Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 9
iileana spune:
Dap, asa e, Rufus.
http://princeradublog.ro/?p=3209#comments
Sint extrem de curioasa sa aflu parerea Regelui Mihai despre asta. In articolul din blog vad ca nu e pomenit.
Teodora D. spune:
Nu am citit tot subiectul, vreau doar sa zic ca sunt uimita neplacut de candidatura asta si cred ca Duda va face prin aceasta un mare deserviciu Casei Regale, care va fi tarata in noroi impreuna cu el, pt ca trecutul lui nu e fara pata si cu ocazia asta se vor dezgropa lucruri care de bine-de rau nu au mai fost puse pe tapet in ultima vreme.
Sa inceapa circul!
ilse spune:
Vreau si eu sa stiu cine este contra-candidatul la acest pacalici de Duda si cand se voteaza, nu de alta, dar sa vad daca se merita sa ma deplasez pana la Haga.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
iileana spune:
Ilse, pina acum avem asa:
-Duda -isi anunta candidatura azi (si probabil tot azi isi da demisia din functia de "alteta" :)))
-Geoana -si-a anuntat deja candidatura.
Basescu zice ca inca nu e sigur ca va candida
Antonescu inca nu si-a anuntat-o.
Vadim si Gigi pleaca la parlamentul UE, deci probabil ca nu vor avea timp de un al doilea job, cel de presedinte.
ilse spune:
Vai de capul nostru au, au, au...nu mai sunt altii in Romania decat astia?
Geoana exclus.
Antonescu nu mai stiu nimic "proaspat" de el.
Basescu, fuse, fuse si se duse.
Ailalti doi nici nu-i bag in seama ca sunt ceva asa de neconceput.
Un Sarkozy autohton ceva, nimic?...oricum sa vedem cand se definitiveaza listele, ca daca alta solutie nu e, asta e o sa votez contra-geoana sau contra-duda.
ilse spune:
Chiar ma gandeam ce euforie a fost si cu Constantinescu si ce ne-am desumflat ca un balon dupa.
Parca suntem in gaura neagra nu gasim si noi un presedinte mai de Doamne-ajuta.
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Vai de capul nostru au, au, au...nu mai sunt altii in Romania decat astia? ... eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
Exact asta e si reactia mea. Si da, in gaura neagra suntem!!!!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Antonescu nu mai stiu nimic "proaspat" de el. |
Iti spun eu ceva "cald", dar mai intai verific ceva, cu ajutorul vostru: barbatul (fostul) doamnei cu care Antonescu si-a facut publica dragostea, e preot? Eu nu aveam informatia asta...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
xenocid spune:
I'am gasit o sigla proaspatului candidat. Ceva cu rosu.
valentinag spune:
Cam oftopic,da trebuie sa intreb!Dupa ce Carol se casatoreste cu zizi Lambrino,ii anuleaza astia casatoria,continua relatia si se naste Paul Lambrino,se casatoreste intr-un final cu Elena a Greciei,la 10 mai 1921 si pe 28 oct acelasi an se naste Mihai?Adica la 5 luni jumate de la casatoria parintilor da?Am inteles bine?
Alin
Cat despre mister Duda,ii permite statutul de Alteta regala sau ce e,sa fie eventual presedintele Romaniei?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea