Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 7
conchita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iileana
Acea propunere (facuta de Radu Campeanu - PNL) a fost, dupa cum era si firesc, refuzata de Regele Mihai. Ca fiind ridicola. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
uh, well, juma de neuron si roza la un loc, uitasem, merci.
mie nu mi s-a parut ridicola. planul era sa devina presedinte si sa schimbe constitutia dupa aia pe monarhie parlamentara (parca?). n-am fi avut ce avem astazi, adica basesti si boci si nastasi si becali, toata fauna ferentarilor...
natynic spune:
Nu e vina Regelui Mihai ca toata aceasta fauna de flamanzi sau caraghiosi exista...E vina comunismului care l-a alungat pe el din tara si care, la prabusire, a lasat un neam de infometati, cu toate conotatiile posibile ale acestui cuvant.
Sa fi devenit presedinte si sa schimbe constitutia, sa faca monarhie?? Un om cu verticalitate nu face asta. Never! A zis bine b.nica: asta e diferenta intre genele aristocrate si cele comune...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
conchita spune:
Naty, tu ai dreptate, n-a vrut. dar eu as fi vrut! asta ziceam...
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
iileana spune:
Hai sa vedem despre ce vorbim aici.
Articolul la care ne trimite postarea initiatoarei topicului ne trimite, la rindu-i, la Realitatea TV.
Care RealitateaTV www.realitatea.net/principele-radu-al-romaniei-nu-exclude-candidatura-la-alegerile-prezidentiale_489352.html" target="_blank">zice asa:
- A fost o intilnire intre Principesa Margareta, sotul ei si Betsy Myers (director executiv al campaniei electorale si unul dintre cei mai importanti lideri ai echipei electorale a lui Barack Obama.)
- La sfirsitul intilnirii, D-na Myers a zis ca: "singurul candidat pe care l-ar sprijini pentru alegerile prezidentiale din România ar fi chiar Principele Radu".
- Iar impricinatul a raspuns ca: "Eu nu sunt un candidat, cel putin nu în acest moment si în momentul în care voi avea un raspuns la aceasta întrebare o voi face cu siguranta"
Astea-s faptele.
Sigur, ne putem intreba cine e aceasta doamna si de ce a tinut ea sa aduca vorba de asa ceva, ce relevanta are pentru noi faptul ca ea (omul lui Obama, sa intelegem???) l-ar sprijini pe Duda, de ce Dl. Duda nu a fost mai ferm in raspunsul sau, speculatiile nu au intirziat sa apara ( www.cotidianul.ro/principele_radu_viseaza_sa_fie_rugat_sa_candideze_la_presedintie-79387.html" target="_blank">un exemplu, www.badin.ro/2009/04/principele-radu-presedinte-de--mai-pe-mna-director.html" target="_blank">alt exemplu), dar, pe moment, cred ca b.nica poate sta linistita, nu vine nici un print Duda in forta pe post de candidat. Deocamdata .
TweetyGeo spune:
Iata ce scrie pe blogul sau: "Din nou a aparut, in ultimele zile, ideea candidaturii mele la Presedintia Romaniei. Dorinta, imboldul, propunerea, generozitatea dumneavoastra de a ma vedea pe mine ocupand prin alegeri democratice si libere pozitia de sef de Stat reprezinta o mare onoare. Ma gandesc la acest lucru, asa cum o face si Majestatea Sa Regele si Alteta Sa Regala Principesa Margareta. Apartin unei institutii care a creat Statul roman si l-a legitimat, aparat si reprezentat, sub semnul Coroanei. De aceea, o astfel de decizie nu este usor de luat. M-au incurajat Bogdan B., Florea Mihail, care doreste sa ma sustina impreuna cu 26 de tineri, Daniela L., Daniel Broscatan, Iftime, Debora, Radu Sava, Dan, T.A., Diana Bozdog, Vasile Panait, Tiberiu, care este atat de atasat valorilor Casei Regale, Andrei si dl Bruckner Cristian. Am gasit pentru dumneavoastra un pasaj din discursul facut de senatorul Edward Kennedy referitor la Barack Obama, la inceputul anului 2008: “Vom deveni militanti pentru tara daca ne putem ridica deasupra politicii batrane care ne asaza in grupuri separate si ne pune in conflict intre noi. Sa intoarcem pagina politicii vechi, a denaturarii si a deformarii caricaturale”."
Sincera sa fiu, cand am auzit prima data m-a pufnit rasul. Ma gandeam ce sa caute la presedentie un actor, fost prezentator TV? Dar apoi m-am gandit ca orice om are dreptul sa candideze la presedentie. Si chiar daca nu s-a implicat prea mult in politica, are foarte multe sanse. Sa nu uitam ca si Swartzeneger este actor si a facut minuni in California. Plus de asta, ne-am saturat de politicieni care vor sa faca avere pe spinarea noastra si care mai fac si circ la TV. Nu stiu acum, in momentul asta, daca l-as vota ca presedinte, dar recunosc ca are tot dreptul sa candideze. Are prestanta, influenta, sprijin si multe alte calitati pe care multi nu le au.
iileana spune:
Ooooo, pai daca-l sustin "Bogdan B., Florea Mihail, care doreste sa ma sustina impreuna cu 26 de tineri, Daniela L., Daniel Broscatan, Iftime, Debora, Radu Sava, Dan, T.A., Diana Bozdog, Vasile Panait, Tiberiu, care este atat de atasat valorilor Casei Regale, Andrei si dl Bruckner Cristian" se schimba treaba.
Sigur ca cetateanul Duda are dreptul democratic sa candideze, (si eu il am, dpdv constitutional :), nimeni nu contesta asta.
Insa singurele sanse pe care le are sint: de a-si sifona strasnic imaginea, de a trage si Casa Regala dupa el, si, mai ales, de a decide cine intra in turul 2. Va fi, in acest caz, mie-n suta, o finala Base-Geoana.
In continuare nu inteleg rolul si rostul d-nei Betsy Myers in poveste.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TweetyGeo Sa nu uitam ca si Swartzeneger este actor si a facut minuni in California. |
Tu compari o duda cu Terminatorul???
martie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Tu compari o duda cu Terminatorul??? |
EXACT! Mi-ai luat vorba din gura. Si actorii astia sunt pe categorii, comparatia e deplasata. Doar prin prisma faptului ca sunt amandoi actori... hilar
Eliza5 spune:
Eu cred ca il subestimati teribil.
Originile sale "comune" (este membru al Casei Regale prin alianta, nu din nastere) vor fi un atu in justificarea si promovarea candidaturii sale la Presedintie.
Si mai cred ca inainte de a-l numi "actor obscur" si prezentator TV ar trebui mai intai sa ii cititi biografia: http://www.princeradu.ro/ro/principele-radu/biografie si veti vedea ca in ultimii ani a avut o activitate inclusiv politica intensa.
Trebuie sa va mai ganditi de asemenea si la rata de participare la vot din ultimul timp.. si la justificarile aduse (pe cine sa votam? toti sunt corupti, toti au fost la putere si au dezamagit) si veti vedea ca exista un potential enorm pentru un tanar politician aflat in ascensiune si neimplicat pana acum in scandaluri. Daca el isi stabileste ca si obiectiv sa obtina voturile "nehotaratilor", ale celor care nu mai cred nici in PDL, nici in PSD, nici in liberali, deja cred ca ar castiga alegerile din primul tur .
Ca sa nu mai zic ca daca ii pui unul langa altul intr-o confruntare pe marinar si pe Principe s-ar putea ca primul sa fie teribil dezavantajat.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 ... neimplicat pana acum in scandaluri. |
Eliza, sint multe "umbre" in biografia lui, nu neaparat cea recenta, care vor fi speculate la maximum daca se baga in povestea asta. Suspiciunile de colaborare cu securitatea, pozitia dinainte de revolutie a tatalui sau, prietenia lui (a tatalui) cu Iliescu, etc ....