa regala,a devenit reprezentantul ei in Romania,sub denumirea de "reprezentantul special al Romaniei peste hotare, fapt ce i-a sporit averea intr-un mod fabulos (si asa... peste noapte), mai ales daca ne apucam sa comparam declaratia sa de avere la fostul salariu de actor. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca la un moment dat era fffff apropiat de PSD. Rufus, nu-ti amintesti?
("...Principele Radu a īncasat īn 2007, īn calitate de Reprezentant Special al Guvernului Romāniei, un salariu de aproape 47.000 de lei si diurne pentru deplasari īn suma totala de 5000 de euro, iar de la Ministerul Apararii a īncasat "drepturi salariale" de peste zece mii de lei. Salariul īncasat de principe de la Guvern īn 2007, īn calitate de Reprezentant Special al Guvernului Romāniei, este de 46.992 de lei - aproximativ 4000 de lei pe luna. Printul Radu a mentionat īn declaratia de avere si suma de 10.080 de lei (840 de lei lunar), reprezentānd "drepturi salariale" primite de la Ministerul Apararii. Potrivit CV-ului afisat pe pagina de internet personala, Radu a absolvit īn 2002 Colegiul National de Aparare, din 2006 este doctor īn stiinte militare, iar īn prezent are gradul de colonel īn Armata Romāniei.
Pentru a reprezenta Casa Regala īn 2007, Regele Mihai i-a oferit principelui Radu, cu titlul de donatie, 42.000 de lei. Sotia sa, principesa Margareta, a primit pentru aceeasi activitate dublul sumei alocate pricipelui - respecti
v 84.000 de lei - suma de asemenea mentionata īn declaratia de avere.
Radu a mai īncasat anul trecut 3200 de lei de la Editura Humanitas, reprezentānd drepturi de autor si si-a completat averea personala cu doua tablouri reprezentāndu-i pe Regele Carol si pe Regina Elisabeta - īn valoare totala de 3800 de euro - si cu patru tablouri īnfatisānd familia regala actuala, īn valoare totala de 2000 de euro. Ultimele patru tablouri sunt realizate de Henri Mavrodin, profesor la Academia de Arte din Bucuresti...."
http://www.gandul.info/politica/principele-radu-renunta-la-postul-de-reprezentant-special-al-guvernului.html)
So, iata cum avem un print Duda impachetat frumos si inzestrat chiar de guvern!
muffin spune:
Si ce daca a fost un actor obscur (dupa parerea ta)??? Ce vroiai sa fie? Fred Astaire ca sa iti placa tie?
martie spune:
Muffin, uite ce e, nu apreciez nici tonul tau, nici modul in care ma abordezi.
Eu particip la un subiect, atata vreme cat exista un schimb de informatii si idei decent, chiar daca in contradictoriu.
"fred a. ca sa-ti placa tie?" - la asa ceva nu particip.
P.S. : in liceu aveam poster in camera mea cu Regele Mihai, de ex., nu cu Vanilla Ice.
Dar, raman la parerea mea, printul Duda e la alta pagina decat Casa Regala.
loryi1974 spune:
http://www.cotidianul.ro/fascinanta_ascensiune_militara_a_printului_hohenzollern_duda-17855.html
http://www.cotidianul.ro/printul_radu_pe_lista_sprijinitorilor_secu-15096.html
Rufus spune:
Inteleg ca nu esti de acord cu ascensiunea sa?
Adica n-avea dreptul, daca era un actor obscur, sa se insoare cu Principesa Margareta? Sau, crezi ca a facut-o ca sa devina "cineva"? Si, in calitatile pe care le-a capatat, crezi ca a profitat ca sa se imbogateasca? Vezi ceva ilicit in ascensiunea sa? Crezi ca daca fiica Regelui se casatorea cu altul, care urma acelasi traseu, si ala era oportunist?
Eu asta ma asteptam sa-mi spui, nu cati bani a castigat dupa ce n-a mai fost actor. Destinul i s-a schimbat, e drept, insa "oportunist" inseamna mult mai mult. Crezi ca poti explica oportunismul?
Din cate stiu eu, tatal lui a fost (o mai fi si acum) fffff apropiat de PSD, fiind membru de partid, cu functie. De Radu nu stiam nimic. Imi spui tu ceva concret?
Si te rog, nu ma uita cu printesele alea cu sange albastru...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Nici eu nu prea inteleg ce-i de ras-plans...dar o se ne spui tu, nu? Nu stiam de initiativa asta; am vazut o discutie la TVR1, cu principele Duda si doamna din SUA, "gazda" fiind Bogdan Chiriac. Chiar ma gandeam, frica asta de familia regala a politicienilor nostri ne priveaza de multe oportunitati...Radu Duda spunea ca nimeni nu a solicitat sfaturi, ajutoare de la multiplele relatii pe care familia regala le are in lume, dar mai ales Europa. Dar, ce-i drept, e drept: manifestarile membrilor familiei regale difera mult de circul cu care ne-am obisnuit si se pare ca ne place. Va mai trece mult timp (daca va fi cazul vreodata) cand vreun membru al familiei regale va avea cautare in Romania. Daca va candida la alegeri, voi vota si eu. In favoarea lui. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Exact!Si eu as vota pro!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
muffin spune:
In ROmania, cum apare o speranta, o idee de schimbare, cum apar articole defaimatoare care nu vor sa arate decat cat de norocosi suntem ca ii avem la putere pe cei care sunt....
Romanii sunt by definition invidiozi. Daca tu martie, consideri ca ceea ce avem de 20 de ani este maximul pe care il meritam... asta e.
Putem deci sa incercam sa facem exercitii de consolare in grup.
Sau, in ceasul 12 fara 5 emigram. Ce alta solutie ar mai fi?
valentinag spune:
Rufus,cateva informatii despre printese,inf.date de mama lor:
Regina Ana: Muncesc toate... Trebuie sa munceasca, sa-si castige existenta. Margareta are o fundatie pentru copiii saraci, dar si pentru batrani. Fundatia functioneaza foarte bine. Ea calatoreste mult ca sa adune fonduri. Elena lucreaza in Anglia cu al doilea ei sot, primul a murit. Sotul ei e avocat, iar ea lucreaza la o firma, e contabila. Irina a fost maritata cu un suedez, dar au divortat. Acum se ocupa de cai, in America, in Oregon. Sofia locuieste in Franta, in Bretania, unde-i place foarte mult. Are o fetita, Elisabeta, scrie carti pentru copii si picteaza foarte bine.
Ea ne-a facut toate felicitarile de Craciun. Maria, a cincea fiica, traieste in America, in New Mexico si lucreaza la cabinetul unor medici, se ocupa de programari. Nu are copii. Elena are un baiat si o fata, Irina tot un baiat si o fata, Sofia are o fata, deci avem cinci nepoti. Au fost toti in Romania acum trei ani, la Savarsin, de Anul Nou. Mai putin Elisabeta, care nu era nascuta.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea