Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Mie ,dupa cum am precizat in n locuri,fascinanta Secu si regimul comunist mi-a afectat familie.Prin urmare,printul duda sau ce-o fi el,ca nu este accpetat de casa H,reprezinta un exemplu de oportunism,sper doar ca nu a distrus si vieti pe calea ascensiunii sale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui muffin

In ROmania, cum apare o speranta, o idee de schimbare, cum apar articole defaimatoare care nu vor sa arate decat cat de norocosi suntem ca ii avem la putere pe cei care sunt....
Romanii sunt by definition invidiozi. Daca tu martie, consideri ca ceea ce avem de 20 de ani este maximul pe care il meritam... asta e.
Putem deci sa incercam sa facem exercitii de consolare in grup.
Sau, in ceasul 12 fara 5 emigram. Ce alta solutie ar mai fi?

Toate astea se stiau dinaintea instaurarii lui Basescu.Dupa parerea mea,ar fi bine sa stea in banca lui,nu de alta dar Casa Regala va iesi manjita din spectacolOricum ,Regele Mihai a rupt cumva cu Casa de H cand l-afacut print pe duda.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Rufus,cateva informatii despre printese,inf.date de mama lor:

Regina Ana: Muncesc toate... Trebuie sa munceasca, sa-si castige existenta. Margareta are o fundatie pentru copiii saraci, dar si pentru batrani. Fundatia functioneaza foarte bine. Ea calatoreste mult ca sa adune fonduri. Elena lucreaza in Anglia cu al doilea ei sot, primul a murit. Sotul ei e avocat, iar ea lucreaza la o firma, e contabila. Irina a fost maritata cu un suedez, dar au divortat. Acum se ocupa de cai, in America, in Oregon. Sofia locuieste in Franta, in Bretania, unde-i place foarte mult. Are o fetita, Elisabeta, scrie carti pentru copii si picteaza foarte bine.
Ea ne-a facut toate felicitarile de Craciun. Maria, a cincea fiica, traieste in America, in New Mexico si lucreaza la cabinetul unor medici, se ocupa de programari. Nu are copii. Elena are un baiat si o fata, Irina tot un baiat si o fata, Sofia are o fata, deci avem cinci nepoti. Au fost toti in Romania acum trei ani, la Savarsin, de Anul Nou. Mai putin Elisabeta, care nu era nascuta.

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Si Mihaela Radulescu ne spunea in reviste ce fericita e familia ei cu 2 zile inainte de scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Daca va candida, pe el il voi vota.

Va da mai multa credibilitate tarii noastre.

Nu este deloc de-a rasu'-plansu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Poate ma lamuriti si pe mine,cu ce ar putea sa ne ajute pe noi relatiile de familie ale regelui,cand nici pe el nu l-au ajutat cat a fost in exil?Absolut toate neamurile lor i-au tratat ca pe rudele sarace pe care le inviti din cand in cat la tine,ca sa le arati unde esti tu si unde sunt ei!Chiar regina Elena avea din cate stiu o vila superba in Italia,pe care n-a impoartit-o cu copilul ei si cu noua sotie!
Muffin,tu oricum ai emigrat,deci ai scapat si spune-mi si mie ce inseamna"invidiozi"

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Speranta mea e ca in curind Casa Regala a Romaniei va infirma acest zvon, altfel se isi pierde credibilitatea.

Nu vedeti contradictia de termeni? Un membru al familiei regale sa candideze pentru prima functie a republicii?
E cu desavirsire ilogc si ridicol.
Macar pentru ca daca, prin reducere la absurd, sotul Principesei Margareta devine presedintele Romaniei, va trebui sa depuna juramintul pe Constitutia Romaniei .
Primii care-i vor ride in nas vor fi adevaratii monarhisti.

Nu fac comentarii cu privire la cetateanul Duda in sine, desi stiu ca pot fi savuroase , las pe altii.
Dar mi-e clar cui i-ar fi de folos o campanie cu "Votati Duda" si de la cine ar "rupe" voturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Cel mai avantajat de candidatura lui Duda este in acest moment Crin Antonescu care ar avea in sfarsit cui sa'i cedeze voturile in turul 2 fara sa (mai) para un papagal.

EDIT ca am gasit slogan pentru duda si principesa:

Dupa Reagan cu maimutza votati Duda si cu Tutza

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

iileana ai inteles exact ce m-a revoltat.
Oameni buni in ce tara traim? Cand un membru al Casei Regale care se prezinta peste tot drept Printul Duda candideaza pentru functia de Presedinte inseamna ca nu da 2 bani pe regalitate.
Am auzit pe aici ca ce bine ne-ar prinde relatiile lui;pai daca sunt, sa le fructifice in calitatea de acum deoarece acestea sunt acceptate pt. ca face parte din Casa Regala si nu pt. alte calitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Poate vine cineva cu propunerea sa trecem la monarhie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Din cate stiu domnul Radu este platit foarte bine de catre guvernul roman, tocmai pentru a utiliza relatiile dansului sau ma rog, ale sotiei. Are ceva tupeu sa spuna ca nu i-a solicitat nimeni asta. Sa inteleg ca ia bani degeaba?

Daca va candida va dati seama ca nu va lua voturi de la Geoana, tot de la electoratul de dreapta va lua voturi si ma tem ca va fi iar o situatie ca in 2000 cu dreapta care a avut 3 candidati Isarescu, Stolo si inca unul parca si ati vazut ce s-a intamplat, am avut turul 2 Iliescu-Vadim.

De ce nu a candidat ca senator/deputat independent?
O alta diversiune si testare a opiniei publice.

Mergi la inceput