Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 5
b.nica spune:
lisaelisa, daca nu este o ofensa la adresa Regelui Mihai atunci ar insemna ca se dezice de prerogativele de care se foloseste.
Ca cetatean al Romaniei dl. Radu Duda are dreptul consfintit de Constitutie, pe care in aceasta calitate inseamna ca o recunoaste,sa candideze la Presedintie.
Ca membru al Casei Regale se afla intr-o situatie ceva mai delicata vis-a-vis de Constitutia Romaniei.
Daca mai aveti nelamuriri va sfatuiesc sa cititi Constitutia Romaniei si deasemenea va sfatuiesc ca dupa ce o cititi si sa va reamintesc ca trebuie sa o respecte toti cetatenii acestei tari.
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa De ce ar fi o ofensa la adresa regelui Mihai, care oricum nu ar putea avea nici-o functie in Romania ? Intai de toate din cauza varstei. |
Pentru ca, in varsta sau nu, Regele Mihai este exponentul in viata al monarhiei romanesti si a tot ceea ce aceasta a insemnat in istoria noastra. O istorie ce nu are nicio legatura cu conceptul de republica si de presedinte.
Regele Mihai oricum nu ar putea avea nicio functie in Romania nu numai din cauza varstei ci a faptului ca nu are nicio legatura cu actualul sistem. Daca ar fi cautat functii, Regele ar fi avut demult una dar nu asta a cautat.
Radu Duda ce cauta?...
P.S. Rufus, el insusi a declarat ca ia in calcul aceasta posibilitate.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Rufus spune:
citat din mesajul lui natynic P.S. Rufus, el insusi a declarat ca ia in calcul aceasta posibilitate. |
Nu. Nu a zis asa ceva. Sau, cel putin, nu in stirea pe care ne-ai indicat-o tu.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
b.nica spune:
Iata unde se ajunge daca nu se cunoaste Istoria si mai ales daca nu se intelege!
Republica,Monarhie,Dictatura "ce e alea?Nu-i tot aia?Adica cine e la putere?Am invatat noi la scoala ceva dar le cam amestecam ca nu am fost atenti."
Cam asa se vor exprima elevii cu orele de istorie reduse.
Povestiti copiilor fapte din istoria minunata a acestei tari dezvoltati-le spiritul national asa cum le aratati ca familia este cel mai sigur si mai fericit loc de pe pamant pt. ei.
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nu. Nu a zis asa ceva. Sau, cel putin, nu in stirea pe care ne-ai indicat-o tu. |
Ma confunzi, eu nu am indicat nimic. Am auzit cu urechile mele la TV (Antena 1, pt conformitate). Simplu...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
lisaelisa spune:
Constitutia este conceputa de oameni pt oameni. I s-au mai facut adaugiri si rectificari pe alocuri, de-a lungul anilor.
De ce nu ar face-o si acum ?
Dar, am inteles, ca de fapt Duda nu a afirmat ca va participa la alegerile pt presedentie. Atunci, de ce purtam discutia asta ?
b.nica spune:
lisaelisa ca si-a dat seama de gafa si a dezmintit nu poate sa anuleze link-ul meu;ca eu nu m-am enervat degeaba!
Omul acesta trebuie sa inteleaga ca ar putea sa faca f. mult bine Romaniei, dar cred ca este interesat mai intai de binele lui si incurca borcanele.
Asta este diferenta intre genele aristrocrate si cele...obisnuite.
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui b.nica lisaelisa ca si-a dat seama de gafa si a dezmintit nu poate sa anuleze link-ul meu;ca eu nu m-am enervat degeaba! Omul acesta trebuie sa inteleaga ca ar putea sa faca f. mult bine Romaniei, dar cred ca este interesat mai intai de binele lui si incurca borcanele.Asta este diferenta intre genele aristrocrate si cele...obisnuite. |
b.nica, pacatul asta il au toti politicienii nostrii.
Rufus spune:
citat din mesajul lui natynic Ma confunzi, eu nu am indicat nimic. Am auzit cu urechile mele la TV (Antena 1, pt conformitate). Simplu... |
Cer scuze...
In linkul pus de b.nica, Radu Duda spune ca nu e un candidat, cel putin acum
Ea a inteles ca si-a anuntat candidatura.
Tu ce-ai auzit? Incerc si eu sa ma lamuresc...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008