Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 6
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Nu stiu. Ceilalti mahari/snapani ce cauta in politica ? Asa si cu el. |
Pai si atunci care e diferenta, de ce el ar fi de votat?...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Rufus, eu pur si simplu, in timp ce ma jucam cu fetita mea, am auzit la Antena 1 ca Duda ia in calcul candidatura, etc. Despre revenire, nu stiam. Asa ca vazand topicul deschis de b.nica m-am bagat in discutie vazand ca repede se gasesc entuziasti care declara ca l-ar vota...incercand sa (imi) lamuresc in ce calitate ar putea fi agreat respectivul personaj intr-o atare ipostaza.
Daca zvonul nu e confirmat, ok, discutam degeaba...
Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
b.nica spune:
Dar este clar ca s-a incercat o varianta de candidatura si astfel sa se testeze impresiile.
Am fost revoltata ca prin acest Principe consort s-a incercat compromiterea respectabilitatii Casei Regale.
Daca urmariti aici postarile va dati seama cat de dezorientati sunt cetatenii acestei tari.
natynic spune:
citat din mesajul lui b.nica Dar este clar ca s-a incercat o varianta de candidatura si astfel sa se testeze impresiile. Am fost revoltata ca prin acest Principe consort s-a incercat compromiterea respectabilitatii Casei Regale. Daca urmariti aici postarile va dati seama cat de dezorientati sunt cetatenii acestei tari. |
Da, sunt de acord
Naty
loryi1974 spune:
Pe langa faptul ca deja a provocat multe neplaceri Casei Regale a Romaniei in relatia cu Casa de H de care apartine,asupra printului /principelui Duda planeaza multe semne de intrebare si sunt absolut convinsa ca in eventualitatea unei campanii electorale Casa Regala ar iesi sifonata tare.
S-a mai incercat cu ani in urma (Campeanu) cu propunerea de a candida la pres a regelui Mihai,refuzata pe buna dreptate de acesta.Eu cred ca numele Regelui Mihai este vehiculat fara ca acesta sa mai realizeze ce se intampla.
Pentru monarhie,o solutie mai buna si cred mai eficienta ar fi fost educarea in Romania a lui Nicolae si o viata exemplara a acestuia din urma.Ar fi putut constitui un pericol un principe tanar,educat etc.Principele print Duda este un oportunist ca atatia altii.
Las la o parte chestia cu presedinte-sotul mostenitoarei coroanei regale.Eterna si fascinanta Romanie.....
Si apoi noi dicutam aici de parca ar avea vreo sansa
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Pai si atunci care e diferenta, de ce el ar fi de votat?... |
Era un raspuns la intrebarea cuiva : ce cauta Duda in politica.
Am mai raspuns de inca doua ori (!) din ce motive l-as vota. Nu mai repet.
b.nica spune:
Cetateanul Radu Duda ar trebui sa-si clarifice optiunile politice si dupa aceea sa se prezinte cu o platforma sau cu o optiune clara politica.
Inainte de asta el are o problema:acceptand actuala Constitutie a Romaniei ar trebui sa se dezica de orice functie ce decurge din faptul ca este sotul fiicei Regelui Mihai.Adica sa se dezica de Casa Regala.
conchita spune:
citat din mesajul lui b.nica Inainte de asta el are o problema:acceptand actuala Constitutie a Romaniei ar trebui sa se dezica de orice functie ce decurge din faptul ca este sotul fiicei Regelui Mihai.Adica sa se dezica de Casa Regala. |
asta e fals.
cat despre Casa Regala implicata in alegeri, cei care erau cel putin majori la revolutie poate isi amintesc varianta propusa de taranisti la vremea respectiva, sa fie Regele Mihai presedinte.
natynic spune:
citat din mesajul lui conchita
asta e fals. cat despre Casa Regala implicata in alegeri, cei care erau cel putin majori la revolutie poate isi amintesc varianta propusa de taranisti la vremea respectiva, sa fie Regele Mihai presedinte. |
Nu de taranisti ci de liberali, asa cum a amintit deja cineva mai sus. Posibil multi sa nu-si aminteasca. Si a fost atunci o indignare generala, inclusiv in randul monarhistilor convinsi. A fost una din multele gafe penibile bifate de PNL dupa revolutie...O aberatie!
Naty
iileana spune:
citat din mesajul lui natynic
|
Acea propunere (facuta de Radu Campeanu - PNL) a fost, dupa cum era si firesc, refuzata de Regele Mihai. Ca fiind ridicola.