Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Oameni buni in ce tara traim? Cand un membru al Casei Regale care se prezinta peste tot drept Printul Duda candideaza pentru functia de Presedinte inseamna ca nu da 2 bani pe regalitate.
Am auzit pe aici ca ce bine ne-ar prinde relatiile lui;pai daca sunt, sa le fructifice in calitatea de acum deoarece acestea sunt acceptate pt. ca face parte din Casa Regala si nu pt. alte calitati.

Ex-regele Bulgariei, Simeon, fost prim ministru al Bulgariei, n-ar fi de acord cu tine.
Sau era valabil doar pentru cei care candideaza la functia de presedinte, nu si cei numiti prim-ministri?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

iileana ai inteles exact ce m-a revoltat.
Oameni buni in ce tara traim? Cand un membru al Casei Regale care se prezinta peste tot drept Printul Duda candideaza pentru functia de Presedinte inseamna ca nu da 2 bani pe regalitate.

Tot stau si ma minunez...e in regula sa nu-ti placa familia regala, sa ai chiar ceva impotriva vreunui membru...dar ce te poate face sa reactionezi asa? In ce tara traim? Pai uite, in ce tara: in tara in care tu poti spune ca Principele Radu se prezinta Printul Duda si ca el candideaza pentru Presedinte. Daca asculti ce spune (si nu ce comenteaza altii), ce sa vezi? El spune ca nu este un candidat, cel putin acum. Si, cand va avea ceva de spus, o va spune. In tara asta traim...in care poti spune ce ti se nazare...fara jena, o fi sau nu asa.
Doamne, si eu chiar ma luasem dupa tine, chiar credeam (speram) sa candideze...pierdere de timp subiectul asta!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Rufus, ei nu e chiar pierdere de timp. Au aparut imediat partideuzele amatoare de cearta si au bagat si ele cate un briceag pe ici pe colo.

Rufus:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stiti care e de fapt problema?
De-a lungul secolelor, cu foarte rare exceptii, membrii (mai ales mostenitori la tron) familiilor regale se casatoreau cu membrii altor familii regale sua, mai larg spus, cu "vita nobila". Asta includea riscul consangvinitatii (si al bolilor urmasilor) dar si un soi de "garantie" a perpetuarii unor familii/clanuri, spuneti-le cum vreti, "de elita". Filozofie criticabila sau nu, nu asta e problema.
Radu Duda este din acest punct de vedere un nimeni, nu are nici cea mai vaga origine nobila si lucrul asta e binecunoscut...
Si atunci, daca ar candida, se pune intrebarea: pentru ce entuziasmul cu care sariti sa spuneti ca l-ati vota? In ce calitate? De bun politician, in sine? (cu ce si cand a dovedit-o pana acum???) Sau de reprezentant al Casei Regale, ceea ce ar fi un fals si o penibilitate si o contradictie cu orice presupune si urmareste monarhismul, clasic sau modern??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Daca va candida, pe el il voi vota.

Va da mai multa credibilitate tarii noastre.

Asta este motivul... Poate ca ma insel, dar deocamdata, nici Basescu nu ne-a adus credibilitatea si prosperitatea pe care ne-o promisese.

Un suflu nou, ar fi binevenit.

Chiar daca nu-i de vita nobila, dar nici rechin fioros ca alti politicieni cunoscuti de-ai nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Rufus te cunosc de mult timp aici pe Forum si imi pare tare rau ca nu ai inteles ce am vrut sa spun si ca ma judeci gresit.
In primul rand am tot respectul pt. Casa Regala a Romaniei si ii apreciez foarte mult pe Regele Mihai si mai ales pe Regina Ana care m-a cucerit prin modestie si intelepciune, calitati pe care am avut ocazia sa le constat cu ocazia unui interviu pe care l-a dat si ma bucur ca l-am vizionat.
Am toate cartile publicate cu Jurnalul Reginei Maria care m-a fascinat prin calitatile sale;am vizitat anul trecut Palatul de la Balcic si daca nu ma insel chiar am postat impresii de acolo.
Inversunarea cu care ma ataci vine din neantelegere;am spus mai sus ce m-a suparat.
Ca sa fiu mai pe inteles:cum o sa ne adresam virtualului presedinte Alteta sa Prededintele?S-a exprimat in acest sens intr-un interviu unde intrebat cum sa fie apelat a spus:"Alteta".
In primul rand ori respectam actuala Constitutie ori vorba lui Lady J o schimbam si trecem la monarhie, alta alternativa pt. dl. Duda, ca cetatean al acestei tari, nu este.Sau poate divorteaza?

Mergi la inceput

Citat:

Inversunarea cu care ma ataci vine din neantelegere;am spus mai sus ce m-a suparat.

Uite ce zic eu: daca tot spui ca ma cunosti, atunci stii ca ma supara exagerarile. Ca si in afirmatia citata. Nu te atac si, cu atat mai putin, nu sunt inversunat. Te rog, nu te erija in victima.
Recunosc, insa, ca reactionez, si sunt categoric, cand mi se pare ca cineva e rau intentionat. Si ti-am explicat de ce: ai lansat aici o idee neadevarata si, desi admiri si cunosti amanunte despre Casa Regala, il numesti Printul Duda, in bataie de joc. Asta nu e respect pentru Casa Regala, pentru ca Principele Radu, indiferent ce parere ai tu despre CV-ul sau, este membru al Casei Regale. Astea sunt motvele pentru care nici nu putem trece la vreo discutie pe tema asta: ori facem misto, si atunci ar trebui sa anunti, pate unii vor, altii n-au chef, ori discutam la obiect, fara "spirite".
Eu asa zic...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Bine Rufus, daca edit. in toate postarile pricipe in loc de print o sa ai bunavointa sa recitesti ceeace am postat?
Realmente nu am facut-o ostentativ, ci din economie de editare.De altfel poate ma lamuresti care este diferenta.
De Principele Radu Duda nu m-am luat:nu am facut alt comentariu decat acela care il pune in postura antiregala:sa pretinzi candidatura la Presedintie este dupa parerea mea o ofensa adusa Regelui Mihai.Punct!

Mergi la inceput

Citat:

sa pretinzi candidatura la Presedintie este dupa parerea mea o ofensa adusa Regelui Mihai.Punct!

Am o intrebare: cine a spus ca o sa candideze Radu Duda?
Asta ca sa putem merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

De ce ar fi o ofensa la adresa regelui Mihai, care oricum nu ar putea avea nici-o functie in Romania ? Intai de toate din cauza varstei.

Mergi la inceput